106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    Hát lesz itt durvulás :D
  • stonesour
    EZA FILM ODAVISSZASZÉTÁTBASZ !! !ÉLETEM FILMJE A TAILERT 4. JÉRE NÉZEM
  • iowa19
    pls ne spamojj tovább !joéjt!
  • sandor8206
    IOWA AKI NEM TUD ALUDNI!!!!!!!!!!!!AHHHHHHHHH!!!!!!! JEEEEEEEEEE!!!!!!!! PEDIG MOST AKAROMMMMMMM!!!!!! OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! jEEEEE!!!! MERT A VÉGÉN MÉG ELJÖN A VILÁGVÁGE! OHHHH AZ EMBER AKI NEM TUD ALUDNI INCREDIBLE!!!
  • desigo
    Ne spamelj tovább!
  • iowa19
    MI AZ HOGY MENNYEK ALUDNI EZ HIETETLEN FILM INCREDIBLE NEM TUDOK ALUDNI MOSTANTOL ERRE FVAROK MINDEN EJSZAKA NEM TOKA LUDNI URISTNE!!!!MI LESSZ? ELJŐ A IVLAG VÉGE ÁÁÁÁ
  • stonesour
    hát én is hallod, ez nagyon durva lesz.. látványorgia lesz. meg milyen durva mikor a vatikánban együtt imádkoznak...
  • sandor8206
    csak a visszamaradottabbaknak a topik címe "Filmek, amiket most láttunk"
  • Doddy a düdő
    menj már aludni
  • Szabi84
    de ha mégsem én úgy is elégedett leszek
  • iowa19
    KIT ERDEEKEL AZ A FILM MOST ERROL VAN SZO a 2012-röl EZ 10/10 AZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOJOJOGOGOGOGO
  • sandor8206
    Street fighter-Chun Li legendája

Nem sok pozitívumot tudok írni, lehetett volna egy sima bosszú-filmet forgatni, de túl komolyan vették. Nagyon Zs-szaga van, hiába moziba készült.

2/10
  • iowa19
    MICSODA TE MIROL BESZELSZ?! ÉLETED EZ A FILM LOW!!!!!!!!!!!!!!!!!AZTA MIEN MOST AKAROM AZZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URISTEN OH MY FUCKING GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<++++++++33333333
  • desigo
    lesz itt pusztítás rendesen...
  • stonesour
    valami azt súgja, hogy ez most több lesz...
  • sandor8206
    az a baj, hogy látványos meg minden (tényleg odabasz) csak kíváncsi leszek, hogy szól is-e valamiről vagy csak futunk először a vulkán elől, utána a víz elől, utána a földrengés elől stb. ok katasztrófafilmek ilyenek, de semmi extra.
  • iowa19
    AZTA KURVA MEKKORA FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50SZER MEGN EZEMA MOZIBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333EZAZEZAZ KELLL MOST AZONNAL!!!!HIETETTELEN!INCREDIBLE PUS ZPUSZ! GOGOGO
  • Szabi84
    szerintem is üt
  • stonesour
    Hát én azt hittem összefosom magamat! SZerintem a filmtörténet eddigi leglátványosabb filmje lesz! AZTA BÜDÖS... BESZARÁS! AKAROM A FILMET MOST!! 5x FOGOM MEGNÉZNI MOZIBAN!!!!
  • Szabi84
    2012
  • SötétBarom
    Ne lopgyad a linkemet!!44 :D
  • ProGabe #46705
    manapság bármilyen lehet a promó, az nem igazán növeli az elvárásokat olyan szintre, amire te gondolsz. imdb, blogok, fórumok. ezek hypeolnak olyan szintre egy filmet, hogy sokan csodát várnak tőle, mert elfelejtik, hogy az is csak egy emberek által legyártott termék
  • Seth
    Pfff, nagy dolog XD
  • Bandew
    Az meg hogy ki mire gondol az egyéni vélemény. Akárki akármit gondolhat egy filmről. Én személy szerint csak kíváncsi vagyok rá, semmiféle elvárásom nincs a filmmel kapcsolatban.
  • Tyler1
    csak itt már midenki arra gondol h ő váltja meg a filmes világot! csak sztem ez a túl promozás már odáig fog menni h ha egy kurva jó film is lesz az avatar akk is mindenki csalódni fog!
  • ForzaInter
    Avatot pénzügyileg tuti nem lesz bukta, ez kb 99%.
  • Bandew
    Sztem Cameront eléggé ismeri a világ ahhoz, hogy simán számíthatunk egy besza-, behu- típusú alkotásra.
  • gabesz012
    Én idáig nem is nagyon foglalkoztam vele, de ennek hatására megnéztem imdb-n, hogy mégis kik fognak benne játszani (azt tudtam, h Cameron rendezi), meg mitől is lesz ez akkora durranás. Hát nekem Michelle Rodriguez miatt eléggé felejtős, annyira irritál az a nő, hogy ez akár ok is lehet arra, hogy kihagyjam a filmet. Már a Lostban is kihagytam újranézéskor azokat a részeket, amik köré épültek, de volt, h a jeleneteket is továbbtekertem, amikben szerepelt. :D Hogy on is legyek:

Step Brothers: azt kaptam amire számítottam, egy nem túl nagy story-t, de cserébe amit Ferrell, meg John C. Reilly leművelt, az brutális volt. :)) Ha pontozni kéne, akkor olyan 6/10, de azért még jó filmnek mondanám.

Big Fish: ez viszont a nagyon jó kategória, mást nem is igazán írnék róla; egy elgondolkodtató mese, nem igazán voltak unalmas pillanatai sem, viszont amikor a "valóságban" voltak, vártam én is mindig, hogy a fater folytassa a storyt. :) 8/10
  • ProGabe #46698
    ezt az E3-on állították ki, nem ezt fogod látni a filmben, mert ott bizony CG lesz
  • sadvagabond
    one week
    röviden,ami már az első 2 percben kiderül:a főszereplő rákos,sok esélye nincsen.ott van a menyasszonya,most mi legyen?elindul kanadába egy utazásra.és ott történnek a dolgok.találkozik emberekkel,satöbbi.
    csak ajánlani tudom.kellemes hangulatú,már amennyire ebben a témában lehet kellemes hangulatút összehozni.
    nekem leginkább a képek tetszettek,amiket utazás közben csinált a srác.valahogy az jutott eszembe a képekkel kapsolatban,mint az r.e.m. zenéjéről.mindennapi dolgokat (is)fotózott,ami az ő állapotában ugye már nem olyan állandó.nekem pl az everybody hurts sokkal szomorúbb az énekes állapotának tükrében.szóval egy kellemesen szomorú film.
    8/10
  • Doddy a düdő
    tényleg elég vicces, hogy mindenki összefossa magát már attól, hogy meghallja az avatar szót.
  • Tyler1
    de nem értem h ettől mért esett mindenki hanyatt?? egy képtől??? ez az avatar már túl promozás lesz és vagy blockbuster lesz vagy az évszázad legnagyobb bukása!!! már amikor vázlatrajzok jelentek meg akk is mindenki kakilt az alsóba h hűű ez aztán oda fog b*szni! egy simarajztól, amit én is tudok csinálni! na mondja vki h ez nem túl promózás...
  • Sati84
    Ezt láttátok már?

Brutális! Már az megdöbbent, hogy nem CG. Forradalom lesz decemberben, gyerekek...
  • Sati84
    Két bajom van azzal a filmmel:

1. Nincs értelme, hogy visszafelé öregszik. Vedd ki ezt az elemet a filmből és még mindig működik.

2. Működik, de úgy is totál unalom. Üres az egész.
  • edios
    Hagyományos irányú öregedés esetén nem kaphatott volna oscart a maszkmester?:D
  • Prof William
    Nekem az volt az érzésem hogy nagyon egy "ÚJ FOREST GUMP" szerű filmet akartak csinálni de míg ez sztem nem sikerült túl jól engem Gump úgy is lekötött hogy nem volt szükség maszkmesterre.

A Benjaminnál kicsit olyan érzésem volt hogy "Jó jó legyen életsztori de mondjuk öregedjen visszafelé mert a maszkmester is szeretne egy oscart. "
  • Real13
    Fringe

A Fringe most még különösebben nem jó sorozat, de eszméletlenül sok potenciál rejtőzik benne. A finálé fényében érdemes lenne elhagyni az 'egy rész egy eset" vonalat, és minél több különleges technológiát belekeverni az eseményekbe, hisz ezek adják a Fringe esszenciáját, amely miatt kiemelkedik társai közül. Munka lesz bőven, van mit javítani: kukába kellene vágni a fillerezést, a jelentős túlzásokat, az extrém hirtelenséggel felszívódó betegségeket, ellenben erősebb főgonoszt, több Massive Dynamic féle rejtélyt, és több thriller elemet kellene belesűríteni az új évadba. Meg kellene találni az egyensúlyt misztikum és tudomány között, karakterépítés és sztori között, s akkor a Fringe igazán remek sorozat lehet: de már most is kifejezetten szórakoztató, élvezetes széria. Kérdés, hogy J. J. Abrams nevétől többet várunk-e ennyinél?

8/10
  • Bulykin
    tegnap déltől ma reggel 5ig Jason maratont tartottam^^
    mind a 12 részt megnéztem, az 1980astól kezdve a a legújabb 2009es Péntek 13-as filmig, egyenként nem pontoznám, összességében egy 10/8 adnék rá, Freddy után Jason a legkirályabb horrorkarakter:P
    Jövőhétre pedig egy Halloween maratont tervezek:D
  • ba32107
    Úgy meg az Idiocracy nem stimmel
  • Sati84
    Ja, úgy lett volna logikus.

Most, hogy megnézem, szerintem 2009 lehet a vonal inkább. Igazad van, hülye voltam, hogy logikát kerestem benne...