[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
gabesz012 #46699 Én idáig nem is nagyon foglalkoztam vele, de ennek hatására megnéztem imdb-n, hogy mégis kik fognak benne játszani (azt tudtam, h Cameron rendezi), meg mitől is lesz ez akkora durranás. Hát nekem Michelle Rodriguez miatt eléggé felejtős, annyira irritál az a nő, hogy ez akár ok is lehet arra, hogy kihagyjam a filmet. Már a Lostban is kihagytam újranézéskor azokat a részeket, amik köré épültek, de volt, h a jeleneteket is továbbtekertem, amikben szerepelt. :D Hogy on is legyek:
Step Brothers: azt kaptam amire számítottam, egy nem túl nagy story-t, de cserébe amit Ferrell, meg John C. Reilly leművelt, az brutális volt. :)) Ha pontozni kéne, akkor olyan 6/10, de azért még jó filmnek mondanám.
Big Fish: ez viszont a nagyon jó kategória, mást nem is igazán írnék róla; egy elgondolkodtató mese, nem igazán voltak unalmas pillanatai sem, viszont amikor a "valóságban" voltak, vártam én is mindig, hogy a fater folytassa a storyt. :) 8/10