106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Restless 2006

Fentezi eksön cinema by SKorea! A készítők valszeg. túl sok anime-t néztek és beleöltek párezer órát jRPG-kbe is, mer a film leginkább egy jRPG CGI betétjeire emlékeztet. Nagyon profi, pazar képi világgal, néha kicsit lassú, de színvonalas fentezi, ami nagyrészt a "közép"mennyben játszódik epikus ellenfelekkel és halhatatlan szellemekkel/démonokkal. Afféle láv sztoriba öntött Hero! A mondanivaló is érdekes, jócskán elgondolkodtató...

Ajánlom ferdeszeműfilmfanoknak!

(sajnos akár ma is játszódhatna, mert a jókat bizony így szivatják, még odaát is :()
  • ForzaInter
    már megint egy filmbe bújtatott mese:S
  • sandor8206
    jaja én is azon röhögtem legjobban, hogy a nevén hogy ki vannak "akadva" :-)
    Amúgy a hír valahogy úgy szólt, hogy 7 név van a kalapban, de ő a legesélyesebb + ha az Armored, jó lesz biztos nő az esélye.
  • ProGabe #46843
    hehe :P

olvasgatva a kommenteket, eléggé tetszik az amcsiknak a neve, amibe bi bele sem gondolunk: nim/rod :D
  • Tyler1
    a francba megelőztél
  • Tyler1
    de ha már Nimród, akk szeptemberben jön az Armored, ami megint ütni fog!
  • ProGabe #46840
    elég sok helyen írják. szeptemberben Armored bemutató, reméljük ütni fog a film, és akkor még nagyobb az esélye
  • Tyler1
    hát az tuti h Neil Marshallnál jobb lenne, mer ha ő marad akk esélytelen h jó lesz. Nimródot birom, mert van érzéke a jó filmekhez, de tuti h köze nem lesz a Predators rendezéséhez.
  • sandor8206
    egy kis hírecske, valószínűleg kacsa, de ki tudja. Robert Rodriguez Antal Nimródot szeretné a Predators rendezői székébe :-) jó lenne
  • PetruZ
    A logika ott hibádzik, hogy a grízes tészta alkotóelemeiből nem csak és mindig grízes tésztát lehet csinálni. :)
    (Azaz Burton és Depp nem mindig ugyanolyan filmeket csinál. IMHO. És én szeretem a grízes tésztát is. :) )
  • Lipi1980
    Mert a tejbegríz annyira szellemes volt...

De az a szerencse, hogy egy fórumon történő hozzászólásból ennyire mélyen meg lehet ítélni egy ember szellemi kvalitását...

Hogy már megint beléd botlottam. De én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni.

Komolyan mondom, néha azért nem írok hetekig ide, mert Te tuti, hogy belém kötsz...

Mást is b@szogatsz, vagy érezzem magam megtisztelve???
  • Blasta
    Ez igen, ez aztán szép volt!
    (nem mintha mást vártam volna egy ilyen szellemi kavalitású arctól)
  • Lipi1980
    Te meg nézzél olyan filmet amiről előre tudod, hogy szar...
  • Blasta
    Semmi gond.
    Te megy egyél minden nap grizes tésztát életed végéig, ha jó, miért változtatnál, nem? Francnak annyi étel, amikor egy is elég...
  • Lipi1980
    Miért baj az, hogy szeret a megszokott színészekkel dolgozni?

Ja hogy szar filmeket hoznak össze? Akkor nem kell megnézni.

Egyszerű...
  • barnie1990
    Knowing

Ez mekkora egy film, csak az a fránya utolsó 10 perc elcseszi az egész film hangulatát.
    Kapcsoljátok ki 10 perccel hamarabb, és képzeljétek el a végét, lehet jobb lesz.
    8-at igy is ér nekem, mert a szórakoztatási faktor elég magas a filmnek.
  • SötétBarom
    De kurva jó egyeseknek -.-
  • Blasta
    Nálam párszor előfordul, hogy annyira nem tudok mit kezdeni magammal, hogy megnézek egy olyan filmet, ami tudom, hogy szar lesz, de azért megnézem, hogy objektíven tudjam fikázni. :DDDD

Persze ami iszonyatosan idegesít, azt kikapcsolom én is, ilyen volt pl. a D-WAR.
  • Blasta
    Meg sem lepődöm, hogy nem érted az iróniát...
  • Blasta
    Egyre jobban rühellem Burtont.
    Depp is elgonolkozhatna már a váltáson, kurvára unalmas már:

"Jé, egy új Burton film! Ki a főszereplő??? Csak nem Johnny Depp??? És a női szereplő? ÚRISSTEN! Hiszen ez Helena Bonham Carter!!!!"

• Lipi1980
    Még hogy Johnny Depp egy Tim Burton filmben???

Gondolj csak Willy Wonkára, mint a Csokigyár fejére...
  • Lipi1980
    Már a képekről is látszik, hogy Tim Burton mű lesz. Nagyon várom. Amolyan Csárli és a csokigyár fíling.
  • SötétBarom
    The Unborn

5/10

Klisés mint a disznó, kb 6x mondtam be előre, hogy mi fog történni :D
    Amúgy imdb-n a 100 things I learned from Unborn az hatalmas :DDD

"35) The demon child from beyond is likely less creepy than the kid living across the street. "
  • Prof William
    Az Alice-t az Isten is Burtonnak teremtette hogy megfilmesítse. Már az alap mese is nagyon beteg sztem...
  • Dynamic
    Johnny Depp egy Tim Burton filmben?
    Felettébb különös...
  • ProGabe #46821
    Tim Burton: Alice csodaországban

:O

itt még van pár kép
    sajnos ennhedövéj is játszik benne. mocskosul irritál engem az a csaj :|
  • Doddy a düdő
    ha már egyszer ideadták, gondoltam belenézek, de már az elején láttam, hogy engem az a film nem fog érdekelni.
  • Dynamic
    Mondjuk én is "ésszel" töltögetek/vásárlok, de ettől még becsúszik egy-egy olyan, amit nem bírok végignézni. Az ilyet akkor sem nézem meg, ha pénzt adtam érte. Semmi értelme. Milyen pluszt kapsz tőle azon kívül, hogy csak gyötröd magad?
  • zaki
    úgy hogy neki se állok olyannak ami tudom hogy nem érdekel
  • Seten

Mi az , hogy "még ma is simán megállja a helyét"?

Ez nem a King Kong '33-as verziója. :)

• tommygear
    ááá ez nagyon jó lesz :))
    brand of brothers-t épp most nézem harmadjára :D
  • ba32107
    Én a benjamin buttont néztem meg kb 5 részletben
  • Shep
    Én ha szar a film, de már elkezdtem és azért érdekel a vége akkor max több részletben nézem meg. Bár szerencsére csak 1-2 ilyen film volt eddig. pl. Trópusi Vihar.
  • Tikal #46813
    vérző olajat kinyomtad mert unalom? ... :(
  • Bandew
    10 perc azért tényleg durva. Annyi idő alatt még el sem kezdődik a film. Pl. A Tégla-ban a 20. percnél írják csak ki a címet.
  • Bandew
    Én is "fél óra" párti vagyok.
    Jártam már úgy filmmel, hogy az első fél órában azt gondoltam "Atyaisten mekkora sz*r!", utána meg hihetetlenül felvitte a lécet.
  • Doddy a düdő
    hogy lehet végignézni egy filmet, ami rohadtul nem szórakoztat? ezt nem tudom felfogni...
  • ForzaInter
    hát én max félórát megnézek és ha nagyon szar kikapcsolom:D

1000 bc vagymiből:D bnéztem félórát tovább nem bírtam, meg vérző olajt kinyomtam 1 óra után mert halál unalom volt
  • zaki
    hogy lehet 10 perc után kikapcsolni egy filmet ezt nem tudom felfogni...
    de kikapcsolni is hogy lehet... én ha elkezdek vmit nézni, akkor azt be is fejezem, legfeljebb a végén anyázok egyet.
  • kaposi1
    Perkins 14

Hanyatt nem estem tőle.Nem volt rossz de láttam már jobbat is.
    Holnap megnézem a Martyrs-t,attól többet várok.
    7/10