106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Restless 2006
Fentezi eksön cinema by SKorea! A készítők valszeg. túl sok anime-t néztek és beleöltek párezer órát jRPG-kbe is, mer a film leginkább egy jRPG CGI betétjeire emlékeztet. Nagyon profi, pazar képi világgal, néha kicsit lassú, de színvonalas fentezi, ami nagyrészt a "közép"mennyben játszódik epikus ellenfelekkel és halhatatlan szellemekkel/démonokkal. Afféle láv sztoriba öntött Hero! A mondanivaló is érdekes, jócskán elgondolkodtató...
Ajánlom ferdeszeműfilmfanoknak!
(sajnos akár ma is játszódhatna, mert a jókat bizony így szivatják, még odaát is :() -
már megint egy filmbe bújtatott mese:S
-
sandor8206 #46844 jaja én is azon röhögtem legjobban, hogy a nevén hogy ki vannak "akadva" :-)
Amúgy a hír valahogy úgy szólt, hogy 7 név van a kalapban, de ő a legesélyesebb + ha az Armored, jó lesz biztos nő az esélye. -
hehe :P
olvasgatva a kommenteket, eléggé tetszik az amcsiknak a neve, amibe bi bele sem gondolunk: nim/rod :D -
a francba megelőztél
-
de ha már Nimród, akk szeptemberben jön az Armored, ami megint ütni fog! -
elég sok helyen írják. szeptemberben Armored bemutató, reméljük ütni fog a film, és akkor még nagyobb az esélye -
hát az tuti h Neil Marshallnál jobb lenne, mer ha ő marad akk esélytelen h jó lesz. Nimródot birom, mert van érzéke a jó filmekhez, de tuti h köze nem lesz a Predators rendezéséhez. -
sandor8206 #46838 egy kis hírecske, valószínűleg kacsa, de ki tudja. Robert Rodriguez Antal Nimródot szeretné a Predators rendezői székébe :-) jó lenne -
A logika ott hibádzik, hogy a grízes tészta alkotóelemeiből nem csak és mindig grízes tésztát lehet csinálni. :)
(Azaz Burton és Depp nem mindig ugyanolyan filmeket csinál. IMHO. És én szeretem a grízes tésztát is. :) )
-
Lipi1980 #46836 Mert a tejbegríz annyira szellemes volt...
De az a szerencse, hogy egy fórumon történő hozzászólásból ennyire mélyen meg lehet ítélni egy ember szellemi kvalitását...
Hogy már megint beléd botlottam. De én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni.
Komolyan mondom, néha azért nem írok hetekig ide, mert Te tuti, hogy belém kötsz...
Mást is b@szogatsz, vagy érezzem magam megtisztelve??? -
Ez igen, ez aztán szép volt!
(nem mintha mást vártam volna egy ilyen szellemi kavalitású arctól) -
Lipi1980 #46834 Te meg nézzél olyan filmet amiről előre tudod, hogy szar...
-
Semmi gond.
Te megy egyél minden nap grizes tésztát életed végéig, ha jó, miért változtatnál, nem? Francnak annyi étel, amikor egy is elég...
-
Lipi1980 #46832 Miért baj az, hogy szeret a megszokott színészekkel dolgozni?
Ja hogy szar filmeket hoznak össze? Akkor nem kell megnézni.
Egyszerű... -
Knowing
Ez mekkora egy film, csak az a fránya utolsó 10 perc elcseszi az egész film hangulatát.
Kapcsoljátok ki 10 perccel hamarabb, és képzeljétek el a végét, lehet jobb lesz.
8-at igy is ér nekem, mert a szórakoztatási faktor elég magas a filmnek. -
De kurva jó egyeseknek -.- -
Nálam párszor előfordul, hogy annyira nem tudok mit kezdeni magammal, hogy megnézek egy olyan filmet, ami tudom, hogy szar lesz, de azért megnézem, hogy objektíven tudjam fikázni. :DDDD
Persze ami iszonyatosan idegesít, azt kikapcsolom én is, ilyen volt pl. a D-WAR. -
Meg sem lepődöm, hogy nem érted az iróniát... -
Egyre jobban rühellem Burtont.
Depp is elgonolkozhatna már a váltáson, kurvára unalmas már:
"Jé, egy új Burton film! Ki a főszereplő??? Csak nem Johnny Depp??? És a női szereplő? ÚRISSTEN! Hiszen ez Helena Bonham Carter!!!!"

-
Lipi1980 #46826 Még hogy Johnny Depp egy Tim Burton filmben???
Gondolj csak Willy Wonkára, mint a Csokigyár fejére... -
Lipi1980 #46825 Már a képekről is látszik, hogy Tim Burton mű lesz. Nagyon várom. Amolyan Csárli és a csokigyár fíling. -
The Unborn
5/10
Klisés mint a disznó, kb 6x mondtam be előre, hogy mi fog történni :D
Amúgy imdb-n a 100 things I learned from Unborn az hatalmas :DDD
"35) The demon child from beyond is likely less creepy than the kid living across the street. " -
Prof William #46823 Az Alice-t az Isten is Burtonnak teremtette hogy megfilmesítse. Már az alap mese is nagyon beteg sztem... -
Johnny Depp egy Tim Burton filmben? 
Felettébb különös... -
Tim Burton: Alice csodaországban
:O
itt még van pár kép
sajnos ennhedövéj is játszik benne. mocskosul irritál engem az a csaj :| -
ha már egyszer ideadták, gondoltam belenézek, de már az elején láttam, hogy engem az a film nem fog érdekelni. -
Mondjuk én is "ésszel" töltögetek/vásárlok, de ettől még becsúszik egy-egy olyan, amit nem bírok végignézni. Az ilyet akkor sem nézem meg, ha pénzt adtam érte. Semmi értelme. Milyen pluszt kapsz tőle azon kívül, hogy csak gyötröd magad? -
úgy hogy neki se állok olyannak ami tudom hogy nem érdekel -
Seten #46817
Mi az , hogy "még ma is simán megállja a helyét"?
Ez nem a King Kong '33-as verziója. :)
-
ááá ez nagyon jó lesz :))
brand of brothers-t épp most nézem harmadjára :D -
ba32107 #46815 Én a benjamin buttont néztem meg kb 5 részletben -
Én ha szar a film, de már elkezdtem és azért érdekel a vége akkor max több részletben nézem meg. Bár szerencsére csak 1-2 ilyen film volt eddig. pl. Trópusi Vihar. -
vérző olajat kinyomtad mert unalom? ... :( -
10 perc azért tényleg durva. Annyi idő alatt még el sem kezdődik a film. Pl. A Tégla-ban a 20. percnél írják csak ki a címet. -
Én is "fél óra" párti vagyok.
Jártam már úgy filmmel, hogy az első fél órában azt gondoltam "Atyaisten mekkora sz*r!", utána meg hihetetlenül felvitte a lécet. -
hogy lehet végignézni egy filmet, ami rohadtul nem szórakoztat? ezt nem tudom felfogni... -
hát én max félórát megnézek és ha nagyon szar kikapcsolom:D
1000 bc vagymiből:D bnéztem félórát tovább nem bírtam, meg vérző olajt kinyomtam 1 óra után mert halál unalom volt -
hogy lehet 10 perc után kikapcsolni egy filmet ezt nem tudom felfogni...
de kikapcsolni is hogy lehet... én ha elkezdek vmit nézni, akkor azt be is fejezem, legfeljebb a végén anyázok egyet. -
Perkins 14
Hanyatt nem estem tőle.Nem volt rossz de láttam már jobbat is.
Holnap megnézem a Martyrs-t,attól többet várok.
7/10