106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • edios
    Itt arra gondoltam, hogy nem tipikus, klisés nyál lett a vége + maga az utolsó kép az szépen ki lett találva. Ahol valakik valahol valahová szaladnak:)
  • Blasta
    "szóval elegem volt abból, hogy a lakóhelyemtől csak nagy távolságban vannak 3d-s mozik, így esélytelen, hogy megnézzek egy ilyen filmet moziban, ezért úgy döntöttem"

...HOGY ÉPITESZ EGY 3D MOZIT MAGADNAK :)))
  • stargatelost
    sorry, ha hülye a kérdés, de meg kell kérdeznem :D

szóval elegem volt abból, hogy a lakóhelyemtől csak nagy távolságban vannak 3d-s mozik, így esélytelen, hogy megnézzek egy ilyen filmet moziban, ezért úgy döntöttem, hogy rendelek neten egy ilyen szemüveget. Ugyanis ezek az új, ilyen technikával készült filmek ugye már mások, mint a régi Cápasrácék, szóval nem sima kék-piros szemüveg kell (ami van itthon is nekem).
    Na szóval, elkezdtem keresgélni neten, és egyből abba a problémába ütköztem, hogy az egyik oldalon úgy vettem ki a lényeget, hogy pl egy Az utazás a Föld középpontja felé és egy Szörnyek az űrlények ellen filmre külön szemüveg kell....
    Nos, ez igaz lenne? mer az gáz... nincs valami multifunkcionális szemüveg? ami minden filmre jó? egyáltalán rendelkezik valaki, vagy ismer valaki valakit, akinek ilyen van otthon 3ds szemüvege? :D
  • Tyler1
    hátha nekem is levetítenének egy 5 perces 3D-s részletet, és Cameron kezet rázna velem, vmint kapnék egy v.i.p. jegyet a premierre és egy lakosztályt vmeik Hiltonba, akk már én is rendben lennék a filmmel :D:D:D
  • ProGabe #46885
    neked mitől kéne? :)

nekik levetítettek 24 percet, rendesen 3D-ben! az utolsó jelenettől eltekintve mindegyik nagyjából késznek mondható a 24 percből. az a két kép semmi, az egyik ráadásul csak concept
  • Seten

Ez nektek gyenge? Nem vagytok ti egy kicsit, nagyon elkényeztetve? :)

Mondjuk aki nem ismeri az anime sorozatot, azt lehet nem hatja meg elsőre a tűz népének támadása a levegő-templomok ellen, :) bár látványra akkor is ott van.

• Tyler1
    hát én azért ettől még nem :)
  • ProGabe #46882
    azt tegnap mutogatták a filmeseknek, mozisoknak. röviden és tömören: maguk alá hugyoztak tőle. katt
  • Tyler1
    vááá aszittem a Cameron féle Avatar de spoilerbe irja ám h nem az hülyegyerek amire te gondolsz xD
    de ez sem rossz :D kicsit olyan kug-fu pandás fílingem volt de nézős lesz :D
  • kaposi1
    "életem egyik legjobb vígjátéka! "
    "8.8/10"
    Akkor mi nálad a 10-es?
  • kaposi1
    Na végre!
  • sandor8206
    Transformers 2

Ez is ugyanaz az a látványos SZAR volt mint az első rész! Én élveztem!
  • Doddy a düdő
    az az avatar trailer még csak teaser. mi olyan harmatgyenge rajta?
  • Blasta
    Pont a film vége hozta pozitívba az összeképet?
    Nekem meg pont az húzta le.
    :)
  • DaemoonHunter
    Na igen, az kimaradt...igazából nem sikerült végig nézni, csak tv-ben láttam, persze véletlenül kapcsoltam oda, így persze, hogy nem az elejétől:-/ De az is remek film! Talán majd időt kerítek rá egyszer.

On:
    Szemtől szemben

Hát ezt akárhányszor látom, mindig meg tud fogni, főleg a vége:
    Közel 10/10
  • [Jakuza]
    Restless 2006-t is megneztem es nem voltam attol se elajulva. :D
    Kb ilyen 5.5-6/10 korur lehetne ertekelni.

Egy nagyon kozepes film jo CGI-vel. Mondjuk az asiafan.hu oldalon is csak egyszer megtekintheto filmnek irjak.

Ha valaki jo tortenelmi/harcos koreai filmet akar nezni, akkor inkabb az elsodleges amit ajanlok az a Musa, de meg a Bichunmoo es a Shin ge jeon (The Divine Weapon) is ezerszer jobb ennel.
  • Sir Quno Jedi
    sakkormégfinomvoltál...
  • [Jakuza]
    Ez az Avatar trailer harmatgyenge.
  • highlander15
    Piszkos Harry
  • edios
    Knowing

Kicsit buta, annál inkább klisés. De a CG várakozásaimon felüli minőségű volt, és a film vége miatt az összkép pozitív lett végül.

6,5/10
  • xxxpaulxxx
    Ollókezű Edward már nem is?:O

Gyerekkorom kedvence, nagyon profi film:)
  • Jagumo
    Másnaposok :D

Moziba nézem, aki teheti nézze meg!! életem egyik legjobb vígjátéka! végig szkadtam! :D

8.8/10 ha pontoznom kéne :)
  • SötétBarom
    Knowing

Szórakoztató. Estére popcornnal sörrel bőven nézhető.

7/10.
  • ForzaInter
    Hát mondjuk keleti filmeket én sem sztem.
  • zaki
    hát én a keleti filmektől
    1-2 kivétel van mindig persze
  • sandor8206
    Te szemét :-D
  • ProGabe #46863
    FHE: 2009. augusztusi DVD-megjelenések

2009. augusztus 18.
    * Elrabolva (Taken)

\o/
  • DaemoonHunter
    The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Charlie és a...
    Nekem ezek tetszenek, a Sweeney már nem igazán fogott meg, de még így is az elborult képi világ, és a megvalósítás ill a jó történet/témaválasztás miatt nagyon tisztelem.

A keleti filmekhez pedig no komment, teljesen egyetértek, van jópár gyöngyszem.
  • Sir Quno Jedi
    Mer talán nem amcsi, meg eu hulladékot kéne csak nézni, hanem keletebbre is illene kacsingatni! :DDD
  • ForzaInter
    Ki nem állhatom ezeket a Burton fél hollywoodi meséket..
  • ProGabe #46859

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Avatar - The Last Airbender. bocs :)
  • Dynamic
    Annie Hall (1977)

Woody Allen örök filmje. Akárhányszor újranézhető. Az alkotás még ma is aktuális, nagyon jól ábrázolja a férfi-női viszonyokat.Olyannyira, hogy helyenként akár magunkra is ismerhetünk. A humorára abszolút nem jellemző a tipikus amerikai harsánykodás, helyette Woody intellektuális megnyílvánulásaitól vigyorgjuk végig a filmet. És persze ehhez az élményhez nagyon sokat ad Kern András szinkronhangként. Mással nem is tudnám elképzelni.

10/10
  • zaki
    saz baj? manapság kevés a jó fantasy... utolsó ami jó volt a Csillagpor volt
    én nagyon várom, Big Fish pl az egyik kedvencem, szvsz az a legjobb Burton film.
  • barnie1990
    Egy verés minimum kijárna neked, de úgy komolyan.
  • edios
    Anyud jól érzi magát?
  • Szabi84
    van még valami amit tudnunk kell?
  • ProGabe #46851
    mekkora sírás lesz itt :D
  • stonesour
    jajj bocsi spoiler
  • Doddy a düdő
    máskor nagybetűvel is emeld ki, ha lelövöd az egyik főszereplő halálát. így nem elég feltűnő :)
  • Sephi
    :DD