106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Egyik haver fogalmazta meg jól a kérdést és teljes mértékben igazat adok neki. Ő azt monda "... moziba szórakozni járok, ha elmélkedésre vágyik valaki akkor annak javasolni tudja a könyvtár intézményét" szerintem teljesen igaza van ,ha történet kell mondanivaló akkor arra ott vannak a jobbnál jobb könyvek, vagy éppen a művészfilmek, szórakozásra meg az ilyen TF szintű blődségek.
  • Lipi1980
    Másnaposok

Hát bazmeg! Nagyon rég nem láttam ennyire jó vígjátékot :D:D:D:D
  • Tyler1
    de most gondolj bele h egy elkészületlen filmnek már mekkora hype-ja van! és hiába Cameron egy név a filmes világban, nem fogja az emberi telhetetlen igényeket kielégíteni! A Star Wars, a Mátrix is váratlanul ütöttek olyat h beszartak az emberek. Egy olyan film amire eleve úgy készülnek h történelmet ír, sztem messze túlértékelik most mint ami valójában lesz. persze úgy legyen ahogy mindenki reméli :)
  • ProGabe #46966
    Tf kapcsán alapvetően két tábor van:

1: "kikapcsolt aggyal" beülnek a moziba. nem kell nekik sztori, normális rendezés, értelmes színészek (megan fox-nál nagyobb antiszínész jelenleg nincs a földön, már ebben a kategóriában, hiszen AAA filmekben szerepel), csak a látvány számít

2: nem elégszenek meg a látvánnyal, mert nem tudnak annyira kikapcsolni, amennyire ki kéne egy ilyen filmhez

általában a második tábor lenézi az első tagjait. ezzel persze jóval alacsonyabbra süllyednek az általuk felállított fals mércén. akiknek elég a látvány nem jelenti azt, hogy kisebbek az igényeik. csak mások!

megjegyzem, én a második táborba tartozom (kissé irigylem azokat, akik az elsőbe), olyannyira, hogy nekem a Tf nem látványos! technikailag persze az, de nekem ez sosem elég. nincs meg az EPIC feeling. ez a forgatókönyvnek és májköl béjnek köszönhető. de nem fogom megint elemezgetni azt a szart
  • Sephi
    Mar elnezest de en arrol nem tehetek, hogy ez neked nem jott at ugy mint nekem. Es oszinten, ilyen megnyilvanulastol nem engem kellene kerdezni a gyogyszerol.
  • ProGabe #46964
    nem, nem ezért. egyszerűen azért, mert ennek az embernek NINCS szar (nagyjáték)filmje

ez olyan, minthogy Overdose a favorit bármilyen versenyen, ahol indul. mondhatják a szakértők, hogy milyen jó ló, nem kell elhinni. elég megnézni a statisztikáit
  • bcrics
    jah azért is,és azért is mert sokan belelátják hogy mien lett volna ha monnyuk cameron rendezi a terminator ujabb részeit, az avatarból kiindulva simán eltudud képzelni monnyuk az ítélet napja utáni időszakot..leginkább ezért
  • Tyler1
    pont ez az h elvárják! DE MÉÉÉÉR???????? azért mer pár netbuzi azt mondta h megváltja Cameron a világot, azért nem kell mindent elhinni...
  • VinylToy #46961
    Knowing (Képlet)

Nicholas Cage "világvégés" filmje sokakat megosztó, nekem tetszik.
  • bcrics
    Viszont ha cameron Avatar filmje is ien sekélyes lesz ott már pipa leszek,de sztem ott már minden ki elvárja hogy a történet és a látvány egyensúlyban legyenek és a látvány fonja át a történetet,és ne erőszakolja meg ,ugy mint bay robot filmjében.transformers így volt jóh,remélem az avatar igyekszik majd észrevenni a hibáit és tényleg 1 kult filmet kapunk.

enjoy
  • bcrics
    ,,nem kell komolyan venni a filmet ,bár az első rész után ez igen nehézkes.
  • Blasta
    Elgurult a gyógyszered apám?

Olvasd már el mégegyszer amit leírtál: "A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit."

Bazmeg, nem hülye cirkuszba mentem, hanem MOZIBA!

Azért hülyének senki nem nézzen már amiatt, mert 2,5 óra hosszúságban nem elégít ki egy rakás robbanás és CGI robotfight, ha mellette égő, idegesítő, ciki, rossz, borzasztó, logikátlan, szerencsétlen, stb. történetvezetést, dialógusokat és poénokat dobnak a pofámba.

Az első rész full vállalható volt, minden részlete okés volt, működött, IMÁDTAM, itt van a polcomon fémdobozos verzióban, de ez...ez a kalap fos egyszerűen tűzrevaló.
  • wesker24
    Ma sikerült rátalálnom régi kedvenc háborús filmemre !

Igaz VHS Rip de nagyon jó minőségben !

A szakaszvezető Gyerek korom kedvenc háborús filmje ! 10/10
  • Tyler1
    aki szinkronosan nézte a Transformerst az ne is várjon sokat, mert az nulla lett, és ha azt elbasszák akk már máshogy tekinti a filmet...
  • sandor8206
    A képregényben is voltak ilyen "szexuális" poénok, csak persze nem ennyire alpáriak. Hát a készítőknek úgy látszik az ilyen humor az "erősségük".
    Látvány csillagos ötös, ez van. Én is arra számítottam, szóval nekem bejött a film.
  • edios
    Óó, máris el kell menned? Pedig még beszélgethettünk volna egy jót..
  • protosszozz2
    http://www.msnenglish.atw.hu/
  • Bulykin
  • Sephi
    Teny, hogy szar volt a szinkron. De en csakis a robotok mozgasait, harcait es effektjeit vettem figyelmebe. Minden mas marhasag volt. Ugy ultem be mint egy gyerek, es bar neha felemeltem a szemoldogomet, hogy WTF? azert pont azt nyujtotta amire szamitottam...

Ennyi.
  • Bucser
    Hát ha az első részt értékeltem 8/10-re úgy a Transformers 2-re 5/10-et adnék csak...

Nekem tényleg túl sok volt... Nem szeretem, ha ennyire hivalkodó valami és zavaros, valamint a vágások el voltak kúrva nem kicsit, hanem nagyon...

Nem zavar, hogy papírmassé szerű a történet, de legalább egy kicsi legyen már belőle... (a spanyol csávót meg sajnálom, hogy nem nyírták ki az első adandó alkalommal...)

A szokásos Bayizmusoktól eltekintve...

Na meg ha már vágtak belőle, hogy a gyerekek is megnézhessék (azaz korhatár nélküli lehessen a film) akkor a faszért kell premier plánban mutatni kb 2-szer is tökre nem odaillő szituban, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 fiúkutya tossza egymást??? meg, hogy az egyik robot Megan Fox lábán éppen szaporodást imitál...
    Van ami egyszerűen ízléstelen és stílustalan...
    A nüansznyi de temrédek idegesítő hibáról ami ordít a vászonról már nem is beszélve. És itt most nem hitelességről beszélek hanem SZARVASFASZSÁGOKRÓL.
    (pl a repüléstörténeti részlegéből a Smithsoniannak, hogyan jutnak el a nevadai repülőtemetőbe ahol majd Jetfire ügyetlenkedik egy kicsit? Hisz Jetfire csak egy ajtót nyit ki a hangáron...

Az első rész is ugyanerről szólt ott mégis sokkal jobban megoldották a dolgot...

Bevallom, hogy 1-2-szer nem is nztem a vásznat, mert a kijáratot sasoltam mikor lesz már vége az első részt meg 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam...

(Plusz nekem betett a förtelmes magyar szinkron is)
  • Sephi
    Ez nagyon keves amit ide leirtal. Nyilvan nem te vagy az akivel ezt erdemes megbeszelni.

• Doddy a düdő
    de megfogom, mert kurvanagy robotokat akarok nézni harc közben
  • Istencsászár
    én addig nem tudom eldöteni hogy marhaság, amíg nem láttam, írhatja maga az atyaúristen kritikus tudorka is, attól hogy neki nem tetszett, még nekem lehet 10/10es
  • edios

Egész film egy semmitmondó cg robbanássorozat csajokkal. Ha ezeket hozza, akkor elérte a célját:)
  • Sephi
    Mar elnezest, de megis mit vartal tole? Abszolut semmi sem rosszabb mint az elso resz, sot egy hangyafingnyit talan jobb. A Robotokat kell nezni, az effekteket, nem pedig a hulye tulnyujtott sztorit.

Vannak emberek, akik egyszeruen mar ugy ulnek be, hogy ez mekkora mrhasag lesz.

MI A FAXE MEGY AZ ILYEN MOZIBA?

• SötétBarom
    :D
  • Blasta
    Ne nézzétek meg a transformers 2-t mert fostalicska!!
  • bcrics
    The last House on the left

8.0/10

• poppe
    ice age 3 - 3D
    kellemes délelőtti matiné volt, az elvárthoz képest is szórakoztató és épp elég vicces, no meg szép is. végre nem csak a motkányon lehetett röhögni
  • Inquisitor
    Spoiler Alert - Tell your friends the ending at your own risk.
  • edios
    Bride Wars

4129. változata a 10-20 éves "romantikuskomédia" c. amerikai filmnek.
  • SötétBarom
    Mondjuk nekem enyhén problémás volt elvonatkoztatni attól, hogy a főgonosz csávó a sarah connor cronicles-ben egy robotot alakított több epizódon keresztül :DDD
  • poppe
    jah, végre egy értelmes remake!
  • SötétBarom
    The Last House on the Left

#46922 <-

9/10. Nagyon jó tényleg, bár annyira nem durva és gyomorforgató, mint amire számítottam. (ez nem baj, sőt.) Pont annyi van amennyi kell. A rendezésért meg külön piros pont jár, nagyon jó beállításokat használnak végig, jó a zeneválasztás, és az atmoszféra is mesteri.

Amikor pedig bevágódnak a dzsippel a fák közé, az meglepően jól meg van csinálva :D A film vége pedig EPIC. :D
  • Tyler1
    de ne ilyen nyálas izéra gondolj! én se szeretem mikor leromantikáznak egy ilyen típusú filmet, de itt nem erről van szó :)
  • Willenbrock
    Úgy látom átvették a Hollywoodi stílusú történelmi film stílust amiben a főhős története egyben szerelmi történet is mert az annyira kell ezekbe.Persze azért még lehet jó film-még nem láttam,a trailerben a csaj nagyon jól néz ki,(ez sem utolsó szempont)

trailer
  • sandor8206
    Nézd meg a Nomádot is, bár nem olyan jó mint a Mongol, de az se rossz!
  • PetruZ
    Persze, az olyan ritka, de egyébként rengeteg filmet csinálnak, változó minőségben. Azt olvastam, az orosz újgazdagoknál státusszimbólum a filmek szponzorálása, kinézik a klubból azokat, akik nem adtak be pár milkát egy-egy filmre, és ez ott adomány, nem adócsalás egy formája. :)
    Nem tartom magam jártasnak, de több jó orosz filmet is láttam már az utóbbi években. Ami érdemes volt, mindig be is írtam ide. :)
  • Tyler1
    hát az lehet h levok maradva, de ne mond h olyan sok filmet csinálnak, ami mondjuk körbe járja a világot és még jó is :)
  • Bulykin
    hát sztem nem sok ember van aki jártas az orosz filmeket terén