1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Hát ha az első részt értékeltem 8/10-re úgy a Transformers 2-re 5/10-et adnék csak...

Nekem tényleg túl sok volt... Nem szeretem, ha ennyire hivalkodó valami és zavaros, valamint a vágások el voltak kúrva nem kicsit, hanem nagyon...

Nem zavar, hogy papírmassé szerű a történet, de legalább egy kicsi legyen már belőle... (a spanyol csávót meg sajnálom, hogy nem nyírták ki az első adandó alkalommal...)

A szokásos Bayizmusoktól eltekintve...

Na meg ha már vágtak belőle, hogy a gyerekek is megnézhessék (azaz korhatár nélküli lehessen a film) akkor a faszért kell premier plánban mutatni kb 2-szer is tökre nem odaillő szituban, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 fiúkutya tossza egymást??? meg, hogy az egyik robot Megan Fox lábán éppen szaporodást imitál...
    Van ami egyszerűen ízléstelen és stílustalan...
    A nüansznyi de temrédek idegesítő hibáról ami ordít a vászonról már nem is beszélve. És itt most nem hitelességről beszélek hanem SZARVASFASZSÁGOKRÓL.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (pl a repüléstörténeti részlegéből a Smithsoniannak, hogyan jutnak el a nevadai repülőtemetőbe ahol majd Jetfire ügyetlenkedik egy kicsit? Hisz Jetfire csak egy ajtót nyit ki a hangáron...

Az első rész is ugyanerről szólt ott mégis sokkal jobban megoldották a dolgot...

Bevallom, hogy 1-2-szer nem is nztem a vásznat, mert a kijáratot sasoltam mikor lesz már vége az első részt meg 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor láttam...

(Plusz nekem betett a förtelmes magyar szinkron is)