1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #46966
    Tf kapcsán alapvetően két tábor van:

1: "kikapcsolt aggyal" beülnek a moziba. nem kell nekik sztori, normális rendezés, értelmes színészek (megan fox-nál nagyobb antiszínész jelenleg nincs a földön, már ebben a kategóriában, hiszen AAA filmekben szerepel), csak a látvány számít

2: nem elégszenek meg a látvánnyal, mert nem tudnak annyira kikapcsolni, amennyire ki kéne egy ilyen filmhez

általában a második tábor lenézi az első tagjait. ezzel persze jóval alacsonyabbra süllyednek az általuk felállított fals mércén. akiknek elég a látvány nem jelenti azt, hogy kisebbek az igényeik. csak mások!

megjegyzem, én a második táborba tartozom (kissé irigylem azokat, akik az elsőbe), olyannyira, hogy nekem a Tf nem látványos! technikailag persze az, de nekem ez sosem elég. nincs meg az EPIC feeling. ez a forgatókönyvnek és májköl béjnek köszönhető. de nem fogom megint elemezgetni azt a szart