106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #47012 Szerintem kell az oda:) -
xxxpaulxxx #47011 Életem legizgalmasabb filmje volt, amit moziban láttam!:)
stonesour te szar:D -
Nekem pedig kimondottan tetszett! Sőt, az összes ismerősömnek, akik látták a filmet. ;) -
Ide vele a polcomra! 
-
már a trailerben is benne volt tök mind1 -
na mondjuk kurva fontos volt kiirni a feje mellé azt az 5 sort amivel az egész filmet el is mesélték :D -
fasza lett a borítója
az R1 verzió sem lenne rossz, ha nem lenne rajta az idézet, jobb lenne a betűtípus és a szín. magyarul jó lett a kép, a többi kuka :) -
The Dealer #47002 Akit érdekel, 18 film van a júniusi Shortcutban, többet között az Ocean's filmek, A képlet, A gépész és a Street Fighter filmek.
Shortcut - 06 -
Hát igen, nagyon összetett személyiség a Hitler, abba a 3 órába mondjuk így is elég sok mindent belefoglaltak, de a teljes képre biztos még több órát rá kellett volna szánni. :) -
Jó film volt,de azért H. kicsit összetettebb személyiség volt,a beteg oldalát szépen bemutatták de mindenki aki ismerte azt is elmondta hogy nagyvonalú és nagyon illedelmes is tudott lenni és ezzel vette le a legtöbb nőt a lábáról nem érzelmi zsarolással.Aztán lehet hogy pontosan ilyen volt mint a filmben,az durva volt mikor Hanfsaenglékhez hívatlanul bepofátlankodott Karácsony este-meg ahogy zsarolta őket pfff. -
Transformers 2 - IMAX experience
Kitalaltuk, hogy nezzuk a filmet az IMAX ban mert miert ne.
Beultunk elkezdodott a film es magunk ala hugyoztunk! Persze errol az IMAX tehet es nem a film volt ilyen zsir.
Mondjuk akciobol nem volt hiany azert sok dolog zavar.
Pl szinte az osszes robotos harcnal szinte kivehetetlen hogy mi tortenik. Csak akkor birtam kivenni hogy mizu mikor belassitottak egy ket jelenetet.
Tulsagosan kozelrol mutatjak a dolgokat. mast se latok csak alkatreszek mindenhol. Sehol egy kiveheto vegtag vagy valami tiszta kriksz kraksz az egesz. majd talan HD ben jobb lesz.
A film az IMAX ban nezve 10 pontos volt.
mintha ott ultem volna eloben es szerencsere a 12 ezer wattnyi hangrendszer sem disznek volt ott. ilyen hangosan en filmet eddig csak ott hallottam.( nomeg otthon nalunk)
Maga a film nem volt a legjobb, tele volt kisse idegesito dolgokkal. pl a ket kis chevy robot amik ilyen tipikus hulye nigger szerepet jatszottak.
Par jelenet szarul volt vagva de nem hiszem el hogy ilyeneket nem vettek eszre eddig. hihetetlen.
Minden joban van egy kis rossz: latvanyos, hangos volt de a legeslegvege - egyiptomi harc neha mar tul sok volt. -
sandor8206 #46998 hát ja zsidóbbak vagyunk a zsidóknál :-D -
Rottentomatos-on olvastam egy kommentből a TF2 kapcsán, és sztem ez fejezi ki legjobban a filmet, illetve azt, hogy az első részhez hogy viszonyul:
„I said the first film is a teenage boy's wet dream. This sequel is just masturbation.”
Rengetegen vannak akik imádták az első részt, amihez ugyan úgy csak kikapcsolt agy kellett, és most okádnak ettől a második résztől. Ez nem véletlen... -
Hivatalos fordítás, nem én adtam a film magyar címét! -
Seten #46995 Evil=Sátán? :) -
sandor8206 #46994 jó lehet, csak nem tetszik a címe a filmnek :-p -
sandor8206 #46993
-
-
Hangover
Hát ez besz@rás volt, utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka...
8.5-9/10 :D -
A 56 éves korára azért rendesen roncs ember lett,sőt 1943-tól hanyatlani kezdett szellemileg,idegileg.Valóban 25 éves koráig tipikus lúzerként tengette a napjait.(munkanélküli,szociális szálláslakó,művészkarrierről álmodozó kisember aki szívesen éjszakázott és rendszeresen délig aludt.Zárkózott és gátlásos volt egy haverja sem emlékszik rá hogy valaha látták volna nővel pl.)Aztán lelkes "német" hazafiként önként lépett be a császári hadseregebe és a fronton valóban egészen megváltozott.Az a Hitler aki néhány év múlva a háborúból visszatért egy teljesen más ember lett.Magabiztossága,önbizalma az egekig nőtt,küldetéstudata lett és rájött hogy jó demagóg politikus lehetne belőle.Meg fogom nézni a filmet. -
Bejelentettek, hogy Harrison Ford elfogadta a otodik Indiana Jones film foszerepet is, igy ha minden jol megy akkor 2012 -ben Atlantiszi kaladjat latjuk.
-
Hitler - A Sátán felemelkedése (Hitler: The Rise of Evil, 2003):
Hitlert mindenki ismeri, ez a két részes egész estés film mutatja be a führer életét kiskorától a diktatórikus hatalom átvételéig.
A történet akár ma is aktuális lehetne, annyira feszült egész Európa, a világ, csak egy kis szikra kell és újból lángokban a világ.
Hitler önmagában egy nagyon ellentmondásos figura.Hihetetlen milyen sok esemény játszott életében közre, hogy olyan legyen, mint amilyen lett.És mennyi minden megakadályozhatta volna, ha nem lett volna szerencséje.
Tipikus lúzerből, nyertes sztori.A film nem tudom mennyire valóságos egyes részleteiben, nem olvastam könyveket Hitlerről, de azért gondolom nagyjából hiteles.
Nekem amúgy tetszett a film.
10/10 -
Horrorban az Eden Lake jó még,a Martyrs és a Halott madarak.Halálos kitérő is tetszett,ma nézem meg a 2. részét. -
Unborn elcseszett film volt szerintem,gyenge sztori,nevetséges kivitelezés,felejtehető képsorok.Hollywoodi gagyi.Az utolsó ház balra azért jobb volt,ugyan több volt benne az erőszak de képileg is jobb volt és végül is a sztori is.A mellkasi nyomáskiegyenlítés mekkora volt már?Azt már én is alig tudtam nézni.Izgalmas is volt,de az Unborn abszolúte nem.(a csaj tényleg elég jó az Unbornban de valójában túl sovány) -
Real13 #46985 Arra 4 pontot adtam, de abból 2-t a csajra:D Szar film az amúgy, nem is kicsit. Egyébként a 3 pontba érdemes beleszámolni azt is, hogy nem szeretem az olyan feldolgozásokat, amik elvesznek, és nem hozzáadnak az alapanyaghoz, és szerintem ez a film ilyen. -
Ha ez 3/10, akkor mondjuk az Unborn mennyi??? ^.- -
Hát de ez az igazi :) -
Real13 #46982 Last house on the left (1972, 2009)
1972-ben Wes Craven Bergman-i ihletésű horrorfilmet készít kevés pénzből, de kreatív eszközökkel, amelynek eredményeként 12 évvel legjelentősebb alkotása, a Rémálom az Elm utcában előtt, elsőfilmesként kultgyanús alkotást prezentál a nézőknek. 2009-ben az amerikaiak úgy gondolják, hogy remake-et készíteni az újkori mozgóképgyártás legjövedelmezőbb és legjobb formája, így feldolgozzák a kis költségvetésű Last house on the Left-et is, a kritikusok nem túl nagy, de a mozizók annál jelentősebb üdvrivalgása közepette.
72-es:7/10
2009-es:3/10 -
Nanananaaa! Voltak olyan fáin grafójú szériák is, hogy mozis animációs filmnek is elment volna! -
Én meg sose szerettem igazán a transformerst, kocsiból robot hagyjuk már, én a G.I. Joe-s vonalat képviselem, ott bezzeg állandóan lőttek, igaz soha senki nem halt meg, de sokkal frankóbb volt az egész, mindezek ellenére a filmek jók. Amúgy meg aki szerint nem transformersek, akkor jobb lett volna ha olyan bénán néznek ki, mint a mesében 2kocka meg 3 téglatest? (kis túlzásal)
-
viszont a Chevrolet Camaro eladása az egekbe szökött... -
Ohh hagyal, nekem mar az is extreme, hogy katonakat vetnek be kispuszkaval bazi nagy allat robotok ellen... mintha lenne ertelme... -
Na, én anno a Sky-on (meg úgy mindenhol) szénné néztem az összes Transformers részt és kívülről fújtam az egészet, de ez a film köszönőviszonyban sincs (főleg hangulatban) azokkal. Azokért megvesztem, ezen majdnem bealudtam (pedig kecihangos volt). Ezek a "gépek" azonkívül, hogy nem néznek ki transformersnek még nagyon messziről sem, ráadásnak még ótvarkecirebuták is! De tényleg, vérlázító, hogy csak afféle butus papírmasékatonák a háttérben az "epikusan gáz" humán segéderő szerecsétlenkedéséhez! Csak a gyertyát próbálják tartani, de még az sem megy...
Meséljék már el nekem, hogy mióta a szefós emberek a főszereplői egy vérbeli Transformers sztorinak?!?!?!? Sok részben EGYÁLTALÁN nem is szerepeltek emberek könyörgöm, a többiben is ált. mellékszereplőkként flangáltak, akiken bemutathatták Optimus-ék, hogy ők mennyire rendibandik. Áh, hagyjuk! -
ba32107 #46976 Tranformers 2:
Szerintem nem volt olyan rossz, de túl jó sem. Nagyjából erre számítottam, bár néhány "vicces" résznél eléggé fintorogtam, hogy hogyan volt képük belerakni a filmbe.... a látvány jó, de nekem személy szerint a T4 legjobb jelenete jobban tetszett. Egyetértek a kettővel alattam szólóval, nekem is sokkal jobban tetszene a film, ha komolyabbra vennék a figurát.
Ettől függetlenül élveztem a filmet. -
boomsly #46975 Most a Gran Torino-t néztem meg és nekem nagyon tetszik. Amúgy is Clint Eastwood rajongó vagyok.
Nagyon tetszett ez a felnőtteknek szóló mese. -
Transformers 2:
Én nekem az első rész nagyon bejött, ez sajna már kevésbé.Igazi popcorn mozi volt. A látvány 10/10 ennél jobb effektorgia egyik filmben sincs jelenleg. A szinkron botrányosan gyenge én nem is értem miért így kellett moziba vetíteni, csak még jobban ront az összképen. És végezetül a sztori: hát az a leggyengébb láncszem. Nemtudom de én valahogy a Transformers-t jobban bírnám ha komoly történettel és komoly karakterekkel lennének megáldva. Az első részben még a mérsékelt poén és a komoly kormányügynök figurák még elment ,de itt a hülyeség hatványozottan jelen van és még a komoly szereplők is idióták vagy még idiótábbak. Ha már az alapfelállás az hogy az emberiség sorsa a tét akkor miért kell ezt végig egy akcióvigjátékba csomagolva tálalni? Aláírom hogy a poénok legalább ütnek és nem erőltetettek de akkor is szerintem ez nem illik a Transformershez...
7.5/10 -
Állította valaki, hogy nincs? Szerintem nem. -
ez megint baromság. miért kell ennyire végletekben gondolkodni?
igenis vannak elgondolkodtató, komoly mondanivalóval bíró közönségfilmek is -
bcrics #46971 avatar kitérőhöz, ugyis lesz,,hány éve ül a filmrn 10 éve?:D -
sandor8206 #46970 Én is jobban a popcornas vonalat szeretem inkább , de attól a 2. táborba sorolnám magam, de el tudok vonatkoztatni és tudom ,hogy mit várjak el egy filmtől. Valamikor kell egy-kis csihi-puhi is, de pl: akármennyire jó látványra meg képre stb. új filmet nem is nagyon vettem meg eredetiben eddig dvd-n, mert értéket szeretnék vásárolni és az halivúdban már évek óta nincs :-)
Talán a Betmen begins van eredetiben újabb meg a Tégla (akcós volt :-p) de azelőtti márcsak a Mátrix, a többi ilyen T2, stb. szintű filmek.
Szóval a transformers egy hányadék, de nagyon látványos (szóval inkább ilyen legyen mint pl: T4 ugyanúgy hányadék de nem is látványos)
Amúgy sztem Tf=Tf2, ugyanaz a hoki-film. De egy mozijegyet sztem megér, agy ki és durr-bele :-D
Avatar meg úgy lesz jól ahogy van, leseik mindenki álla, ennyi :-)
Bár én megmondom őszintén, hogy a technikai szintje nem nagyon érdekel az tuti brutál lesz, én inkább azt várom Camerontól, hogy újra egy Terminátor, Abyss szintű SZTORIJÚ, hangulatilag is tökéletes filmet alkosson.