1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Én is jobban a popcornas vonalat szeretem inkább , de attól a 2. táborba sorolnám magam, de el tudok vonatkoztatni és tudom ,hogy mit várjak el egy filmtől. Valamikor kell egy-kis csihi-puhi is, de pl: akármennyire jó látványra meg képre stb. új filmet nem is nagyon vettem meg eredetiben eddig dvd-n, mert értéket szeretnék vásárolni és az halivúdban már évek óta nincs :-)
    Talán a Betmen begins van eredetiben újabb meg a Tégla (akcós volt :-p) de azelőtti márcsak a Mátrix, a többi ilyen T2, stb. szintű filmek.
    Szóval a transformers egy hányadék, de nagyon látványos (szóval inkább ilyen legyen mint pl: T4 ugyanúgy hányadék de nem is látványos)
    Amúgy sztem Tf=Tf2, ugyanaz a hoki-film. De egy mozijegyet sztem megér, agy ki és durr-bele :-D
    Avatar meg úgy lesz jól ahogy van, leseik mindenki álla, ennyi :-)
    Bár én megmondom őszintén, hogy a technikai szintje nem nagyon érdekel az tuti brutál lesz, én inkább azt várom Camerontól, hogy újra egy Terminátor, Abyss szintű SZTORIJÚ, hangulatilag is tökéletes filmet alkosson.