1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Victor1103
    Transformers 2:
    Én nekem az első rész nagyon bejött, ez sajna már kevésbé.Igazi popcorn mozi volt. A látvány 10/10 ennél jobb effektorgia egyik filmben sincs jelenleg. A szinkron botrányosan gyenge én nem is értem miért így kellett moziba vetíteni, csak még jobban ront az összképen. És végezetül a sztori: hát az a leggyengébb láncszem. Nemtudom de én valahogy a Transformers-t jobban bírnám ha komoly történettel és komoly karakterekkel lennének megáldva. Az első részben még a mérsékelt poén és a komoly kormányügynök figurák még elment ,de itt a hülyeség hatványozottan jelen van és még a komoly szereplők is idióták vagy még idiótábbak. Ha már az alapfelállás az hogy az emberiség sorsa a tét akkor miért kell ezt végig egy akcióvigjátékba csomagolva tálalni? Aláírom hogy a poénok legalább ütnek és nem erőltetettek de akkor is szerintem ez nem illik a Transformershez...

7.5/10