106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cinthya Rotrock, vagy hogy írják, rá gondolsz? A héten is lesz egy filmje a retken :) -
Hú nem is, volt egy jó Dudikoff film, mikor ilyen fejvadászt játszott egy csajjal párban. -
azért Norris szerintem nem illik ide. voltak neki jó (tehát bőven nem B-kat) filmjei is. viszont kimaradt az a szőke nő. franc tudja a nevét. karatézik, keményen néz és a legnagyobb kamionosból is kiveri a szart. na meg a legvadabb ninnyát is félkézzel veri er -
Amerikai nindzsa sorozat, nem mondom ,hogy régen nem néztük mi is szarrá a kazettákat, de már akkor sem értettem miért erőltetik az amerikaiak a nindzsás filmeket. A legjobb, hogy a nindzsák pizsamában rohangásznak (legalábbis nekem mindig az ugrik be a szerkójukról) Mondjuk majdnem mindegyik színésznek volt legalább 1 jó filmje ebben szerintem egyetérthetünk.
Mark Dacascos: Száguldás életre halálra
Lorenzo Lamas: nem jut eszembe a címe, de volt egy gonosz ikertestvére és azt hitték ,hogy igazából a jó a gyilkos (hmm... lehet annyira nem is jó, pedig régen annak tűnt)
Chuck Norris: Ütközetben eltűnt
Adrian Paul: hát őt csak a Hegylakóból ismerem
Michael Dudikof: hát lehet neki nem is volt igazán jó filmje, csak a nindzsák jutnak eszembe, meg a Cobra című sorozat (az annyira nem volt rossz) -
Ahaha! A szakma ásza :D Don "The Dragon"! :)
Eszembe is jut a díszes társaság azonnal :)
Michael Dudikoff, Mark Dacascos, Lorenzo Lamas, Adrian Paul
és a félisten Chuck Noriss! -
Nekem az alcíme tetszik a legjobban ami ha jól emlékszem Twister bosszúja. Mondjuk nálam az abszolút csúcs a Don "The Dragon" Wilson-féle Kisboxharcos széria van vagy 10000000000000 része :) -
azta kurva XDDDD még 3. vh is van benn XDD Armageddon 2 de 1 évvel korábban csinálták mint az első részt
ezek a magyar címfordítások...
-
Persze, itt van e :) A szutyok csatornák egyik kedvenc filmje, mint a Twister 2 :) és még sorolhatnánk... -
ja de csak ilyen kazin adtak ki tipusu film.... -
Armageddon 2??? van ilyen?? a Bruce Willises Armageddon folytatása??? 
-
Nem is veled volt a gond szerintem mi egész jól megvitattuk a dolgot, de aztán jöttek ilyen én már csak azért is megmondom tagok akik elkezdték demoralizálni a topicot. -
talán azért volt baromi gagyi mert semmi köze nem volt az előző részhez, mint az armageddon 2 meg hasonlo B movie szarok.... -
A sejt (The Cell, 2000):
Hát nekem ez a rész tetszett, szerintem izgalmas volt és hangulatos is.Elég jó thriller. 7/10
A sejt 2 (The Cell 2, 2009):
Ez a rész viszont baromi unalmas és gagyi, semmi izgalom.Szóval pocsék, alig vártam, hogy vége legyen. 3/10 -
Lipi1980 #47173 Úgy nézem Shep, hogy ez a "hogy tetszhet neked egy ilyen sza@r film, vagy nem tetszhet egy ilyen jó film" problémával mások is szembesültek, nem csak a "mi kis közös barátunk", aki lehet, hogy szabin van, mert már vagy 3 napja nem szólt hozzá egy témához sem...
De addig jó nekünk, mert akkor megint csak felbasznánk rajta magunkat... -
Watchmen #47172 Én megpróbálok normálisan beszélgetni, és akinek nem tetszik a Watchmen nem ítélem el őket nem nézem őket szarba......Sokan pörgősebb filmet vártak szóval nem is csoda.....
De szerintem Snyder mindent megtett, hogy visszaadja a képregényt!
Aki szerette a képregényt az szeretni fogja a filmet is.....ha meg nem akkor magára vessen. -
*vakiras rulez szar billrol :D
az altaluk hypeolt filmet lehuzzak
emocio -
Az a baj, hogy a nagyfilm nem volt képes visszaadni a Watchmen feneketlen, mélységes sötétségét. Túl rózsaszín lett és happyDJ! A Motion Comics azonban beszippantja az embert és annyira vegytisztán nyomasztó, hogy az ultrahihetetlen. AZ valóban 10/10. Igaz, ha ezt ilyen stílusban odavágták volna a moziban az amcsiknak, lerágták volna a saját lábukat.
Sokan nem értik miről szól VALÓJÁBAN a Watchmen, sőt még a felszínt sem karcolgatják... :( -
Nem kell veluk foglalkozni felesleges az izlesedet masnak megmagyarazni, ha te igy lattad az a te sajat dolgod. Ok igy lattak te igy. Igaz vannak.
Nem kell egyeterteni veluk, mint ahogy neked se veluk.
Lesznek mindig akik osztjak a velemenyed es lesznek akik nem.
Akik meg nem tudjak elviselni, hogy az altaluk hypeolt es szemelyeskedni probalnak atlepve bizonyos hatarokat, azok ugyis csak magukrol allitanak ki szegenysegi bizonyitvanyt. Aki pedig igy tesz az amugy is eleg primitiv ahhoz, hogy egy adott filmet maximalis melysegben ki tudjon elemezni, csak a felszint latja es nem a mogottes valos tartalmat, amiket csak emoci szintjen kepes levezetni :D -
Az az, nem jutott eszembe magyarul. :) Az amúgy nagyon nagy film. -
Hát a film után én már nem merek ilyesmibe belevágni :) -
Számkivetett lesz az Tom Hanks-szel. -
Ajánlom figyelmedbe a Watchmen Motion Comics-ot, ami alig 12 részes és itt bizony-bizony mozifilmnek is beillő hosszúságú részekről van szó! :D
Kíváncsi vagyok azt hogy bírnád... Pedig atombombasztikus, még talán jobb, mint a sima nagyfilm, legalábbis ezerszer részletesebb/finomabb. (Nagyon jó a soundtrack-je, de pl. még a női szereplőknek is a férfi narrátor adja a hangját, amit azért szokni kell, bizonyos Tom Stechschulte) -
Seten #47164 A probléma mindig a stílussal van. :) -
viizo #47163 nem értem a problémát, komolyan: ez egy fórum, véleménynyilvánításokkal, pro és kontra reagálásokkal - azt hiszem lentebb is csupán ez történt :) -
Hát erről van, szó de ide akárhányszor beírok, mindig van valaki aki megmondja, hogy totál hülye vagyok, mert nekem az adott film tetszett/nem tetszett. Úgy látom hanyagolni kell ezt a topicot.
Inter, csak szerinted. Én jól szórakoztam rajta a többi meg marhára nem izgat. -
Ilyen ez, vannak szakik akik erre izgulnak, ők megmondják hogy jő avagy nem, megmondják hogy milyen ember vagy abból hogy mit nézel:)
Knowing nekem a skálámon 10es élmény volt, Angyalok és Démonok detto, mások véleménye meg nemérdekel:)) én maximálisan élveztem őket, a finghámozást meghagyom másoknak. -
Far Cry még vígjátéknak is gyenge. -
*
Ha valaki ezt nem tudja megérteni és csak fújja ,hogy idióta vagyok, mert egy szerinte jó filmet, mire fel tartok én dögunalomnak azt csak sajnálni tudom. -
Attól hogy szted egy közepes film, még nem biztos hogy ugy is van..
Azt meg egy szóval sem írtam, hogy az évezred mozija. -
Már megint félremagyaráztok, leírtam ,hogy szerintem unalmas, de van mondanivalója és feszeget morális kérdéseket, de nekem nem tetszett, mert nincs feszültség és csak lassan folydogálnak az események. Valamint írtam ,hogy de kinek mi. Erre megint támadtok ,hogy azért mert nekem tetszett a FarCry ezért mit is kell tőlem várni. Igen szeretem az akció filmeket ha ez bűn akkor a pokolban majd elszámolok vele, de ugyanúgy szeretem a lassabb folyású mondanivalóval bíró filmeket is pl.: Faun labirintusa, Forest Gump, Nem vénnek való vidék, Cast Away (nem ugrik most be a magyar címe) és még sorolhatnám, de hogyha politikiai film kell akkor meg ott van pl. a Hazugságok hálójában, vagy a Rettegés Arénája, ezek mind sokkal élvezhetőbb filmek számomra mint a Watchmen. Ha valaki ezt nem tudja megérteni és csak fújja ,hogy idióta vagyok, egy szerinte jó filmet, mire fel tartok én dögunalomnak azt csak sajnálni tudom. Attól ,hogy nekem nem tetszik neked még tetszhet. Fogjátok már fel végre, hogy nem vagyunk egyformák, és azért mert valakinek tetszett egy szerinted szar film, a másik nem komplett idióta. -
viizo #47156 attól hogy nem atompörgős egy film, még lehet kiváló :)
de ezek szerint ha nem pörgős vmi, tudjuk hogy Neked számításba sem jöhet :) -
Jaja. En az "uj" Batman-el voltam igy. Csak nekem gyenge kozepes vala. Watchmen-el egy szinten. -
Azért kíváncsi lennék, hogy szerinted mit kellett volna másképpen csinálnia a "rendezőnek". Tudod, tulajdonképpen nagyjából SZÓ SZERINT követik a képregényben történteket, szinte már-már a rajzokat élőbe átültetve kockánként. Mégis miben lehetett volna több, avagy más, mint a hibátlan eredeti?!??! [neméti]
Mert pl. a Háború és Békéből is lehetne feka akciófilmet csinálni BadBoys mintára, csak az már nem a H&B lenne... -
Egyáltalán ki vitatkozott? Arról nem is beszélve, hogy miért ne tetszhetne valakinek valami, azért mert szerinted szar? Azt meg azért ne mond, hogy a Watchmen egy hú de pörgős film. Szépen csordogálnak az események, semmi izgalom, semmi feszültség. -
Watchmen #47152 Jó én nem vitatkozok nem is akarok, és egy szóval se állítottam, hogy az évezred mozija.....
Nekem kedvenc ennyi. -
Azert nem kellene ezt a Watchment beallitani mint az evezred mozija.
Eros kozepes azt csokolom, meg szerrencse hogy a rendezo az utolso par percre osszekapta magat, mert kulonben meg a kozepesnel kicsit jobb kategoriat se utotte volna meg. -
Jó hát annak hiába magyarázod akinek az Uwe Boll féle Far Cry foshalmaz tetszett, de a Watchmen persze dögunalom.:D
-
Hát nem tudom a Faun-ban érdekes volt ahogy kislánnyal történtek a dolgok, de eközben kint is zajlottak az események, szinte egymástól függetlenül futott a 2 szál aztán egyre jobban kezdték összekapcsolni őket, itt meg csak úgy beszélgettek néha betettek egy 2 csonttörést és kéz levágást a végén vártam ,hogy lesz majd valami normális harc, erre semmi nem volt. Mondjuk ettől még lehetett volna jó film nekem is, de nem lett az, valahogy nem volt meg az a szál a filmben ami le tudott volna kötni. -
Azért a Batman sokkal többek által ismert frencsájz, amig a Watchmen nem pont az, sokan nem is tudtak róla hogy létezik ilyen, ezért valszeg a filmet sem fogják élvezni, vagy nem is érdeklődnek iránta. -
Watchmen #47147 Sajnos ami jóra sikerül azt se szeretik az emberek......de sebaj pl. nekem az Istenített Sötét Lovagnál sokkalta jobban bejön.
Persze ez ízlés nincs ezzel semmi gond....
Azért azt a dögunalmat se értem olyan könnyen írod ezt, de komolyan.....azért, ha megnézzük a filmet szinte mindig történik valami kisebb momentum ami tovább viszi a történetet....ez nem Popcorn Mozi......
Faun Labirintusát spec nekem annyira nem jött be nem kötött le igazán.