1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Már megint félremagyaráztok, leírtam ,hogy szerintem unalmas, de van mondanivalója és feszeget morális kérdéseket, de nekem nem tetszett, mert nincs feszültség és csak lassan folydogálnak az események. Valamint írtam ,hogy de kinek mi. Erre megint támadtok ,hogy azért mert nekem tetszett a FarCry ezért mit is kell tőlem várni. Igen szeretem az akció filmeket ha ez bűn akkor a pokolban majd elszámolok vele, de ugyanúgy szeretem a lassabb folyású mondanivalóval bíró filmeket is pl.: Faun labirintusa, Forest Gump, Nem vénnek való vidék, Cast Away (nem ugrik most be a magyar címe) és még sorolhatnám, de hogyha politikiai film kell akkor meg ott van pl. a Hazugságok hálójában, vagy a Rettegés Arénája, ezek mind sokkal élvezhetőbb filmek számomra mint a Watchmen. Ha valaki ezt nem tudja megérteni és csak fújja ,hogy idióta vagyok, egy szerinte jó filmet, mire fel tartok én dögunalomnak azt csak sajnálni tudom. Attól ,hogy nekem nem tetszik neked még tetszhet. Fogjátok már fel végre, hogy nem vagyunk egyformák, és azért mert valakinek tetszett egy szerinted szar film, a másik nem komplett idióta.