106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Watchmen rendezői BD

Dúva! Vannak benne igenjóak kis apró részek, amik bazira nem mentek a moziba. Így már 03:06:28 hosszú és bizony nagyon hiányoztak a plusz részek (avagy nem mínusz). :D

Ütősebb mint valaha.
  • stargatelost
    bocsi, elqrtam a taget
  • stargatelost
    [b]My Bloodie Valentine 3D[b]

pfhej de szar volt.... semmi eredeti, nyögvenyelős ötmilliószor látott unalmas történet. Itthon néztem, de a 3d sem dobott rajta sokat.

2/10

[b]The Morgue[b]

Ez meg totális majmolás volt, ráadásul marha bénán lett kivitelezve. Még a butábbnál is butább szereplők. A Dead End és Reeker filmek katyvasza.

1/10
  • Inquisitor
    Nem arról volt szó, hogy az utolsó tulaj földigromboltatta?
  • ForzaInter
    Vmi igaz biztos lehet belőle, csak jól kiszínezték ahogy írtad, azért nem költöznék abba a házba, pláne egy olyan gyilkosság után, de azért megnézném a házat, vajon laknak benne?:D
  • Qwerty4
    Éppen ez került a kezem ügyébe...persze lehetett volna jobb is, de tök átlagos volt, sokszor úgy éreztem mintha már láttam volna. :)
  • Qwerty4
    Az biztos, hogy nagyon ki van színezve.Még az is lehet csak legendagyártás az egész és nincs igazán valóságalapja.
    Én láttam korábban erről az esetről dokumentum filmet is, a család akik a házba költöztek nyilatkoztak, azért ilyen dolgokat nem meséltek, hogy a férjet a szellem gyilkolásra ösztönözte volna.De a családi életük tönkrement.És mindneféle paranormális eseményekről meséltek, de természetesen nem ilyen jellegűről, mint amit a filmben láthattunk.Ez természetesen túlzás.
    Amúgy meg a család is hazudhatott lóvéért és hírnévért. :)
  • Kmarha
    ejj.. jó az avatarod.. megadtad mely filmet nézzem meg ma este! :D
  • ForzaInter
    Én is megnéztem, nem volt rossz, Reynolds jól játszotta az őrültet, volt a filmben pár parázós jelenet, kiváncsi vagyok mennyiben lehet igaz a történet.. 7/10 nálam.
  • Bulykin
    egy fos sztem a Jennifer c. rész kivételével nem nagy szám:P akkor már inkább Fear Itself^^
  • stargatelost
    nem a legjobb választás a Masters of horror megízleléséhez :) persze jó rész. amúgy a többi részt is csekkold be a sorozatból, két évad van.
  • Qwerty4
    Megerőltettem magam és 3 filmet néztem meg 24 óra leforgása alatt.Amúgy olyan is volt, hogy egy fél év "teljestménye" volt 3 film.

A Horror Mesterei: A hegyi út titkai (Masters of Horror: Incident on and Off a Mountain Road, 2005):
    Hát egy túlélő "horror" ez a film, egy csajszi hegyi úton ütközik egyet majd ott marad az úton, nem indul se az autója, a telefonja sem működik.Megtámadja egy szörnyszerű ember, elindul az üldözés.Végül a csaj megmenekül, addig amúgy minden átlagos és semmi újszerű.A végén viszont van egy érdekes csavar, hát ami eléggé feldobta a dolgot, de kicsit késő volt.Mondjuk 7/10-et kap.A csavar nélkül 5 lenne.

Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose, 2005):
    Ez tetszett, hangulatos volt.Nagyon jók a tárgyalási jelenetek, a visszaemlékezési jelenetek is.Izgalmas volt. 9/10

A titok (The Secret, 2006):
    Ez egy elég jó doku film a gondolat erejéről.Bár egy kicsit hosszú volt. 7/10
  • Sephi
    Ertem, koszonom!
  • ProGabe #47251
    off:

jah, a lényeg a '&hd=1', a videó mérete meg könnyen állítható. ugyebár ez az embed kód a lényeg:

http://www.youtube.com/v/dNr5qdQN5q4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"

a végén lévő szélességet és magasságot arra írod át, amire akarod (hogy ne lógjon ki, de arányos maradjon: 753 és 445). fontos, hogy az elején ne legyen macskaköröm, különben nem fogadja el sg-motor
  • Sephi
    Koszonom.
  • [Jakuza]
    off:
    Csak egyre ugyelj nem ilyen formaban kell megadni itt a linke a flash kapcsolok kozott : youtube.com/watch?v=ZOmLnGrq-bA&hd=1 hanem a v elotti es mogotti karaktert / karakterre kell cserelni, tehat a helyes link : youtube.com/watch/v/ZOmLnGrq-bA&hd=1 lenne.
  • Tikal #47248
    egy leírás...
  • Sephi
    Aruld el kerlek, hogy lehet direktbe HD-vel bekapcsolva linklelni videot?

/me bena
  • Lipi1980
    Istenem! A Kommandó! Ez volt A FILM! Rongyosra néztük VHS-en, és ha jól emlékszem, akkor még alábeszéléssel volt meg.
    Amikor az elején vitte a vállán a hatalmas fát, amikor kifestette magát, az a 911-es Porsche, az a félvér csajszi...
    A mai napig tisztán emlékszem, hogy a főgonoszt hogy nyírta ki :)
    Újra meg kell néznem...
    Sokak e film (no meg a Conan) hatására kezdtek el a testépítéssel foglalkozni, és millióknak lett példaképük Arnie!
  • ProGabe #47245
    el sem hiszem, de minden látszat arra utal (a rendező korábbi kisfilmjei mindenképpen), hogy végre kapunk egy okos, jó filmet a témában:

hogy ne legyek totál off:

Commando

HD-ben, angolul (most először), rendezői változat (pontosabban vágatlan, kézlevágás, meg minden :)

tökéletes! végig pörög, egy másodperccel sem hosszabb, vagy rövidebb, mint kéne. sokszor visszasírjuk még ezeket a tökös akciófilmeket. jó, a HD miatt még több, ma már simán blődnek nevezhető dolog észrevehető, de aki ezeken fennakad, az kapja be :D

pontszám helyett megteszi ez is:
    kössz a segitséget!
    na akor folytatom :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na tehát...mivel a könyvet hamarabb olvastam mint a filmet ezért sajnos meglepetések nem értek, de! megdöbbentő és lenyűgöző dolgokat sem tettek bele a filmbe (pl: megnéztem volna a 15 machos gépet, de gondolom a NASA még engedte bemutatni, mert az emberiség még erre nem áll készen cimszó alatt..na mind1:D
    de ha csak a filmet nézzük akkor eléggé hangulatos lett, elvarázsolt engem arra 2 órácskára főleg a zene miatt...bár ugye Hans Zimmer "szar" filmhez nem ir zenét :D
    a végén az apokaliptikus robbanás elég jól meglett csinálva, mert a könyvből ez annyira nem érzékelhető
    na és pőersze ottvan az eredeti történet nemkövetése... :/ bár gondolom a da vinci kód kiváltotta felbojdulást elkerülendőn irták át a történetet...
    de azért kap 10/7-et
    Ui: aki olvasta a könyvet ne nézze meg aki meg nem az meg nyugodtan megnézheti, de utána olvassa el a könyvet! :D(nemiskicsit)
  • DoctorJohnson
    Transformers - a folytatás bukása

• Kindred Blades
    Pedig voltak annak a filmnek hatalmas előnyei. Például, hogy nem tették iskolai anyaggá. Vagy hogy a hossza nem volt négy óra.

The Final Cut

Kellemesen csalódtam ebben a filmben, megtévesztett az imdb-s értékelés. Érdekes kis film volt, jó alapötlettel (bár tény, hogy ebből az alapötletből többet is ki lehetett volna hozni), jó megvalósítással. Maga a történet elég egyenes és megjósolható, de a téma gondolatokat ébreszt az emberben, amolyan 'mi lenne ha' jelleggel. Nem túl pörgős alkotás, de a lassú folyás szerintem itt rendben is volt.
    Összességében 7/10
  • Qwerty4
    hát nekem egyszer is sok volt :)
  • Sir Quno Jedi
    Nana, 1x jó volt.
  • Qwerty4
    Mindegy is, én azt pontoztam, hogy az adott pillanatban mennyire kötött le.Nem tartom túlzásnak a 10 pontot, mert talán ebben az évben ez volt a legjobb filmélményem.

Underworld - A vérfarkasok lázadása (Underworld: Rise of the Lycans, 2009):

Ez a film viszont most rettenetesen kevés volt számomra.Unalmas töténet, gagyi fantasy világ, temérdek pocsék jelenettel... 2/10
  • Blasta
    Gondolom kategóriájában pontozta 10/10-re.
    Nagy ritkán én is szokok úgy értékelni, de azért nagy általánosságban inkább globál értékelem a filmeket.
  • gabesz012
    Jó-jó, elhiszem, hogy tetszett, én sem mondom rá, hogy szar volt (azon kevés horrorok közé tartozik, amit láttam), de a 10/10 nem túlzás egy kicsit? :) Mert akkor ezután mondjuk egy T2-t, vagy egy Wall-E-t nem tudom hogy lehet pontozni.

Ez ugyan nem film, hanem sorozat: túl vagyok a Battlestar Galacitca 1. évadán, azt kell mondanom nem erre számítottam, ez valami hihetetlen jó, egyből fellépett a kedvenc sorozatok közé. És pont azért tetszik, mert nem a sok csata, meg látvány áll a középpontban, hanem ami mögötte van (persze mivel sorozatról van szó, így azt azért mindig sejteni, hogy valahogy kijönnek a necces szitukból, hiszen akkor nem lenne folyatatás, de más negatívumot nem nagyon tudok felróni neki).
  • Tikal #47236
    pg13-as lesz? ááá
  • Kmarha
    az ezer éve ismert képek és egy idióta sótlan poénjai.. szerintem linkelni is kár. Videót kér a nép! :)
  • Bulykin
  • Watchmen
    Ez a lényeg Kérem Szépen......aki a Pókember,X-men meg hasonlót vár ettő la filmtől az messze kerülje el nem is érdemes elkezdeni....

Ezért is osztja meg a filmet a sok néző....mert ez egy rétegfilm.
  • Tyler1
    csak 2 óra 42 perc :)
  • Shep
    Legalább a 3 órás rendezőit nézed?
  • Tyler1
    én elszántam magam h ma megnézem, majd kiderül h érdemes volt-e :)
  • Blacksheep333
    Szerintem nyugodtan nézd meg. Én jobbat vártam, de így is tetszett és már meg is rendeltem a képregényt, ha a filmet. A filmet 7-re értékelném, (de inkább nem teszem) akkor a képregénytől 10 plusszosat várok.
    Ha van szabad két és fél órád, akkor szerintem nézd meg. Ha nem tetszik akkor el lehet alatta ropogtatni egy kis popcorn-t vagy ropit.
    Mellesleg elég látványos lett.
  • N3TuddKi
    én megnéztem, rászántam, de nagyon untam a végére, de egyszer nézhető.
  • ProGabe #47227
    ne legyen semmilyen "fúú, szuperhősős, biztos piff-puff-os, a rossztól a világot megmentős, agyatlan, sablonos képregénymúvi, de jó lesz, hogy kikapcsolhatom az agyam alatta" prekoncepciód, és akkor akár tetszhet is
  • Tikal #47226
    nézd meg, nem volt az olyan szar hogy megbánd...
  • szucsy89
    ilyen nincs....valaki azt mondja a watchmenre h nagyon jó vki meg h nagyon szar....most nem tudom eldönteni h basszak e el az életemból x órát vagy se:D mert ha én elkedzek nézni egy filmet akkor azt általában végignézem, de ha már nézek akkor olyat amiről általában jók a vélemények...szal inkább kihagyom