[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#47244 kössz a segitséget! 
na akor folytatom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na tehát...mivel a könyvet hamarabb olvastam mint a filmet ezért sajnos meglepetések nem értek, de! megdöbbentő és lenyűgöző dolgokat sem tettek bele a filmbe (pl: megnéztem volna a 15 machos gépet, de gondolom a NASA még engedte bemutatni
, mert az emberiség még erre nem áll készen cimszó alatt..na mind1:D
de ha csak a filmet nézzük akkor eléggé hangulatos lett, elvarázsolt engem arra 2 órácskára főleg a zene miatt...bár ugye Hans Zimmer "szar" filmhez nem ir zenét :D
a végén az apokaliptikus robbanás elég jól meglett csinálva, mert a könyvből ez annyira nem érzékelhető
na és pőersze ottvan az eredeti történet nemkövetése... :/ bár gondolom a da vinci kód kiváltotta felbojdulást elkerülendőn irták át a történetet...
de azért kap 10/7-et
Ui: aki olvasta a könyvet ne nézze meg aki meg nem az meg nyugodtan megnézheti, de utána olvassa el a könyvet! :D(nemiskicsit)