106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #47344 Watcmenből egy 5-10 részes mini tv-sorozatot kellett volna készíteni, nem egészestés mozifilmet, valaki említette a Lostot. 8-10 órába ki lehet fejteni és élvezhetően bemutatni pl: a múltat és minden egyes részt ami így kimaradt a filmből, de a comicban benne volt. -
sandor8206 #47343 Hülyeségeket beszélsz!
Értettem a filmet stb. ez nem is lényeg
Hanem kedves Blasta paszta, ez a film nem remekmű és az általad felhozott lista csak ezt bizonyítja, nem is tudom miért írogattad be ide
imdb 7.9=sose értettem ezt az imdb dolgot, mi értelme van egy olyan listának amire CSAK az szavaz aki akar, ez eléggé torzít
Rotten 64%= ez ott elég gyenge, ne soroljam az elmúlt pár évből, hogy mi mennyit kapott
világszerte 180 milkó bevétel, egy 110 milkós budgetű filmnél= kibaszott NAGY BUKTA!
+ 2. hétre USA-ban 60-70% között esett vissza a nézettség, ami csak a nézők nagyja által rühelt filmek érdemlik ki!
+attól, hogy te ÉRTED a filmet más meg hülye hozzá, lehetnél civilizáltabb is!
Rühellem ezt a hozzállást, amikor valaki kijelenti, hogy egy film TUD MŰKÖDNI, mert neki tetszett.
"...Ez nem baj, csak akkor ne okoskoddj, hogy NEM MŰKÖDIK, maximum neked nem tetszett. Nem baj az ha nem látsz egy sztoriban mélységet, illetve kevésnek találod az akciót, csak ilyenkor inkább ne csinálj hülyét magadból szvsz..." Nem látom a hozzászólásomban az akciót keveslő részt + a mélységet hiányoló részt stb.
a végére pl: az általam említett jelenetnél, mi a mély és elgondolkodtató, vagy ami miatt be kéne fogadni a sztori szempontjából? Film dramaturgiailag tök felesleges!
-
Hagyjad mar az embereket ezzel a melyseggel.
Egy Green Mileben, Remeny Rabjaiban, egy Millio dollaros bebiben vagy egy Philadelphiaban volt melyseg, de mi is volt ebben ?
Birom ezt is az IMDB-n 7.9. LOL Hat oreg a Terminator 3 is majdnem 7 pontra ertekelt ott. Ennyit errol.
Elgondolkodni ? Mirol kellene elgondolkodni ? Csupa profan nevetseges megjegyzes.
Jah ertem tul dramai volt neked, hogy el kell pusztitani a tokeletlent, a sorsara hagyni, vagy a te az o lanya vagy mert megeroszakolt. Hat csuda elgondolkoztato dolgok ezek. :D
-
Erről a nem működik-ről a cspv.hu nevű fos jut az eszembe, Miután az In Bruges c. film világszerte jelesre vizsgázott a kritikusoknál és nézőknél egyaránt, a cspv.hu egyik bohóca néhány hét múlva tényszerűen kijelentette, hogy a film nem működik. Hát...lol... -
Vmi hasonlót akartam írni, egyetértek. -
akk vmi gyökér megvágta! rohadt anyját! újra nézni sem tudom mer tudom a végét és úgy nem jó! ezért valaki megfog halni 

-
hát nem 50 perc -
egy kérdés: vki látta a Nyolc Tanú c. filmet?? csak mert nekem 50 perces a film és nem tudom h ez most vmi vicc mert imdb-n 90 van irva. -
Crank 2 8/10
8 Mile 9,5 /10 -
Attól, hogy tele van mondanivalóval és elgondolkodtató elemekkel a film, még unalmas. Akármelyik dokumentumfilm izgalmasabb, mint ez (azokon is ugyanúgy el lehet gondolkodni). -
Public Enemies
8/10
Jó film volt, pörgős akciójelenetekkel. Bár az operatőri megoldás kissé furcsa volt számomra, egy idő után megszoktam. -
"A Watchmen nem lehetett filmre vinni normálisan, mert filmként nem tud működni"
Rühellem ezt a hozzállást, amikor valaki kijelenti, hogy egy film NEM TUD MŰKÖDNI, mert neki nem tetszett.
IMDB: 7.9, Rotten: 64%, Boxoffice: 180milla világszerte.
De SÁNDOR szerint a film nem működik, mert unatkozott alatta, ill. nem értette.
Ez nem baj, csak akkor ne okoskoddj, hogy NEM MŰKÖDIK, maximum neked nem tetszett. Nem baj az ha nem látsz egy sztoriban mélységet, illetve kevésnek találod az akciót, csak ilyenkor inkább ne csinálj hülyét magadból szvsz...
"mert tele van olyan jelenetekkel mintha a Star Warsban Luke állandóan bevásárolna a helyi boltban és 20 perc maradna, hogy Jedivé váljon."
Ez van akkor, amikor egyszerűen KÉPTELEN VAGY befogadni olyan információkat, amiket nem 1 az 1-ben nyomnak bele a képedbe, hanem el kellene gondolkoznod rajta. -
viizo #47332 ha nem működik a vásznon, akkor miért vannak sok-sok ezren, akik a képregény ismerete nélkül is istenítik a filmet? :) -
Én pl. a film előtt nem olvastam a képregényt, és a film így is nagyon tetszett. Mindig a helyére tudtam rakni a jelenetek. Jól vagy rosszul az most lényegtelen, nem éreztem, hogy ez vagy az felesleges lenne. Szóval innentől kezdve az egész eszmefuttatást már rögtön elejétől nem tudom elfogadni("filmként nem tud működni, mert...").
Különben most kezdtem olvasni 1-2 napja. -
Ott a pont. -
sandor8206 #47329 Attól, hogy még comic-filmben nem volt ilyen még nem lesz mestermű!
A Watchmen nem lehetett filmre vinni normálisan, mert filmként nem tud működni
Pl: a film alapsztorijával szorosan nem összefüggő dolgok unalmasak és a filmbe nem működhetnek, a comicban elmegy mert azt lehetett nyújtani, hisz van "felület", de itt a film szempontjából feleslegesek (Hollis Mason sorsa, hatalmas jelenet, csúcspont is lehetne de gyakorlatilag tökmindegy rész + érdektelen, mert az átlagnéző csak azt látja, hogy mi történik egy 20adrangú szereplővel és igaza van)
Watchmen adaptációként jó, hisz szinte 1 az 1-ben lemásolta a comicot, de ha sima filmként nézzük (és úgy kell) nem jó, mert tele van olyan jelenetekkel mintha a Star Warsban Luke állandóan bevásárolna a helyi boltban és 20 perc maradna, hogy Jedivé váljon. -
Mindenesetre dícséretes, hogy az ideírók intelligencia szintje túlnő azon, hogy a "kék faszt", az oly népszerű ellenérvet emlegessék.
-
Pókember adaptácival szvsz nincs sok gond
Az egy ilyen sztori, nyálas, gyerekes, béna -
xxxpaulxxx #47326 Halálfutam
nagyon ütős volt, izgalmas, adrenalindús:D
Miután meg "frankenstein" elbeszélgetett Joe-val... azután nagyot röhögtem:D
Kellemes kis film volt
8/10 -
mert mindenki azt hitte h ez is majd olyan lesz mint a Marvel/DC adaptációk. nem tetszett nekik mert nem is értették a film mondanivalóját vagy lényegét, csak beültek és azt hitték 2 és fél óra CGI-t látnak aztán cső. amúgy sztem a Pókembernél szarabb képregényadaptáció még nem készült, úgyhogy aki arra rejszol, annak nyalóka! -
jefferson83 #47324 Azt nem tudhatom :) A Watchment eddig nem mertem én sem megnézni, de ma este sort kerítek rá és írok én is egy véleményt, amit igyekszem megindokolni a saját szemszögemből természetesen. -
Azt mondtam, "mélyebb annál...".
Mondj még egy hasonló szuperhős filmet, amiben jelen van a politika, a hidegháborús félelmek, a kendőzetlen emberi kegyetlenség stb. Kétségtelenül komolyabb mondanivalóval bír, mint egy szivárvány színű Pókember mozi. -
Na akkor vajon mit szólt agyűrűkurához?!?? -
Ez aztan nagyon mely film volt :D Mint egy sekelyes pocsolya kb olyan mely. :D -
jefferson83 #47320 Nem, ő csak azt mondta, hogy a híres-hírhedt író egyik régóta elismert munkája unalmas. -
Ez most úgy írod, hogy a múltidézés ténye mindenképpen egy rossz filmet eredményezne. Pl. a Lost sorozatban is több évadon keresztül nyomták a flashback-eket, amitől nemhogy unalmasabb nem lett, de pozitív hatással volt a sorozat élvezhetőségére.
Alapvetően az elvárásokkal van a baj. Jelmezes szuperhősök láttán, a legtöbben valahogy kötelezőnek érzik a könnyed pörgést, folyamatos darálást és kacagó főgonoszt. Viszont ez sokkal erősebb és mélyebb film annál, minthogy megragadjon öntörvényű szuperhősök látványos akciózgatásánál. -
Bizonyára a kedvedért majd alaposan átírják egy híres-hírhedt író egyik régóta elismert munkáját. Meséld neki, hogy mi a problémád... -
Transformers 2
tkképpen nem is értem mi volt az oka annak, hogy ezt a filmet leforgatták, de erre az analógiára még lehet 50részt csinálni.
Mert ugye még valahonnan jönnek álcák-bunyó-cselszövevény-végül győzelem...
a rajzolt képek is néhol már annyira túlpörögnek, hogy ki sem lehet venni, ki kit üt stb...
4/10 /ebből 1 pont a jó csajra/ -
Igazad is van mert egyre unalmasabb az egesz.
Igazabol azt teszi unalmassa, hogy a film fele elteltevel is meg mindig a multidezessel vannak elfoglalva.
Egy vicc a film ebbol a szempontbol. Az erteke is kb ott van ahova behataroltad. -
Pedig egyre durvább, ahogy halad előre a szálak kibogozása. -
Watchmen
első fél-háromnegyed óra mindenképp megér egy 9/10-et zenék és kép világ csillagos
aztán egyre jobban kezdtem unatkozni
6.5/10 -
tulajdonképpen ezt írtam én is -
áhh,nekem vigyázni kell az ilyenekkel,mert eléggé olyan a fejem(a természetemmel ellentétben),mint egy kidobónak.180centi,100 kiló,kopasz,és még azt hiszik hogy balhét akarok.meg mögöttem ültek,uh tarkónbeszni sem tudtam volna :)
de tanultam belőle,legközelebb megpróbálok kultúráltan odaszólni. -
vagy hátulról fejbeb@szni úgy h kiesik a száján! csak akk még te leszel a rossz fiú...
pedig az ilyeneket én is utálom! -
lol szólni kellett volna neki vagy a mamának hogy kussoltassa el a gyerekét-.-
így tényleg szar lehetett -
Seten #47309
Te meg miért hagytad, hogy folyamatosan dumáljon. Már az elején rá kell szólni az ilyenekre. :)
-
Miért is pusztított volna. Egész életében épített és kutatott. Egy architekt jellem nem vált át értelmetlen rombológépezetbe. Én sem tenném soha, mert nem így működök.
Mellesleg finoman meg is érteti a végén Ozyval, hogy a világ legokosabb embere nem jelent rá nagyobb veszélyt, mint a világ legokosabb termesze... :DDD (az elég megalázó és kijózanító ugye)
A jó doktor csak csapódott ide-oda, valós célok nélkül, mások érzéketlen bábjaként, hiszen nem könnyű új célokat magad elé tűzni, ha 1x csak kvázimindenható leszel. Nem elég a testedet és az elmédet összerakni a semmiből, de a lelkedet is újra ki kell találnod, nemkülönben az egódat... -
megnéztük a
hangover-t
a film 7/10
de az a kis pöcs(olyan 25éves körül),aki az anyukájával nézte a filmet,nyilván másodszor,na ő 1/10.végig mondta,hogy mi fog történni.az összes poént lelőtte előre.
"figyeld,figyeld,ott lesz a kakas.figyeld...figyu,na,és ott a kakas...hahaha.hihetetlen...nagyonjó."
nem tudom,h hülyének nézte a mamát,hogy nem fogja érteni a poénokat,vagy bizonyítani akarta,h már látta a filmet?durván felbaszott,utálom az ilyen seggfejeket.fingjuk nincs a mozietikettről.
-
Megnéztem az első részt a retek klábbon és tényleg jó, asszem elkezdem. -
azt se felejtsük el, h utána pedig Burn Notice jön, ami megint valami elképesztően kurvajó