1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Hülyeségeket beszélsz!
    Értettem a filmet stb. ez nem is lényeg
    Hanem kedves Blasta paszta, ez a film nem remekmű és az általad felhozott lista csak ezt bizonyítja, nem is tudom miért írogattad be ide
    imdb 7.9=sose értettem ezt az imdb dolgot, mi értelme van egy olyan listának amire CSAK az szavaz aki akar, ez eléggé torzít
    Rotten 64%= ez ott elég gyenge, ne soroljam az elmúlt pár évből, hogy mi mennyit kapott
    világszerte 180 milkó bevétel, egy 110 milkós budgetű filmnél= kibaszott NAGY BUKTA!
    + 2. hétre USA-ban 60-70% között esett vissza a nézettség, ami csak a nézők nagyja által rühelt filmek érdemlik ki!

+attól, hogy te ÉRTED a filmet más meg hülye hozzá, lehetnél civilizáltabb is!
    Rühellem ezt a hozzállást, amikor valaki kijelenti, hogy egy film TUD MŰKÖDNI, mert neki tetszett.

"...Ez nem baj, csak akkor ne okoskoddj, hogy NEM MŰKÖDIK, maximum neked nem tetszett. Nem baj az ha nem látsz egy sztoriban mélységet, illetve kevésnek találod az akciót, csak ilyenkor inkább ne csinálj hülyét magadból szvsz..." Nem látom a hozzászólásomban az akciót keveslő részt + a mélységet hiányoló részt stb.

a végére pl: az általam említett jelenetnél, mi a mély és elgondolkodtató, vagy ami miatt be kéne fogadni a sztori szempontjából? Film dramaturgiailag tök felesleges!