106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pauly #47707 Én is imádom,már sokszor láttam,de nem lehet megunni :P Mondjuk szerintem a magyar szinkron sokat dob rajta,nagyon jól sikerült. -
He, konkrétan mi a fasz bajod van éppen?! Belém akartál kötni (megint), egyelőre ez a tényállás. Ha szépen meg tudod fogalmazni, hogy mi bajod (nem hinném, hogy sikerülne), "talán" segíthetünk.
-
Ja es innentol jon az ignore igazmondo juhasz. :D -
De a megakarom magyarazni a hulyeseget igen.
Politikusnak kellett volna menned es hazudozni, az jol allna neked smilevel a vegen :D -
Látom a smiley-kat még mindig nem érted. -
hahahaha, rohogve olvasom az utanad beiro uriember hozzaszolasat.
Vajon igy nezhette meg a filmet is ? :D -
lol
Az Aréna Plázában vetített IMAX-es Harry Potteren kiakadt pár néző, vetítés közben meglepetésként érte őket, hogy 12 perc múlva villog az áthúzott szemüveg-ikon, és vége a 3d-nek. -
Köszönöm szépen! -
ez összetettebb egy mondatnál. vagyis hogy igazán megértse az ember, ahhoz nem elég egy mondatocska. egye fene, leírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a képregény végén nem robbanások vannak, hanem egy gecinagy polip-szerű izét teleportálnak NY közepébe, ami ugyan halott*, de a teleportáláskor agyhullámokat lövell ki magából (ezt persze nem így írják le, hanem jóval normálisabban), ami különböző rémképeket generált emberek millióinak agyában. tehát jó páran azonnal meghaltak, mások "csak" megőrültek
a Komédiás észrevett egy szigetet és kitalálta a "poént". namost, ezen a szigeten elrabolt tudósok és művészek voltak. a tudósok a teleportálásból és a lény "elkészítéséből" vették ki a részüket. Bubastis, Veidt macskája (aminek így 0 értelme volt a filmben) volt a próba, hogy egyáltalán képesek-e létrehozni egy ilyen szörnyet (génmanipuláció, stb)
a művészek pedig azért kellettek, mert egyrészt kellett valaki, aki megálmodja a szörny kinézetét (és ez nem mellesleg a Black Freighter írója volt), valamint az ő rémálmaik, sötét gondolataik azok, amiket a lény agyába programoztak, hogy aztán az "kisugározzon"
röviden ennyi, persze még sok kis apróság van az egész mű alatt, ami a végkifejletre utal + van egy csomó kis szál, ami a végén összekapcsolódik
*Manhattan nem tudta megfelelően reprodukálni a teleportációs képességét. amit a kifejlesztett eszközökkel teleportált, érkezéskor azonnal meghalt -
Óóó fákkkjúúú :) -
te hülye vagy 
-
just kidding.. nem ez a vége.. nem olvastam a képregényt :D 
-
Hmmm, köszönöm!
Akkor én nem tudom milyen hangos képregényt töltöttem le.
DC comics kiadvány volt, 12-13 részes volt és igen régi/kezdetleges grafikával bírt, emiatt azt gondoltam, hogy az eredeti sztori alapján készült. De ennek pontosan ugyan az volt a vége, mint a moziban.
-
Meg van még azért lényeges különbség. :DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a képregény végén nem hal meg Rorschach,de nem mondja el a titkot, mert mr manhattan megnémítja, és kitörli az emlékeit. -
Vki spoilerben legyen szíves árulja el, hogy miben más a Watchmen film vége, miben különbözik a képregénytől? THX előre is! -
Köszi szépen -
Kindred Blades #47690 Szerintem remek kis film, végig szórakoztatónak találtam, nem az a film, amin betegre neveti magát az ember, de van benne egy csipetnyi élet. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni. -
belekezdtem, nem volt rosz vagy unalmas,de nem tudtam nevetni a poénokon, de lehet később előveszem mégegypróbára.... -
ezt látta vki? milyen? -
Lipi1980 #47687 Angyalok és démonok
Hááát... Nekem valahogy jobban tetszett a Da VInci kód. Még jó, hogy további Langdon professzoros története - tudomásom szerint - nincs Dan Brown-nak...
Izgalmas volt, végén kellően meglepő fordulat, de azért mégsem fogott meg annyira... -
maverick nekem örök kedvenc.
teljesen,mint egy rejtő-regény.
lehet,h meg is nézem ma egy pipa mellett. -
ba32107 #47685 Brüno
Hát, egy-két részen derültem, több másiknál eltakartam a vásznat, néha röhögtem, néha unatkoztam. Nekem annyira nem jött be.
5/10 -
stalker
igen,igen...,jól írod
ha bejött nézd meg a fogadó a halott alpinistához c. sztrugackij könyv alapján káészült filmet is.
én egy orosz dc hubról kotorásztam le. -
Сталкер (Stalker)
1979-es Andrei Tarkovsky orosz filmje. Nagyon művészi és a vége igazán elgondolkodtató. A mai mozinézőknek zavaró, egyenesen idegesítőek lehetnek a hosszas látszólag semmitmondó jelenetek, de a film tele van szimbólumokkal és mire az ember megérti őket teljesen másként látja majd a művet.
Igen depresszív hangulatú. Nagyon jó ötlet volt, hogy a Zónán kívül játszódó jelenetek fekete-fehérek. Az egész Zóna olyan megnyugtató, csendes, és mégis megdöbbentő, hogy akár az életedbe is kerülhet ha a rossz ösvényt választod.
A Farkas története iszonyatul bejött. A stalker érzelmi kitörése a végén zseniális.
Nagyban elüt a mostani filmektől. Vagy utálni, vagy szeretni lehet, szvsz. nincs semleges / köztes vélemény. Nekem tetszett, de mégse tudok rá pontot adni, ez egy olyan film, amit nem tudok egy számmal jellemezni.
Maverick
Voltak benne vicces részek, meg végig jó a hangulat, de valahogy még is kevés.
A történet annyi, hogy a főszereplőnk Maverick (Mel Gibson) a legjobb pókerjátékosnak vallja magát és szeretni indulni a legnagyobb pókerversenyre, de még a nevezési díjhoz hiányzik 3.000 dollár. A film arról szól, ahogy azt a pénzt próbálja megszerezni.
A szempontból különleges, hogy ilyen Western vígjátékok nem igazán vannak. Nem váltja meg a világot, de egész jó kikapcsolódás.
Nekem zavaró volt, hogy a főszereplő túl sok pozitív tulajdonsággal rendelkezett, nem csak, hogy jó pókerjátékos, ravasz, találékony, gyors, erős, jól bánik a fegyverrel, tréfás és ellenállhatatlan (legalábbis Jodie Foster-nek).
+1 pont a Danny Glover-es jelenet miatt! Így: 7/10
Kung Fu Panda
Sokkal viccesebbet vártam. A panda is lehetett volna aranyosabb. Két karakter tetszett: UV mester, és Po apja.
A Volt, a Jégkorszak és a Shrek sokkal jobban tetszett. Míg az előzőkön végig röhögtem magam, itt csak egyszer-kétszer. Ez már tényleg 100%-ig gyerekfilm.
4/10 -
Transsiberian 7/10
Nagyon-nagyon jó ötlet, megvalósításán még lehetett volna csiszolni, de lekötött, érdekes volt. Woody Harrelson nagyon bírom, remélem még sok filmben szerepelni fog még. -
nulla vagy -
Ha Bale akkor American Psycho és Equilibrium, aztán minden más:) -
mért lenne B kategória??? bár ilyen lenne pár A+ kat. film is... -
Az a film sem miatta jó :) -
? ez a film B kategoria... nagyon reméltem hogy fasza kis film lesz, de nagy csalodás volt... -
Igen,abban már elkeseredett arcot is tudott vágni XD -
Ha Bale akkor Equilibrium! :D -
Ahogy mondod, mindegy lenne ha behívnának valakit az utcáról töredéknyi gázsiért. -
Jah, semmi mimika, semmi erzelem valtozas a jatekon es sorolhatnam.
Teljesen termeszetellenesen bamban bamul neha csak maga elott.
Persze jonnek sokan, hogy milyen jo szinesz, pedig altalaban az osszes filmben amiben jatszott a masik szereplo viszi a hatan es ennyi. -
Hát láttam jó pár filmjét a Shaft óta csak 1-2 maradt ki és mindben ugyanazt adja amire bárki más képes lenne sőt. Na de kár erre több szót pazarolni, sokak szerint lehet, hogy jó színész, számomra viszont messze áll még a középmezőnytől is. -
egyszernézős? :D én már láttam vagy 5x! tény h nem egy überbrutál a sztori, de tény h Bale és Rodriguez nagyot alakítanak benne. És sztem kellően harsh az egész film is. -
sorrow #47670 Nagyon szigorú vagy, pedig szerintem az egyik legjobb "újgenerációs" szinészek egyike. Ha megnézed elég sok filmben, emlékezetesen játszott sokféle karaktert.(és itt nem feltétlenül a blockbusterekrek gondolok) -
persze h nem! én úgy értettem h egy rossz filmben is jó tud lenni. Csak Wahlberg miatt nem lett totál bukás nálam a Max Payne. -
Na ez kimaradt, kösz, hogy említed, sztem bepótlom.