106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    Ez jó lesz, csak Lohan nem kéne oda, meg talán Seagal sem..
  • Blacksheep333
    "Machete
    Ez már elvileg a megerősített neveket tartalamzó hivatalos szereplőgárda, a Variety hozta le: Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Don Johnson and Jeff Fahey. És természetesen Danny Trejo a főszereplő. Az egészet Ethan Maniquis rendezi, de Rodriguez aktív részvételével."

Forrás: Filmbuzi
  • Dean Winchester
    Mennyé'má
    jó vígjáték :D
  • Tyler1
    én sem bírtam végig nézni :D
  • ba32107
    Huhh a Nem kellesz eléggé szerintem borzalmasan rossz volt. Bugyuta sztori, hiába a neves színészek, idegesítő az összes karakter. De a Scarlett Johansson témában egyetértek :D
  • Lipi1980
    Másnaposok
    Ez másodjára is nagyon tetszett...

Nem kellesz eléggé
    Sokat lehet tanulni ebből a filmből mind pasiknak mind csajoknak. Egyre szimpatikusabb ez a Bradley Cooper. Ami pedig Scarlett Johanssont illeti, hát hogy is mondjam... Kurva jól néz ki, és az én fejem is elcsavar(hat)ta volna...
  • sorrow
    The Haunting in Connecticut

Jobb mint az The Amityville Horror! Remek kisértethistória, de fényévekre van persze egy The Shining-től.
  • Montanosz
    egyetértek....szerintem is egy átlagos sci-fi lett, egyszernézős.
  • jefferson83
    Terminátor-Salvation

Szerintem rémesen gyenge lett, no nem Bale-en múlott. Sajnáltam, hogy moziban néztem meg. A harmadik részt jóindulattal veri, de ebből mekkora hatalmas filmet lehetett volna készíteni :( Egy-két értékelhető jelenet, semmi több. 6/10
  • Dean Winchester
    jaa :D sztem elég fasza volt.. a hangjában meg azt a dörzsős batmanast nagyon csípem:D
    direktbe nem is szinkronnal néztem meg(pedig ennél a filmnél a szinkront eltalálták sztem)
  • Tyler1
    vmibe belekell kötni mindig :) egyébként Bale-nek télleg veszélyes hangja van, én azért szeretem eredeti szinkronnal nézni a filmjeit.
  • [Jakuza]
    Mert az alakitasa egy nagy nulla :D
  • Dean Winchester
    na miért?
  • [Jakuza]
    "Bale hangja egyszerűen fantasztikus ahogyan Connort megformálta az is."
    Te biztos valami mas filmet neztel tuti. :D
  • Kojiro
    Star Wars - The Phanton Menace

Több éves hallgatás után, újra felcsendült kicsiny szobám falai között Qui-Gon Jinn hangja, immár eredeti nyelven (persze nem galaktikus közös nyelven, csak angolul sajna).
    Azt kell hogy mondjam, hogy bár a premier óta többször is láttam a filmet, mindannyiszor vegyes érzelmekkel fogadtam, de így eredeti hanggal és blueray minőségben azért ez egy kiváló film. Persze sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, ez tény, de nincs vele semmi baj. Jar-Jar eredetiben korántsem annyira idegesítő, mint magyarul (nem annyira harsány), és Liam Neeson alakítása viszi a filmet. Ezen felül, van legalább egy tucat felejthetetlen és lenyűgöző jelenet, és sok olyan párbeszéd, aminek csak az első újranézés után lesz értelme/dramaturgja. Pl. az egyik kedvencemben, a vacsora-jelenetben: "-Egy Jedit nem lehet megölni." "-Bárcsak úgy lenne."

9/10 a kategóriájában
  • Paulie
    Galaxy Quest
    másodszorra is kész eza film:D
    Alan Rickman a legjobb:D
    10/7 csakmer egy feelgood film de annak tökéletes
  • szucsy89
    nyugodtan megnézheted nincs köze a kettőnek egymáshoz, a főszereplő ugyanaz annyi...
  • Dean Winchester
    egy kérdés!
    ha nem láttam a da vinci kódot akkor ne nézzem meg az angyalok és démonokat?
    (azaz ez folytatása a davincinek vagy egy különálló rész?)

de hogy a témánál marajak megemlítem a
    transformers 2 őt a bukottak bosszúját!
    a film nem olyan rossz mint amilyen cikkeket olvastam :D
    egy a hiba benne,túl sok az akció :S
    persze legyen benne de ami benne volt az nekem naon soknak tünt!
    már alig vártam,hogy nyugi legyen :D
    viszont megközelíthetem máshonnan is.
    elvégre a bukottak bosszújáról volt szó szvsz háborúzni harcolni kell szóval igy meg oké.
    összességében ha az első 10/9 akkor ez 10/5.3
    ezt a részt nagyon vártam,de a következőt nem várom annyira :(

terminator-salvation

na amit a trailerben láttam absolute átjött a filmben is!
    Bale hangja egyszerűen fantasztikus ahogyan Connort megformálta az is.
    A történet is jó,harc is annyivan amennyinek kell ,hogy legyen!
    Se nem túl sok se nem kevés.
    9/10

• szucsy89
    Angyalok és Démonok

ma fejeztem be a könyvet (2nap kellett hogy elolvassam annyira jó volt, szal elég frissek az emlékek), direkt nem akartam megnézni addig a filmet aztán most hogy végeztem a könnyvvel megnéztem egyből...hát egy szót találok így hirtelen rá: GAGYI!!!

ha több szóban kéne fogalmaznom: lebutított lerövidített....

két szemszögből lehet nézni a filmet:
    -aki olvasta a könyvet: nagyon rossz úgy nézni hogy a filmnek a 80% nem is úgy van ahogy a könyvben...és nem kihagytak részleteket hogy beleférjen hanem fontos szereplőket, cselekményeket, mellesleg át is írták jónéhány helyen(mit jónéhány szinte minden fotosabb részt) és így nagyon nagyon szar és gagyi...és itt jön a másik szemszög

-aki nem olvasta a könyvet: mivel átírtak részeket és eléggé pörög a film, ezért szerencsétlen nézőnek sztem fogalma sincs hogy mi történik(ha nem olvastam volna a könyvet bevallom nekem se lenne 100as a kép), pl. az egyes megoldásokra Langdon "csak úgy" rájön, nincs az a zseniális levezetés mint a könyvben így nem is ütnek annyira ezek a részek....több emberrel is beszéltem már akik nem olvasták a könyvet és szerintük nem volt olyan jó film...el sem tudtam képzelni, de mostmár értem...adok rá egy 5/10et, de igazából nekem nagy csalódás

(megjegyzem a da-vicni kód viszont bejött filmen pedig a könyvet ott is előbb olvastam el)
  • szucsy89
    II.vh-t imádom mindenképp megnézem és köszönöm a válaszokat
  • Tyler1
    Ellenállók sztem jó film. Egy zsidó testvérpárról szól a történet, akik bujdosni kényszerülnek az erdőben a II. vh. idején. Nem egy akciódús film, de nem is ez fontos benne.
    Boszorkány-hegyes szart meg elkezdtem nézni, de 20 perc után kinyomtam.
  • Montanosz
    Ellenálók jó film, de nem az akcióra van kihegyezve és szerintem túl rövid hogy négy év történését belezsúfolják, de legalább igaz történet.
    Boszorkányhegy egyszernézős családi mozi, inkább amit ajánlottam azt nézd meg ha hasonló sci-fire vágysz: the last mimzy
  • jefferson83
    A Boszorkány-hegy c. filmet láttam. Érdemes megnézni, ha szereted a meséket. Tipikus családi filmecske. Láttunk már sok hasonlót, egyszer nézhető és még élvezhető is.

6/10

További vélemények a filmről.
  • szucsy89
    Taken (Y)

most hogy így nézem a filmeket megmondaná vki aki látta hogy az ellenállólk és a boszorkányhegy c. filmek milyenek?
  • Tyler1
    - Taken
    - Gran Torino
    - Watchmen
  • Szabi84
    taken-nek már ideje volt
  • kaposi1
    Nem lesz gyenge az augusztusi DVD megjelenés!
  • Szabi84
    igen, erre:D
  • Dean Winchester
    ja erre gondolsz? :DD
  • Szabi84
    a legjobb mikor becsúszik:D
  • Dean Winchester
    a pláza ásza
    vígjáték
    10/7.8
  • DONGUBA
    Inkehart...10/3 egy fos:)
  • Coco
    ill a vége tetszett, arra ébredtem
  • Coco
    united 93-on elaludtam a moziban moziünnepen, szószerint. szerintem szörnyü :D
  • Montanosz
    Igen,Igen! Jól írod!
    Vagy a Keith c. film.
    Minden középiskolásnak kötelezővé tenném....
  • Montanosz
    War wolves

A sztori még jó lenne, - alkoholista farkasember - csak a megvalósítás(((
    Nuku akció, kéjesen és kecsesen vonagló 20 éves farkascicák, 70 éves farkasember vadászok, akik nem hajlandók automata fegyvert használni, ezért jóformán nem tudnak elpusztítani egyet sem, satöbbi hülyeség.
    kár érte.....unalmas.
    Talán moodysson kihozott volna belőle valamit....
  • Kindred Blades
    Lehet, hogy öreg vagyok, de ha érzelmes, kedves film, akkor Singin' in the Rain :)
  • Doddy a düdő
    és a remény rabjai meg a halálsoron? :[
  • fifi
    így van...
  • Sephi
    Nem lattam... de bepotolom meg a heten!