1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • szucsy89
    Angyalok és Démonok

ma fejeztem be a könyvet (2nap kellett hogy elolvassam annyira jó volt, szal elég frissek az emlékek), direkt nem akartam megnézni addig a filmet aztán most hogy végeztem a könnyvvel megnéztem egyből...hát egy szót találok így hirtelen rá: GAGYI!!!

ha több szóban kéne fogalmaznom: lebutított lerövidített....

két szemszögből lehet nézni a filmet:
    -aki olvasta a könyvet: nagyon rossz úgy nézni hogy a filmnek a 80% nem is úgy van ahogy a könyvben...és nem kihagytak részleteket hogy beleférjen hanem fontos szereplőket, cselekményeket, mellesleg át is írták jónéhány helyen(mit jónéhány szinte minden fotosabb részt) és így nagyon nagyon szar és gagyi...és itt jön a másik szemszög

-aki nem olvasta a könyvet: mivel átírtak részeket és eléggé pörög a film, ezért szerencsétlen nézőnek sztem fogalma sincs hogy mi történik(ha nem olvastam volna a könyvet bevallom nekem se lenne 100as a kép), pl. az egyes megoldásokra Langdon "csak úgy" rájön, nincs az a zseniális levezetés mint a könyvben így nem is ütnek annyira ezek a részek....több emberrel is beszéltem már akik nem olvasták a könyvet és szerintük nem volt olyan jó film...el sem tudtam képzelni, de mostmár értem...adok rá egy 5/10et, de igazából nekem nagy csalódás

(megjegyzem a da-vicni kód viszont bejött filmen pedig a könyvet ott is előbb olvastam el)