106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, mondom nem rossz film. De szerintem az alapkoncepcio a baromi jo benne. A megvalositas mar inkabb csak egy eros kozepes. Szineszek nem voltak rosszak, de azert messze nem voltak olyan jok. A foszereplo jol hozta a szerencsetlen balekot, aki kicsit ugyefogyott es naiv, de a vegere mar kezd gyengebb lenni a karaktere. Mellek szereplok se olyan jok, szerintem. Viszont az echte del-afrikai akkcentus nagyon sokat dob a hangulaton. Ami meg nem tetszett a filmben, hogy ez az egesz olyan volt, mint a vilag tobbi resze leszarna nagyivben, hogy foldonkivuliek, ultra hi-tech cuccai lebegnek Johannesburg felett. Kicsit szarul volt abrazolva a nemzetkozi sulya egy ilyen esemenynek szerintem. Mintha mindennapos lenne a dolog. -
IMDB-n 12k+ szavazat után is #26, ami nyilván átmeneti, és lejjebb süllyed, de komoly esélye van, h tartósan megmaradjon #250-ben, ami azért már azt sugalja, hogy érdemes megnézni. -
Megneztme moziban a District 9-et. Nem volt rossz, foleg az alapkoncepcio tetszett. Az eleje poen volt, mikor panaszkodtak a foldonkivulekre... :D Mintha csak a "mi foldonkivulieinkrol" beszeltek volna, ha ertitek mire gondolok :D Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. Az alapotlet volt a lenyeg benne, ami szerintem jo volt, es ami a legfontosabb, en meg mas filmben nem lattam. Ja meg tetszett nagyon a del-afrikai akkcentus is. Karakterek is jok voltak, szerintem. Most ennyire futotta, mert sietek, bocsi :)
6.5/10 -
Nekem egy ilyesmi dolog sokat ad egy film értékéhez.. Sokkal frankóbb, mint zöldvászon előtt hadonászni, hogy aztán később mögédrendereljenek mindent..
Meg ugye a kaszkadőrök :DD Az a sok állat tényleg ott röpködött a jetski-kel.. -
Na igen, újra is kellett építeni :)
Persze a nyílt tengeri építkezések elég drágák szoktak lenni, tehát ha szárazföldön viszi el a vihar, akkor nem nagy cucc újra összedobálni az elemeket... -
Seten #48023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gugli :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!linket :D -
Seten #48021
Payback - Visszavágó rendezői változat
Az jutott eszembe, hogy ennek a zárójelenetét bele kellett volna tenni - persze a szükséges változtatásokkal - a végleges verzióba, így az még jobb lehetett volna (bár nálam így is a tökéletességet súrolja)! :)
-
Mivel teis leírtad (családi), és mivel Disney névvel fémjelzett mozifilm, ehhez mérten is kell értékelni a filmet. Én mondjuk azért egy 6-ost adnék erre a filmre, mert egy könnyed délutáni kikapcsolódásra tökéletesen megfelel. HD-ban meg minden film látványosabb :) -
xxxpaulxxx #48019 nah az sztem sem volt az... pedig egyesek szerint kultuszfilm 
Egyetlen jó szöveg benne a korintoszi transzfesztátor (vagy mi...) volt:D -
A Boszorkány-hegy
Rtl Klub családi mozidélután fíling. Felejthető, fordulatoktól mentes, egyfolytában menekülünk sztori. Állítólag már korábban is többször feldolgozták a filmet. Kérdem én, mi a francért? Vajon mitől olyan különleges ez a sztori, hogy több remake-et is megélt? Egyszerűen semmi, de semmi különös nem történik a filmben, ami kiemelné az átlagból. Jó, mondjuk az eredeti sztorit nem olvastam, szóval akár még az is lehet, hogy egy nagyon jó könyv, csak éppen elkúrták ezt a filmet. Nem tudom...
4/10 -
Blow (2001) - Johhny Depp, kokain-marihuána kereskedelem, 70-80-as évek... 10/10
Caroline és a titkos ajtó (2009) - Nekem eléggé bejött! Pedig nem gondoltam volna, h egy ilyen "dark" stílusú rajzfilm lekötne. Nálam 7/10
Fred Claus (2007) - Egy átlagos karácsonyi film. Az eleje elég jól kezdődött, azonban a film fél óra elteltével elég unalmassá vált. Vince Vaughan Vaughn és Kevin Spacey, akik benne szerepelnek, mint ismert színészek. Ez a film egy 4/10 -es sajnos.
Igor (2008) - Nem volt rossz, a zene jó volt, voltak benne aranyos, ötletes részek, azonban egy átlagos és olykor unalmas jelenetekkel megfűszerezett animációs film. Nem igazán gyerekeknek szól szvsz. Pontszám: 6/10
Monster House (2006) - Rég néztem meg ilyen rövid időn belül ennyi animációs filmet, de hát úgy gondoltam h 720p, oscar meg golden globe-on jelölték a legjobb animációs filmre, így tehát kötelezőnek gondoltam a megnézését. SPOILER(lehet) Az film igazából nem volt rossz, bár én nem a ház, hanem az öreg irányába vittem volna el a sztorit. Így kicsit TÚL gyerekmese lett. SPOILER Így nálam egy 4/10
The Uninvited (2009) - Egy thriller film, aminek a vége ütött. A felvezetés átlagos volt, mint ahogy ez a film is. 6/10 -
na hát a Hé haver hol a kocsim sztem kurva szar :D az már annyira fáradt és beteg film, h számomra nem vicces :) -
Hé haver, hol a kocsim és Hullámtörők, miatta nem miatta ezek szvsz jó filmek. -
jah az télleg fasza film, abban még egész jó, de ha tud még vki mondani tőle egy jó filmet akkor fejre állok xD -
xxxpaulxxx #48013 Szerintem se nagy szám színész, de a Pillangó hatás az egyik kedvenc filmem... azt se miatta szeretem, de valahogy az a film megkedveltette velem ezt a fszt:D -
utóbbi idők egyik legkorrektebb magyar filmje! -
A csajom apja ideges
Talán a műfaj ászának mondható Apádra ütök fekete változata akar lenni. Ha ehhez hasonlítjuk, akk megsem közelíti Stilleréket, viszont mint külön film, vicces perceket kölcsönöz a néző számára. Azonban nem egy felejthetetlen mű, és az alakítások sem azok. Ashton Kutchernek ez a 2. filmje talán amit látok, a Pillangóhatáson kivül. Sztem nem az évszázad színésze, és ebben a filmben sem nyújtott bámulatos alakítást.
A tetőpont nem közelíti meg az elvárható szintet, úgyhogy a film vége már csak egy vontatott hab, ami kitölti a filmet a zárásig.
Délutánra ideális, poénos film, de ha már választani lehetne a kategóriában akk válasszuk a Stiller-De Niro párost.
6/10 -
XTRO
Emlékszik valaki rá a videó hőskorszakából?)))
Az evil dead meg a freddy méltó kortársa.
Emlékszem nagyon paráztunk annak idején tőle, de mostani szemmel is - 26 évvel később - megállja a helyét!
A második és harmadik részt azonban felejtsétek el.
-
Na jó, de ha már csupa kliséből álló filmet csinálnak, akkor pont ez ne legyen benne? :)
Más:
A nyomozó
2008-as magyar film, amiben a főszereplő egy kisebb szellemi fogyatékossággal rendelkező korboncnok, akinek az anyja haldoklik. Nincs elég pénze a műtétre, így elvállalja, hogy megöl egy számára teljesen idegen embert. Sima ügynek látszik, de aztán...
A kritikákat olvasva volt akinek az első fél óra nagyon unalmasnak tűnt, lehet így is nézni, de én inkább azt mondanám, h kezeljük az elejét egy kis humorérzékkel és kellő türelemmel, mert megéri. Mindenki nagyon jó a szerepében, a főkarakter nagyszerű választás volt. Különösen tetszenek azok a jelenetek, ahol Malkáv Tibor (Anger Zsolt) levelet olvas, vagy elgondolkodik valamin, mert ötletes a megvalósításuk. Van bennük egy csepp humor, csakúgy, mint az egész filmben, de nem túl sok, pont annyi, amennyi kell. A vége egy picit összecsapott. A Kontroll óta az első élvezhető magyar mozi, amit láttam. El vagyok ragadtatva, be is kerül a gyűjteménybe. 9 pont! -
sztem tuti szülői felügyelettel fogom csak megnézni xD
-
xxxpaulxxx #48007 attól biztosan jobban fogsz félni:D -
jah azt észrevettem xD
sztem majd most zombiként forgatnak egy filmet, aztán az egyik zombit megharapja egy "tiszta" ember, és elkezdenek kitisztulni xD De közben ez nagyon horroros lesz ám xDDD -
Cross-motoros zombik 3
A legjobb zombis film, amiben motoroznak!
10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:))) -
xxxpaulxxx #48004 Hát hogy a szereplők ugyan azok lesznek
mmint a csaj meg a srác...
Ők lesznek a főszereplők mint zombik?XD -
pontosan mire gondolsz, mert ezek a nevek nekem nem mondanak sokat :) -
2LDK
Nem hittem volna hogy egy jobbára 4 helységből álló házban játszodó, szintén jobbára 2 szereplős horror le fog kötni. De igen)))
Idézve egy honlapról: "..Törés-zúzás, verekedés, sövény-nyíró láncfűrész, kádba fojtogatás majd árammal sokkolás, arcon-spriccelés vízkőoldóval és egyéb nyalánkságok. A tomboló erőszak átveszi az uralmat..."
Meglepő,...és jó film... -
nem is értem hogy tudtak kijönni egy ilyen filmmel 2009ben... bár biztos van egy réteg akit ez még leköt, mondjuk a 14 éves korig... -
"Nem látni jó kis felkészítő edzés sorozatot sem hozzá illő lelkesítő zenei aláfestéssel. "
Szvsz kurvára elég volt ebből a kliséből abban a 6db Rocky filmben... -
Fighting
Valahol azt mondták a párbeszédek semmiről se szólnak, ha kicsit túlozni akarnék, akkor ez tényleg így van. Egyszer meg lehet nézni, de annyiszor elég is. Nem mintha olyan szörnyű lett volna, csak hát... sok-sok dolog hiányzik, a jó párbeszédek például abszolút. Nem látni jó kis felkészítő edzés sorozatot sem hozzá illő lelkesítő zenei aláfestéssel. Összesen 3 nagyobb harc van a filmben, ebből az első totál béna, a második olyan közepes, a harmadik, és egyben utolsó értékelhető valamennyire. Ezek a jelenetek inkább emlékeztetnek két harcképzetlen iskolás dulakodására, semmint jó verekedésre. Még egy valamire való parasztlengőt sem láttam :) Nagyon nagy jóindulattal 6 pontot adnék rá, ami nálam azt jelenti, h nem unatkoztam rajta, de nem zártam a szívembe. Inkább azoknak való, akik képesek bármilyen filmet betenni a gyűjteményükbe. -
-
legjobb esetben is animációs film -
-
G-Force 3D... a leggyengébb rajzfilm, amit valaha láttam... tök jót aludtam volna, ha nem ilyen hangos... -
xxxpaulxxx #47994 nah igen... de tudod mi a durva?
Rec 2... nézd meg a szereplőket:| -
na ja a csaj az jó volt :D
mondjuk a vége is jó volt mikor infrával vették azt a nőt, az jól meglett csinálva. -
Fail safe
Korrekt politikai sci-fi, Harvey Wheeler és Eugene Burdick "Üzembiztos" című bestsellere alapján készült, "Mi lett volna ha..." film(((
Végig nagyon megrázó volt, még a stáblistát is megnéztem hát ha a végére hagyják a megoldást....
Into the wild
Szép nagyon, de nem követendő. - azért kicsit a naivitása idegesítő volt - ha nem is volt hülye mint sokan írják más fórumokon.
-
Hát igen, nagy nulla volt, ahogy a Cloverfield is. -
Into the Wild
még csak most néztem meg ezt a remekművet, de nagyon nagy film
10/10 -
én feszültan, szívdobogósan élveztem minden percét, és lerágtam a körmöm, nálam top10-es)))