[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blow (2001) - Johhny Depp, kokain-marihuána kereskedelem, 70-80-as évek... 10/10
Caroline és a titkos ajtó (2009) - Nekem eléggé bejött! Pedig nem gondoltam volna, h egy ilyen "dark" stílusú rajzfilm lekötne. Nálam 7/10
Fred Claus (2007) - Egy átlagos karácsonyi film. Az eleje elég jól kezdődött, azonban a film fél óra elteltével elég unalmassá vált. Vince Vaughan Vaughn és Kevin Spacey, akik benne szerepelnek, mint ismert színészek. Ez a film egy 4/10 -es sajnos.
Igor (2008) - Nem volt rossz, a zene jó volt, voltak benne aranyos, ötletes részek, azonban egy átlagos és olykor unalmas jelenetekkel megfűszerezett animációs film. Nem igazán gyerekeknek szól szvsz. Pontszám: 6/10
Monster House (2006) - Rég néztem meg ilyen rövid időn belül ennyi animációs filmet, de hát úgy gondoltam h 720p, oscar meg golden globe-on jelölték a legjobb animációs filmre, így tehát kötelezőnek gondoltam a megnézését. SPOILER(lehet) Az film igazából nem volt rossz, bár én nem a ház, hanem az öreg irányába vittem volna el a sztorit. Így kicsit TÚL gyerekmese lett. SPOILER Így nálam egy 4/10
The Uninvited (2009) - Egy thriller film, aminek a vége ütött. A felvezetés átlagos volt, mint ahogy ez a film is. 6/10