[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na jó, de ha már csupa kliséből álló filmet csinálnak, akkor pont ez ne legyen benne? :)
Más:
A nyomozó
2008-as magyar film, amiben a főszereplő egy kisebb szellemi fogyatékossággal rendelkező korboncnok, akinek az anyja haldoklik. Nincs elég pénze a műtétre, így elvállalja, hogy megöl egy számára teljesen idegen embert. Sima ügynek látszik, de aztán...
A kritikákat olvasva volt akinek az első fél óra nagyon unalmasnak tűnt, lehet így is nézni, de én inkább azt mondanám, h kezeljük az elejét egy kis humorérzékkel és kellő türelemmel, mert megéri. Mindenki nagyon jó a szerepében, a főkarakter nagyszerű választás volt. Különösen tetszenek azok a jelenetek, ahol Malkáv Tibor (Anger Zsolt) levelet olvas, vagy elgondolkodik valamin, mert ötletes a megvalósításuk. Van bennük egy csepp humor, csakúgy, mint az egész filmben, de nem túl sok, pont annyi, amennyi kell. A vége egy picit összecsapott. A Kontroll óta az első élvezhető magyar mozi, amit láttam. El vagyok ragadtatva, be is kerül a gyűjteménybe. 9 pont!