106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
karajjj #48067 S_:DAF_SA:D_FSAdfasdf -
...mindig van egy hülye, akiért érdemes ilyeneket írni :P -
1. Javarészt trikóban és szakadt farmerben jön-megy, ami jó ruha, azt látványosan úgy adják rá.
2. Ha egyszer utcai harcról szól, akkor aligha forgathatták volna a kolumbiai esőerdőben... És érdekes módon nekem nem tűnt mindenki kurvának, csalónak vagy gengszternek, még a főbb szereplőkről sem ez derült ki.
3. A zene tükrözi a világot, ahol a film játszódik. Milyennek kellett volna lennie? Még így is a kellemes meglepetés kategória a jazzes főmotívummal, és az igényesen összeválogatott zenékkel, különösen azok a számok erősek, amik a harcok alatt szólnak.
4. Érdekes, az ellenfelekről minden elmondható, csak az nem, hogy jólfésültek... sőt, a "hozzá hasonló" is sántít, mert épphogy mind totál különböző, mind megjelenésre, mind stílusra.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán a harcokról és az ellenfelekről szól a történet.
5. Ilyesmire nem emlékszem, de legyen, biztos volt benne hasonló. Ahogy minden bunyós filmben. Ennyi szerintem belefér, ha valóságosabb kell, megnézek egy meccset.
Szerintem Te nem láttad a filmet, csak a trailert. -
sandor8206 #48064 el ne hidd már :-) -
hát én személy szerint elhánytam magam tőle, az igazi vuk meggyalázása, dehát ahány ember annyi ízlés
-
A kis vuk
Fantasztikus animációs film, melyben egy kis róka történetét láthatjuk úgy, ahogyan eddig még soha.
Az ősrégi Vuk című rajzfilm méltó folytatása lett ez a remek számítógépes effekteket felvonultató epikus mű, melyben úgy ismerhetjük meg az erdő lakóit, motivációjukat, életük értelmét, hogy közben végig remekül érezzük és könnyesre nevetjük magunkat.
Gát György és Uzsák János olyan minőségi animációs mesét tettek le az asztalra, ami nemhogy a híres régi rajzfilm méltó utóda lett, de bátran állíthatjuk, hogy a világ népszerű (pixar, dreamworks) animációs filmjeivel szemben is bátran húzhatja fel a kesztyűt.
Bárcsak minden magyar produkció ilyen lehengerlőre, ilyen átütőre sikerülne, mint ez a MASTERPIECE.
Csőre Gábor pedig olyan élettel tölti meg Vuk Jr-t, amilyet eddig egyetlen South Park epizódban sem sikerült neki Erik Cartman-nel.
Így tovább magyar animációs filmgyártás, így tovább Dóka Péter!!! (aki a sztoriért volt felelős)
Alapmű, mindenkinek kötelező!!!!
9/10 -
viszont, gratula!
Esztergályos Krisztina Variációk című diplomafilmjét Ezüst Leopárd-díjjal méltatta a Locarnói Filmfesztivál zsűrije. -
Fighting
miért nem kap nagyobb figyelemet?
1.Főszereplőnk: Egy piti csavargó Calvin Klein-cuccokban. Foglalkozása: bóvliárus
2.Helyszín: kutyául hiteles, Music Television által népszerűsített mindenhol mocskos utca, ahol mindenki csaló-kurva-gengszter.
3. Zene: szilikonos melleket dicsőítő, nagy LCD-tévéről és nyakláncként viselt gyémántberakásos kakukkosórákat hordó köcsögökről szól....
4. Történet: Jól fésült, fehér hősünknek, hozzá hasonló, jól fésült alsónemű-modelleket kell eszméletlenre vernie.
5. Megvalósítás: Amikor a pasast fejjel előre átlökik pár üvegfalon, a sérója sem kócolodik össze.
Na, szerintem egy nagyon gyenge, innen-onnan össze vágott, valósághoz semmi köze film. -
Step Up
Táncos film arról, hogy csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha harcolunk értük. Nem, komolyan, tényleg erről szól
Viszont amekkora kapufa a sztori, akkora telitalálat a tálalás: kurva jó zenék, látványos koreográfia és Channing Tatumot minden filmbe! Hatalmas tehetség a srác, ezt a vak is láthatja, ill. hallhatja, persze csak akkor, ha kinyomja a borzalmasan ótvarfos szinkront.
7/10
Fighting
Nem egészen erre számítottam. Ez általában valami negatív végkicsengésre utal, de ma másképpen alakult: azt hittem, hogy befut majd egy Véres játék az új évezredre hangszerelve, de nagyon nem... Ehelyett kaptam egy utca-drámát a kisemberről (Channing Tatum), aki hihetően kicsi, de még az apafigura (Terence Howard) sem túl nagy. Két lenyűgöző alakítás, 4 észvesztőre koreografált bunyó (főleg az utolsó, ha tovább tart egy perccel, beáll a fulladásos halál), és egy gyönyörű nő: Zulay Henao
(ez nem vicc, nem amolyan "fúú, mekkora csöcsei vannak a csajnak" jellegű filmes bombázó, igazi különlegesség!)
Nagyon-nagyon tetszett, remélem kialakul itt valamiféle beszélgetés arról, hogy miért nem kap ez a film nagyobb figyelmet... Lehet, hogy kissé átlagos a története, de a megvalósítása osztályon felüli, pláne ebben az idei nyári mezőnyben, ahol nagyítóval kell keresgélni a tehetséget.
Ja, és a nagyis jelenetek gyilkosjók
9|10 -
karajjj #48058 le vagyok maradva kicsit a filmek terén, szóval elnézést, gondolom ezek már ki voltak tárgyalva:
X-Men Origins: Wolverine
látványosnak tényleg látványos, de volt benne egy-két idiótaság, annyira nem jött át mint azt vártam, de összességében egész jól feldolgozta logan múltját...
7,5/10
Terminator Salvation
hát nem az a Cameron bácsi féle megszokott terminator, de engem odaszögeszett a képernyő elé rendesen, látványos akciójelenetek, meg a sztori is eléggé kidolgozott volt, bár szeretem Christian Balet, de szerintem nem egy dzsonkonor típus... meg azért a colgate reklám ellenállókon is felnevettem... de ettől eltekintve korrekt kis film
9/10 -
Naja, az is jó! De ritka már, mint a fehér holló. -
azért az amcsikmis csinálnak jót, példa most néztem végig az Earth 2-t.
Nagyon jók a karakterek jellem rajzai, egyéniségek, konfliktusok, önös érdekek, életszagú lett. kivéve hogy sci-fi persze))) -
The Mstic River - Egyetértek! Clint Eastwood-tól még a Changeling tetszett ennyire! Szörnyen jó rendező!
The soloist - nekem bejött nagyon. Szeretem a hasonló jellegű filmeket. Nálam 7/10 -
Szerintem nézd meg még1x a végét. Szvsz. emléxel még valamire, de nem pontos így. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem abban volt, hogy a végén atomot dobtak valami nagy interdimenzionális gennyre, ami ette a brit szigetet, és az atomtól elkezdett gyorsan nőni, és úgy lett vége? -
Volt egy 6 részes angol minisorozat Invasion Earth címmel (összesen kb. 271 perces)! Na az volt még csak fáin! Nem holmi amcsi dicsfénygennyfutam, hanem jóféle angol szenvedős, eleve vert helyzetből indulós, megpusztulós, reális végdöntéshozós okosság. Vannak akik még tudnak ilyet csinálni... -
karajjj #48051 pu 239
10/10
a maga nemében tökéletes, nem akarok spoilerezni, de a végén besírtam... :D -
Kindred Blades #48050 Mint a Szellemírtók idején, amikor rohangáltak körbe az "ektomobillal", bőszen szirénázva. :) -
Amugy tok poen votl a reklamkampanya Los Angelesben. Eloszor azt hittem, hogy valami Transformers reklam. Nem is hallottam elotte a filmrol.
Minden padra ki volt rakva, hogy "Humans ONLY", mintha csak az Apartheid-es Del-Afrikaban lennek. Poen volt.
Buszmegallokban meg ilyen tabla volt:
-
Mindenben. -
Megnéztem, cigányüldözésről szól XD -
gyenge film a 9-es körzet. -
címből kindulva gondoltam h vmi tanulság szaga lesz a filmnek, és kitalálom valahol Afrikában játszódik?? :) -
Inquisitor #48044 Kapásból nem Ámerikában játszódik, így elmarad mindenféle "mi vagyunk a legfaszább nemzet" típúsú beállás. Meg van aljas módon némi nemű morális tanulsága. Meg nem nagyon van benne "cukrozott-takony" (by Vivian Fable) szintű álszentséges happy-end. Meg úgy közelről és távolról sem hasonlít semmiben az ID-re ... -
District 9 miben üt el a hasonló jellegű alienscifiktől(pl Indep. Day)??? -
Nekem nem hianyzott az akcio toltet, sot szerintem nehol mar kicsit atment Ramboba az egesz. Kicsit fura volt, hogy a jambor foszereplo az egyik percrol a masikra brutalis gyilkologep lesz.
De ha mar itt tartunk, akkor nekem tok fura volt, hogy a legieronek nyoma sem volt. Egy darab vadaszgep vagy harcihelikopter nem volt jelen, ami szerintem egy ekkora lebego idegenhajonal eleggel indokolt lenne.
De ez mar szorszalhasogatas. -
De, elvileg az. Viszont nekem egyaltalan nem tunt nemzetkozinek. Meg azert itt komoly technologiarol van szo, es nem hiszem, hogy az oroszok/amerikaiak/kinaiak, stb ennyire alulreprezentaltak lennenek egy hasonlo helyzetben.
A foszereplo del-afrikai holland telepes csaladbol szarmazik. Ez a nevebol is latszik: Wikus van der Merwe -
Inquisitor #48040 MNU nem egy "ENSZ" szintű nemzetközi felügyeleti szervezet? (Kb. annyira is hatékony ...) Meg én nem láttam még a filmet, de trailerben nem volt enyhén franciás akcentusa a főszereplőnek? -
Inquisitor #48039 Hát azért a film egy jó részében van "akció" és nem is éppen PG13-as szint, de tény, hogy nem egy "Commando" szintű folyamatos darálás. :)
Inkább fognak hülyét kapni akik utálják a kézikamerás részeket meg az áldokumentációs filmeket. -
Véres valentine tetszett, bár az elején a kórházban lévő mészárlást nem tudom elképzelni, hogy képes lenne erre 1 ember.. 1 ember nem öl meg ennyi embert, anélkül, hogy valaki ne meneküljön el legalább.. főleg, hogy annyira közel voltak egymáshoz a halottak és menekülésnek semmi jele.
És az egész filmet úgy rendezték, hogy ráterelje a nézők gyanúját egy emberre, de a végén meg meglepődünk :D
Role Models nekem olyan 1szer-2szer nézhető vígjáték volt
Fired Up nagyon tetszett, bár nem voltak szerintem azok a srácok olyan nagyon jó képűek, hogy mindenki le akarjon velük feküdni :D -
Véres Valentin
Példátlan példaképek (role models)
pompom fiúk (fired up)
ezeket néztem meg múlt hétvégén -
"Akcio filmnek kicsit keves, de szerintem nem is annak kell kezelni. "
mennyi sírás lesz emiatt. sokan gondolom akció-sci-fit várnak, aztán kapnak egy moralizálós, elgondolkodtatós filmet. mint a Watchmennél: csihi-puhit vár az átlag mozinéző, aztán anyáz, mert nem azt kap -
szép)) -
Berlin Calling
7/10
Egész fasza kis film, mondjuk a zene nem pont az én stílusom... -
ez gyenge. -
The Lovely Bones
Nem tudom mikor lattam utoljara ekkora trailers. Minden szinten kirazott a hideg. Eszmeletlen. -
luckyboi #48031 Utóbbi időben :
Mystic River - elképesztő egy film, borzalmas, tényleg érezni a film szagát.Izgalmas élmény volt - 10/10
Amikor a farok csóválja - nagyszerű volt, kissé kusza, de végig érthető, kissé hatásvadász , de erről szólt végül is, jó zenékkel fűszerezett politikai vígjáték? - 10/8
Jákob lajtorjája - hmm. 10/10 - zseniális
Ponyo - aranyos anime a gyerekesebb fajtából - 10/7
The soloist - depresszív és unalmas - 10/6
-
A Fighting nem Rocky utánzat, hanem inkább a Lionheart (régi Van Damme film) utánzata akart lenni:) -
Imádom ahogy a HW hypolja az Avatart :DDD -
Ja, mondom nem rossz film. De szerintem az alapkoncepcio a baromi jo benne. A megvalositas mar inkabb csak egy eros kozepes. Szineszek nem voltak rosszak, de azert messze nem voltak olyan jok. A foszereplo jol hozta a szerencsetlen balekot, aki kicsit ugyefogyott es naiv, de a vegere mar kezd gyengebb lenni a karaktere. Mellek szereplok se olyan jok, szerintem. Viszont az echte del-afrikai akkcentus nagyon sokat dob a hangulaton. Ami meg nem tetszett a filmben, hogy ez az egesz olyan volt, mint a vilag tobbi resze leszarna nagyivben, hogy foldonkivuliek, ultra hi-tech cuccai lebegnek Johannesburg felett. Kicsit szarul volt abrazolva a nemzetkozi sulya egy ilyen esemenynek szerintem. Mintha mindennapos lenne a dolog.