[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Step Up
Táncos film arról, hogy csak akkor érhetjük el a céljainkat, ha harcolunk értük. Nem, komolyan, tényleg erről szól
Viszont amekkora kapufa a sztori, akkora telitalálat a tálalás: kurva jó zenék, látványos koreográfia és Channing Tatumot minden filmbe! Hatalmas tehetség a srác, ezt a vak is láthatja, ill. hallhatja, persze csak akkor, ha kinyomja a borzalmasan ótvarfos szinkront.
7/10
Fighting
Nem egészen erre számítottam. Ez általában valami negatív végkicsengésre utal, de ma másképpen alakult: azt hittem, hogy befut majd egy Véres játék az új évezredre hangszerelve, de nagyon nem... Ehelyett kaptam egy utca-drámát a kisemberről (Channing Tatum), aki hihetően kicsi, de még az apafigura (Terence Howard) sem túl nagy. Két lenyűgöző alakítás, 4 észvesztőre koreografált bunyó (főleg az utolsó, ha tovább tart egy perccel, beáll a fulladásos halál), és egy gyönyörű nő: Zulay Henao
(ez nem vicc, nem amolyan "fúú, mekkora csöcsei vannak a csajnak" jellegű filmes bombázó, igazi különlegesség!)
Nagyon-nagyon tetszett, remélem kialakul itt valamiféle beszélgetés arról, hogy miért nem kap ez a film nagyobb figyelmet... Lehet, hogy kissé átlagos a története, de a megvalósítása osztályon felüli, pláne ebben az idei nyári mezőnyben, ahol nagyítóval kell keresgélni a tehetséget.
Ja, és a nagyis jelenetek gyilkosjók
9|10