[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
1. Javarészt trikóban és szakadt farmerben jön-megy, ami jó ruha, azt látványosan úgy adják rá.
2. Ha egyszer utcai harcról szól, akkor aligha forgathatták volna a kolumbiai esőerdőben... És érdekes módon nekem nem tűnt mindenki kurvának, csalónak vagy gengszternek, még a főbb szereplőkről sem ez derült ki.
3. A zene tükrözi a világot, ahol a film játszódik. Milyennek kellett volna lennie? Még így is a kellemes meglepetés kategória a jazzes főmotívummal, és az igényesen összeválogatott zenékkel, különösen azok a számok erősek, amik a harcok alatt szólnak.
4. Érdekes, az ellenfelekről minden elmondható, csak az nem, hogy jólfésültek... sőt, a "hozzá hasonló" is sántít, mert épphogy mind totál különböző, mind megjelenésre, mind stílusra.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán a harcokról és az ellenfelekről szól a történet.
5. Ilyesmire nem emlékszem, de legyen, biztos volt benne hasonló. Ahogy minden bunyós filmben. Ennyi szerintem belefér, ha valóságosabb kell, megnézek egy meccset.
Szerintem Te nem láttad a filmet, csak a trailert.