106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • karajjj
    elászőr, mikor aláír, az még nem a skynet, csak a rákos doktornő cégét megveszi később a skynet, vagy hogy volt pontosan, így került oda az ő teste is, és nem csak agya volt, hanem mint láthattuk a végén, szíve is
  • Pretorian
    1+1 az kettő, kettő ember vette fel a nyilvánvalóan és szándékoltan 'mindenkit' lehülyéző hozzászólásomat. Húúú de ritkás itt a légkör, ültessetek több fát! ;)
  • Pretorian
    Ott a pont.
  • Pretorian
    Én nem lövöldözök, a társadalomkritikám pedig megállja a helyét, tekintve, hogy a 'véleményformáló kritikusok' e film esetében minden kétséget kizáróan a 'kultúrazabáló' társadalom általam megnevezett rétegéből kerülnek ki. Hogyha a zeneiparban keresnék hasonló példát, azt mondanám: The Jonas Brothers. Az, hogy ez a film kritikailag sikeres lett, csak a véleményformálás 'intézményét' minősiti. Ma a szar a menő, ezt kell nyomatni. Egyébként én általában jókat mosolygok a kritikákkal dobálózó riposztokon. Akinek formálni kell a véleményét, annak feltehetnénk a kérdést:

melyik intézetben fosztottak meg a szabad véleményformálás képességétől?
  • Montanosz
    erről a sztoriról már valaki regényt is írt)))
  • ProGabe #48262
    "elkezdte gondolom ezt a robotember projektet, majd mikor a Skynet átvette a hatalmat tökéletesítette, befejezte azt."

na most megnéztem újra azt a műtőtermes-jelenetet, úgy látszik először bealudtam rajta^^ valahogy annyi maradt meg, hogy HBC karaktere ott figyel a képernyőn és azt magyarázza Marcusnak, hogy végig ő volt a Skynet új terve, ezért kavartam bele minden hülyeséget. a megoldás, mint általában, egyszerű, mint a pofon

viszont az, hogy csak úgy kitépi a chipet, így újralátva lolbazmeg kategória. bár, az egész terv az, mármint az elv miatt. a skynet az emberi tudatot, az emberi én hiányát hozza ki fő indokként a "miért nem sikerültek az eddigi terveink JC elpusztításában" nevű egyenlete végén!? röhej!
  • Blasta
    A Cyberdyne már nem létezik, a T3-ban beolvadt az Usa hadseregbe. Valszeg Skynet project nevet lehetett látni azon a papíron akkor. De majd otthon meglesem és kiderül :)
  • SötétBarom
    Cyberdyne :)
  • Shep
    Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért mert a többség azt mondja, hogy az jó, meg úgy van még nem biztos, hogy tényleg úgy is van. Mert pl. azért mert mi kirekesztjük a bolondokat, még nem biztos, hogy mi vagyunk a normálisak, lehet, hogy ők azok és mi vagyunk a bolondok, csak ők már kevesebben maradtak éppen és ezért a többség ugye azt mondja, hogy ők a hülyék rekesszük ki őket. Ez lehet, hogy kicsit sarkalatos példa, de a lényeget azért lehet érzékelni. Na de mivel ez egy másik topic témája lehetne ezért be is fejezem, mielőtt igazán elkezdtem volna. A Hangover meg nagy nulla film kb. 2 jó poénnal egyik a Ceasar-os a másik meg hmm. nem jut eszembe, lehet csak az az 1 volt jó :) A 2/10(legalább 4 v. 5), meg a durva beszólás tényleg erős volt a kolléga részéről.
  • Blasta
    Te figy, láttad a Terminator 4-et egyáltalán? Mármint végig is nézted? :)))

Marcus nem ember volt, csupán az agya volt emberé. Cyborg volt, a szó eredeti értelmében (és utána már jött a Skynet új szériája, amikor már a gép belseje full élettelen volt csak a burkolata, a bőre élt)

Nem volt időutazás. Marcus napjainkban felajánlotta a szerveit egy cégnek. Ez a cég (már Skynetnek hívják ha jól emléxem, látni a papíron amit alá ír) elkezdte gondolom ezt a robotember projektet, majd mikor a Skynet átvette a hatalmat tökéletesítette, befejezte azt.
    Persze attól még az öncsonkítás-tiltásának elhagyása nagy butaság volt a készítők részéről, vélhetően a Skynet ezt nem így intézte volna. :)
  • Blasta
    Azért a birkás hasonlat a művészeteknél (még ha a mainstream-ről is van szó) különösebben nem működik sztem.

Ha egy adott rétegnek a mű nem tetszik, akkor nem fogja annak megtekintését/meghallgatását javasolni, ajánlani a többieknek. Ergo ilyenkor csak a birkák egy kis része mehetne tovább a pásztorral, a többi szétszéled, mert arra senkit nem lehet kötelezni, hogy pénzt fizessen egy amúgy szar filmért.
  • ProGabe #48256
    ez igaz, sőt. ha az idei nyári termést nézzük, tehát a "blokkbászterek" bevételeit, akkor temethetjük az emberiséget. szerencsére erről szó sincs, nagyon sok "underground", független film is feltűnt a palettán

de témánál maradva: a másnaposok igenis jó film. agyatlan szórakozás? igen, az. haverokkal nézős "popcorn-mozi"? igen, az. ezzel szemben a két T betűs folytatásra, az igazi "blokkbászterekre" is elpufogtatták ezeket a kifejezéseket, de feleslegesen, hiszen azok menthetetlenül szarok, nem lehet - esetükben - ilyen mondvacsinált kifejezésekkel megvédeni azokat

bár, a Termi szerintem nem lett annyira szar, mint mondják, a negatív kritikák miatt egy blőd szart vártam a négyzeten. ezzel szemben csak mérsékelten volt "ehh, szar" kategória. persze a jó karakterek és azok tetteinek súlya csakis az első két rész miatt van jelen, de ezt tudták a készítők is, a történetet meg úgy szarják el, ahogy akarják, mert a "fíling" úgyis elviszi a hátán az egészet. nálam elvitte, sokaknál nem. én szerencsés vagyok :)

hm, most már nagyon belemerültem a Termibe, szóval
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    műtős-jelenet WTF? most mivan? Marcust lefagyaszották X évre, hogy aztán 20xx-ben felébresszék, hogy megölje Kyle-t? most itt volt bármiféle időutazás-kavarás, vagy sem? tehát Marcus karaktere már régóta ott volt talonban, csak rá esett a választás, vagy kitalálta az egészet a skynet az elejétől, mármint a film tényleges elejétől (fegyház) fogva? vagy mi van? ráadásul a skynet ilyet nem is csinálna, mármint hogy emberre bízzon egy feladatot, legalábbis nem úgy, hogy az embernek legyen választása azzal, hogy kitép magából egy chipet

hm, most, hogy egy kicsit is belegondoltam a filmbe, egyre kevésbé tetszik :D
  • Kmarha
    es lam, ha egy szemelyeskedo mindenkit lehulyezo hozzaszolas megjelenik, elkerulhetetlenul letrehozza a kovetkezo szemelyeskedo uzenetek szuletesehez szukseg forum legkort :D

en megmondtam :D elkezdodott :D
  • Shep
    A birkák is arra mennek amerre a puli, vagy a juhász tereli őket :) Attól, mert valami sikeres és sok pénzt hoz még lehet pocsék és nem túl építő jellegű.
  • [Jakuza]
    Nezd meg a Halalsoron-t (Green Mile) is ha meg nem lattad, kb hasonloan osztalyozhato mint a Remeny Rabjai.
  • Blasta
    Elég rondán mellé lőttél a film és társadalomkritikáddal.
    A film 2009 egyik legnagyobb dobása volt, ömlöttek rá a nézők és a dollárok a készítőknek, mind pénzügyileg, mind kritikailag totál sikeres lett. Arról, hogy NEKED nem tetszett, még nem biztos, hogy a társadalom ill. a film készítői tehetnek, magyarul nem biztos, hogy mindenki más a hülye és szembe megy veled az autópályán...

Szóval feltehetnénk a kérdést neked: melyik intézetben engedik a sz.gép használatot?
  • ForzaInter
  • Pretorian
    Nem áll szándékomban. Ez a film egy intellektuális zsákutca, nyilvánvalóan olyan embereknek készült, akiknek 'nincsen életük'.
  • Shep
    Ok, így már korrekt, de a 10/10 szerintem akkor is túlzás. :)
  • Dynamic
    A Superman-est nem láttam. De egyszerűen érhetetlen számomra, hogy ez a film mitől a "mester legjobb alkotása"(meg hasonló dumák). 55 évvel ezelőtt lehet, hogy egyedi volt - bár a történet nulla - és össze-vissza fosták magukat az emberek a feszültségtől, de az imdb csak pár éve van, nehéz elhinnem, hogy ugyanazt a hatást gyakorolta a mai generációra.
  • Rundstedt17
    Szerintem ennél a filmnél hiba lett volna valamilyen gagyi sztorit erőltetni,azt sosem szerettem hogy mindig az a hunyó akire a legkevésbé gondolnánk vagy hogy idegesítő értelmezhetelen bevágások aztán a film végén magyarázzák hogy most miért mi....fárasztó....Viszont ettől a filmtől azt kaptam amit vártam nem csalódtam,semmi fölösleges misztikum vagy idióta bevágások,csak szimpla egy őrült szadista játékai,naturalista tálalásban.
  • Shep
    Akkor úgy írd, hogy kategórián belű, de az, hogy vérben tocsogás és csonkítás van még nem teszi jó hororrá a filmet, szerintem ettől kicsit több kell.
  • Rundstedt17
    A horror műfaja nem való gyenge idegzetűeknek,arról hogy neked durva nem a film tehet.
  • Shep
    10/10 egy ilyen alkotásra? Azt hiszem nálad sincs minden rendben ha ezt komolyan gondoltad :)
  • macselek #48243
    Csodálatos film lehet...:S
  • karajjj
    loool, komoly? :D
  • Rundstedt17
    Egy pszicho leüt egy fiatal párt,kikötözi,folyamatos tortúrának teszi ki őket,látszólag ok nélkül.Részletesen az egész film:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Láncfűrésszel levágja a csávó és a csaj ujjait nyakláncot csinálva belőlük,ezenkivül a csávót még ki is heréli.Később kiderül hogy csak azért csinálja mert izgatja,utolsó feladatban a csávónak el kell vágnia a köteletet(miközben bele ki van húzva egy akasztóra) a csajon és ha sikerül akkor szabadon bocsátja a csajt végül ez nem sikerül meghal,a pszicho utána végez a csajjal is gyomrába vagdos láncfűrésszel és aztán lefejezi baltával,vicces meglepetésként a lerepülő fej nyakába harap a pszichonak a fiú meg belevágja utolsó erejével az ollót a nyakába,de a végén kiderül hogy túlélte a pszicho,eltemeti a 2-t és a végén már látjuk hogy új áldozat után néz
  • SötétBarom
    Vázold a cselekményt plz.
  • Rundstedt17
    Tegnap a Grotesque-t néztem meg 10/10 es kiváló alkotás nem vmi amerikai szemét,egész végig érdekes marad,meglepő véggel.
  • Rundstedt17
    Hasonlóan hozzám én is a másodikat láttam először a triológiából,az első számomra 6,5/10 végülis jó volt,csak talán kissé zagyva történetvezetés.
  • jefferson83
    Kapaszkodj meg, mert van folytatása.

• Kmarha
    koszonjuk

legkozelebb megprobalnad mondjuk szemelyeskedes nelkul is?
  • Pretorian
    Másnaposok 2/10

Borzalmas film tele gyökér poénokkal, hasonlóan gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezze is ezt a 'filmet'.
  • ba32107
    Én se láttam egyiket se, és nem is érdekel :)
  • I.C.ram
    Reeve....

de latom nem az. Pedig anno nem volt olyan rossz film az.
  • I.C.ram
    van ennek egy remakje is Cristopher Reese foszereplesevel. Nem lehet, hogy az van a top 16. helyen?
  • xxxpaulxxx
    Hát nem csodálom:D
  • macselek #48230
    Én is egy hónapja láttam először. Azóta még kétszer megnéztem:P
  • Tyler1
    már ideje volt
  • karajjj
    de lehetne fordítva is... :D
    najó, off befejezve, megyek filmezni