[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ez igaz, sőt. ha az idei nyári termést nézzük, tehát a "blokkbászterek" bevételeit, akkor temethetjük az emberiséget. szerencsére erről szó sincs, nagyon sok "underground", független film is feltűnt a palettán
de témánál maradva: a másnaposok igenis jó film. agyatlan szórakozás? igen, az. haverokkal nézős "popcorn-mozi"? igen, az. ezzel szemben a két T betűs folytatásra, az igazi "blokkbászterekre" is elpufogtatták ezeket a kifejezéseket, de feleslegesen, hiszen azok menthetetlenül szarok, nem lehet - esetükben - ilyen mondvacsinált kifejezésekkel megvédeni azokat
bár, a Termi szerintem nem lett annyira szar, mint mondják, a negatív kritikák miatt egy blőd szart vártam a négyzeten. ezzel szemben csak mérsékelten volt "ehh, szar" kategória. persze a jó karakterek és azok tetteinek súlya csakis az első két rész miatt van jelen, de ezt tudták a készítők is, a történetet meg úgy szarják el, ahogy akarják, mert a "fíling" úgyis elviszi a hátán az egészet. nálam elvitte, sokaknál nem. én szerencsés vagyok :)
hm, most már nagyon belemerültem a Termibe, szóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!műtős-jelenet WTF? most mivan? Marcust lefagyaszották X évre, hogy aztán 20xx-ben felébresszék, hogy megölje Kyle-t? most itt volt bármiféle időutazás-kavarás, vagy sem? tehát Marcus karaktere már régóta ott volt talonban, csak rá esett a választás, vagy kitalálta az egészet a skynet az elejétől, mármint a film tényleges elejétől (fegyház) fogva? vagy mi van? ráadásul a skynet ilyet nem is csinálna, mármint hogy emberre bízzon egy feladatot, legalábbis nem úgy, hogy az embernek legyen választása azzal, hogy kitép magából egy chipet
hm, most, hogy egy kicsit is belegondoltam a filmbe, egyre kevésbé tetszik :D