106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Meg is baszatnám a rohattat egy benszülött-törzsel. -.-
  • Tyler1
    ird meg Uwénak a honlapján :D sztem novemberre már kész is lesz
  • SötétBarom
    Nekem csinálna egyszer valaki egy filmet az első Deus Ex-ből.. Hajh..
  • Inquisitor
    OFF: Legjobb amikor az ilyen videokban alap keresztény jelképeket sátánistának mondanak. Lehet ki kéne nyitni egy bármilyen alap szimbológiával foglalkozó könyvet, amit nem egy ponyvaregényszerző Dan Brown írt esetleg?
  • Inquisitor
    "Wing Commander és "belső tartalom" egy mondatban?"
    Ha nem a "mozifilmre" gondolt, hanem az eredeti játéksorozat átvezető videoira, amibe fényévekkel jobb színészek is voltak, benne a főszereplő borostásan cool Mark Hamillal, akkor lehet voltak belső érdekei.
  • Montanosz
    Zeitgeist

Az összeesküvés-elméleteket kajálja a nép, függetlenül a témától.
    1.zsidók markukban tartanak minden nemzetet
    2.Elvis Presley hetente kétszer lép fel inkognitóban
    3.Hitler nem is halt meg, hanem álszakállban bujkál
    4.a 2001. szeptember 11-ei merényleteket pedig Amerika okozta
    5.Gagarin sosem járt az űrben.

Az összeesküvés-elméletek divatosak. A probléma nem az, ha olvasunk és nézünk ilyeneket, a gond akkor kezdődik, ha kritika nélkül elfogadjuk őket és lelkes terjesztőikké válunk….

Az első részben a kereszténység alapjairól igyekszik lerántani a nem létező leplet. Állításai szerint a kereszténység csak egy római korból származó politikai töltetű mesebeszéd, amit manipulálási célokkal hoztak létre. Természetesen Jézus személye is bírálat alá kerül: mivel a film szerint Jézus eleve nem is létezett, Jézust a Biblia szerzői más, mitológia forrásokból "lopkodták össze", aki valójában a más mitológiák Napistene, tehát csak egy szimbólum.
    Természetesen nincs forrásmegjelölés – honnan is lenne)) -
    A film kereszténységre való állításainak többsége szerény bibliaismerettel is simán megkérdőjelezhető. Kár hogy a magyar internetes fórumokon ez kevésbé történt meg, talán ezen ok az lehet hogy a magát kereszténynek valló magyar nép még minimális sem rendelkezik a Biblia ismeretével…((((..
    - Pedig lényegében egyedül maga a Sínai kódex, vagy az Acta Diurna, a római birodalmi hivatalos napilap, és egyéb tárgyi bizonyítékok is elég cáfolatot adnak a zeitgeisti fércműre, magának a Bibliának a fellapozása nélkül is. -
    Nos, szerencsére így aztán,- e nagyon-nagyon erőlködés -, most nem jött össze. :-)
  • Montanosz
    ha a Lars von Trier filmet kikapcsoltad 20 perc után jobb, ha csak Stan és Pan néma filmeket nézel ezútán.....
    Illetve most a topik lakók zöme nem fog komolyan venni többet, hidd el sokak lelkébe gázoltál.....
  • Sephi
    Drag Me To Hell -

Ekkora fassagot Istenem... komolyan mondom ezek mar fajdalmasan direkt nem akarnak semmi ujjat kitalalni.

Antichrist -

20 perc utan kikapcs.

I Love You Man -

Abszolut kikapcsolos butasag. Semmi extre.
  • wesker24
    Jah én is láttam már fent van a kedvenc helyemen is !

Kiváncsi vagyok milyen ! A trailer alapján nem rossz söt egészen jó !
  • Montanosz
    ja és remélem mindenkinek megdobban szíve))))

The Final Destination CAM 2009 XviD-THS
  • Montanosz
    Scarecrows

Gyerekkorban ki ne félt volna a madárijesztőktől?
    Na, ez a horror róluk szól, semmi másról.....
    Néhány, idegesítő logikátlansággal...
    1. néhány bandita betör egy katonai támaszpontra és elrabolja a zsoldot, tucatnyi hullát hagyva maguk mögött...Bezzeg a halott túszt megsíratják, és még el is temetik annak ellenére hogy a fél hadsereg üldözi őket.
    2. az egyik sebesült vérfoltokat hagy maga mögött, bezzeg rajta vér nincs, és kizárólag a sebesült kezzével hajlandó lőni.
    3. búzatáblán,temetőn, kukoricáson vágnak át, menekülnek, lőnek, verekszenek..de soha nem koszos senki és a nagybetűs nő haja ápolt marad mindvégig.
    4. miután rájöttek hogy a golyó nem fog az ellenségen - szokásos hülyeség a horror filmekben - az állig felfegyverzet banditák gránátot még véletlenül sem használnak, tüzet meg pláne nem a szalmából készült madárijesztők ellen, hanem csak lőnek, csak lőnek orrvérzésig hasztalan...
    5.nagyon számít az idő mert a katonaság üldözi őket, de nem mennek sehova csak beülnek és beszélgetnek meg nyavajognak az eddig profinak feltüntetett rablók.....
    6.satöbbi...
    Egyszer nézhető azért az alapsztoriért, de jobban is megvalósítható lett volna, mert nem féltem)))))
    És azért persze kösz a feliratért....
  • karajjj
    ohhh, nyesem :D
    holnap felkutatom
  • Bucser
    Amire válaszoltam.
  • karajjj
    ez miez? :O
  • Bucser
    HA belassulna tőle a topic szedjétek ki.

Néhány frame a filmekből

Első 3 rész az MS IgLoo ilyen minőségű(első sorozat)

Második 3 részben az MS igLoo Apocalypse-ban ilyen a minőség

Míg a legújabb iterációban az MS igLoo 2-ben már eza minőség fogad.

igen dúrva a minőségjavulás és a story is nagyon jó!
  • sandor8206
    a régi filmjei Snipesnak bőven jók, persze a Pusztító a best :-)
  • Tyler1
    jaja :D volt mikor egy hónapban 5x láttam xDDD
  • karajjj
    Zsákolj, ha tudsz
  • SötétBarom
    Zsákolj, ha tudsz? Nézhető, bőven. :)
  • Tyler1
    na ja az vad film :D
    mondjuk én bírom az összes filmjét, még azt is amelyikben Woody Harrelsonnal kosarazik :P
  • SötétBarom
    Sry, de a Puszító a beszteszt. :P
  • Tyler1
    hozzá kell tenni nem egy Morgan Freeman magaslatú színészről van szó :D
    neki inkább csak ilyen hétköznap esti filmjei vannak, amiket mindig megnézel, de nem marad nyoma benned.
  • Zephyr Retiring
    itt vaok. akkor a mozdulatlan túsz. wesney snipes-szal.
    a hiba lehet, hogy bennem van, de mostanában nem találkozom a színész olyan filmjével, ami tetszene is..
    ez sem jött be. a penge még elment, de ez...
  • xxxpaulxxx
    Step Brothers

Szánalmas

1/10
  • Montanosz
    és mely részeken nevettél?
  • xxxpaulxxx
    Láttad már az Ecil deadeket?
  • Real13
    Én sokat nevettem a Drag me to Hell-en. A film legalább annyira morbid humorral dolgozó paródia, mint vérkomoly horror. És teszem hozzá, nálam 10/10-es film:)
  • Bucser
    Sokan anno istenítették a Topicból 2002-ben az Appleseed-et hogy milyen jól néz ki.

Azoknak ajánlom (miután nem vetik el az anime műfajt és a robotos combatot sem) az MS-igLoo című sorozatot (9 részes minisorozat az első 3 grafikája gyenge a 4. résztől meg brutálisan látható a fejlődés a CGI-ben).

Azoknak ajánlom akik szeretik a Gundam sorozatot (abból is MS 08Th Gundam-ot hisz abban az univerzumban játszódik a másik oldalról).

És miután war anime így meg is mozgatja az embert kicsit lelkileg:) (és aki kicsit figyel nagyon jól megtalálja az analógiákat a valós világban történt eseményekre)

ajánlom mindenkinek megtekintésre:) bár nem a legjobb anime élményem határozottan kellemes meglepetés volt:)

(8/10-et bátran adok rá)
  • xxxpaulxxx
    Hát igen... csak hogy stíluson belül maradjunk neked lehet az Amerikai szépség nem jött be, ami pl nekem nagyon is:D
    Sőt én 3szor láttam már a Maléna-t de ez.... hát... nem:D
  • Montanosz
    Dante 01

Eden log-nál - ha lehet - komorabb, nyomasztóbb, és depisebb sci-fit csináltak a franciák. Látványosat és hangulatosat.
    Ugyanakkor szintén nem egy könnyű darab, és lehet elméleteket felállítani itt is mint a Kockánál vagy az említett Eden log-nál...)))
    Főleg az nagyon tetszett ahogy megcsinálták az emberi test átláthatóságát...

• barnie1990
    Egyik kedvenc filmemről beszélsz, 3x láttam már, és egyszer sem találtam unalmasnak. Embere válogatja... :)
  • xxxpaulxxx
    Vágy és vezeklés

Ekkora szar filmetXD
    Az alap story nem lett volna rossz, de ezt olyan unalmassá és monotonná tették, hogy majdnem belehaltam:S
    Egy ember hogy teszi tönkre 2 másik életét... hát... szívás... de tőlem is elvett 2 órát az életemből...
    2/10
  • macselek #48355
    Ezt a Moon-t hol lehet megtalálni? Imdb szerint a filmet már bemutatták Londonban, de azt nem írják, hogy magyarországon mikor lesz megtekinthető. (És a kalózos oldalon se találom, még mozisba se.)
  • [HUN]Crassus
    Uhhh Inception odabaszósnak tűnik!
  • ProGabe #48353
    azért vannak ezek benne, mert ezekből a számokból vannak idézetek a képregényben, a rendező meg beleerőszakolta ezeket a filmbe. volt, aki azt írta, hogy Snyder a zenével tett hozzá valamit a műhöz, hiszen a képregényben nem szólhat zene, ő meg milyen merészen választott. jó mosolyogtam :)

sci-fi témához: Moon (!!!!!), District 9, Avatar, a "földi sci-fi" kategóriában meg Inception:

plusz ugye Ridley Scott készíti majd az Alien 5-öt (vagy bármi is lesz a címe), Speilberg is csinál majd valamit. túl sokáig voltunk jó sci-fi nélkül, pár év végre megint kapunk jó pár értelmes alkotást
  • Montanosz
    igen igazad is van, de konkrétan az űrhajós-lövöldözős kategóriáról volt szó.
    ilyenből tényleg kevés van az utóbbi években.
  • Montanosz
    á inkább az emberek tűréshatára nőtt, gondolj bele hogy manapság az evil dead-t horror paródiának írják, holott 20 évvel ezelőtt volt aki idegösszeroppanást kapott és elsírta magát, meg elhíresült mint legtöbb véres jelenetet ábrázoló film.stb....

amit példának felhoztál én teljesen rendbenvalónak vélek egy horrorban.
    egy horrort azért nézz az ember hogy rettegjen vagy undorodjon, kinek mi....meg gondolj bele, sokan haverokkal, viccelődve, meg sört kortyolgatva, sós sütit majszolva nézik a filmeket.
    így hát nem is élvezik(((
    csak írogatnak a nagy filmes blogjukba baromságokat, meg sszidják a kormányt vagy a szerencsétlen cigányokat.
    de mi köze egy horror filmnek ehez?
    én inkább kinyomom a telót, kaput bezárom, és rettegek, meg levegő után kapkodok....markolászom a fotel karfáját...))))

• Dynamic
    Lehet, hogy volt olyan film amiben meg hollandul szólalt meg a terrorista, másikban lengyelül a cigány, harmadikban svédül a pedofil csak az nyilván egy magyarnak nem fog feltűnni, míg adott esetben a hollandok, lengyelek és svédek verhetnék az asztalt.
  • edios
    Egyik filmről se állítottam, hogy mély mondanivalója van, nem is dicsértem őket.

Mátrix műfaji besorolása:

"Action | Adventure | Sci-Fi | Thriller"

Vagy akár a "dedós" Transformers:

"Action | Sci-Fi | Thriller"

És még folytathatnám. Széleskörű célközönségnek készültek, de sci-fi (részben!). Nem én nem vagyok képben a fogalmakkal, hanem az, aki szerint nem megy manapság a műfaj a jegypénztárakban:)

Na de téma off.
  • motyodlee
    erről a témáról hirtelen az ugrott be, mikor a Vasember című filmben a terroristák meglesték a főhőst,és a segédje szól neki, hogy magyarul beszél :D
    félig már terroristák is vagyunk az amcsik szemében