106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #48671
    D9

fasza. nagyon fasza

"Ma már nagyon kevés film van amin izgultam, ez azok közé tartozik."

sőt! nem csak izgultam rajta, de még az az érzés is bennem volt párszor, pontosabban kimondtam magamban olyanokat, hogy "csináld már bazzeg!", vagy "na neee, ezt most miért csinálta?", amiket kb. gyerekkoromban gondoltam film nézése közben :) félreértés ne essék, nem negatív felhangon gondoltam ezeket, mint sok szar film esetében

a folyamatos feszültség, az az érzés, hogy ilyet még nem láttam, valamint az, hogy igen, ezt így képzelem el én is, már ha ilyen megtörténne

sokan utálni fogják ezt a filmet, főleg az elejét, meg páran elmondják majd "undorító szarnak" is, tehát nem fog nekik tetszeni, az az ő nyomoruk lesz :D

egy másodpercre sem áll meg, mindig van új a nap alatt. igaz, kiszámítható, helyenként klisés, de ezt nem lehetett volna megcsinálni pár jól bejáratott dolog nélkül

kicsit a CGI-ről: volt pár vélemény comic-conról, miszerint ez lealázza az Avatart ezen a téren. badarság. két (igazság szerint 3, a harmadik a 3D, de most nem ez a lényeg) dolog miatt. egy: teljesen más megközelítést alkalmaz a kettő. amíg az Avatar arra megy rá, hogy mindenféle zaj, lencsekorrekció, kosz, stbstb alkalmazása nélkül prezentálja a dolgokat (na jó, itt most megint meg kell jegyezni, hogy a 3D miatt, mert ezek hiányában lesz majd a moziban teljesen fotoreál a cucc), addig a D9 a jól megszokott elemeket használja kitűnően. mára már tényleg beért ez a fajta a CGI (Transformers és ez a legjobb példa), itt az ideje mutatni valami újat...

kettő: bizony-bizony párszor kilóg a lóláb, főleg nagytotáloknál. közeliken az élienek egészen egyszerűen hihetetlen jól meg vannak csinálva. viszont - főleg a film elején észrevehető, amikor nincs akció - a mozgások, az, ahogy beleolvadnak a környezetbe nem tökéletes, mint aminek sokan mondták. ha már Transformers: a gép néhol súlytalan, amit az ILM művelt ezen a téren bizony etalon

DE! el kell hogy mondjam, szarok a CGI-re, legyen elfogadható, azt' cső, minden egyes plusz dolog, amitől jobb, szebb, "fotoreálabb", csak hab a tortán. ha papírlapokból vágták volna ki az élieneket, és azokat hordozta volna pár statiszta, ez a film akkor is kurva jó lenne
  • Bulykin
    egy kicsit még hallani h mozis, de nem zavaró, szedem is
  • Bulykin
    most megkerestem, a hang az még mozis azt írják:( de sample van, mindjárt belelesek^^
  • Tyler1
    na akk azt én is megkeresem :)
  • Bulykin
    jaja, tényleg az, még képek is voltak mellékelve:)
  • Doddy a düdő
    láttam egy olyan oldalon, ahova szart nem tesznek fel. szal biztos, hogy az.
  • Tyler1
    és megnézted h télleg az-e?? :D mert én láttam dvdripet is XDDD
  • Bulykin
    holnapra írták h lesz:)
  • karajjj
    felirat van?
  • Bulykin
    most nézem, már van R5-ös rilíz:O
  • karajjj
    Gettómilliomos (Slumdog Millionaire)
    régóta terveztem már, hogy megnéztem, de a hallottak alapján sokkal jobb filmet vártam... nem azt mondom, hogy gyenge, mert egy korrekt kis film és egész jól van összerakva, de annyira nem hatott meg, hogy 10 pontot adjak rá
    10/8
  • Csak77
    District 9

Megnéztem, szuper volt! Az előzetes alapján egyáltalán nem ilyen akció filmre számítottam. Nagyon sok CG cucc van benne, és azok is nagyon jók. Ma már nagyon kevés film van amin izgultam, ez azok közé tartozik. Szerencsére kötelező lesz csinálni folytatást.
  • PetruZ
    Inglorious Basterds
    Most jöttem a filmről, tehát még friss az élmény. Igazából nem is húznám nagyon értékeléssel: ez egy jó film. Akinek QT kezdeti filmjei (Kutyaszorítóban, Ponyvaregény) jönnek be, annak az IB is tetszeni fog, aki meg a Kill Bill-ért rajong, annak (többnyire) nem. Mivel én egyértelműen az első csoportba tartozókhoz sorolom magam, erre a filmre bizony egy 9/10-et adok.
  • Kojiro
    I.B.
    9
  • Montanosz
    George Stevens: D-Day To Berlin

Egyetlen színes filmes napló, amelyet a Szövetséges Expediciós Erők Különleges forgatócsoportja készített egyenesen az első vonalból, a harctérről.
    Láthatunk pár percel előtte lebombázott városkát, hallálba dermedt katonákat, vonagló sebesülteket, német orvlövészeket akcióban, leköpdösött náci tiszteket, ujjongó tömeget, kétségbeesett menekülöket...
    Nagyon életszagú lett, kár hogy ilyen rövidre vágták a filmet, elnéztem volna még órákig....
  • Montanosz
    Withnail & I
    Egyszóval: tündéri.
    Gondolkodtam hogy lelkendezzek a filmről, de valaki ezt mondta rá, és úgy érzem fedi a valóságot)))
    Amúgy benne van az elmúlt 25 év angol filmjeinek topjában.
    Második a Transpotting után...))))
  • barnie1990
    Ok, köszi.
  • Montanosz
    ott volt a Broken is)))
    vágatlan verzió
  • Seth
    Mert ez nem az.Simán " Broken " a címe + 2006-os, tedd hozzá kereséskor
  • barnie1990
    Én leszedtem, de az utolsó félórát már kihagytam, annyira unalmas volt, ráadásul ez nem is az a film, mint ami a leirásban van.
    Pedig The Broken a film cime.
  • bcrics
    trailerbe néztem csak bele de a sadist vhogy jobban megtetszett,de lehúzom mind2 és kiderül,,2 hónap és saw
  • Rundstedt17
    A Grotesque durvább sokkal,a Sadisticum elég felejtős,van benne egy két kinzási jelenet de alig láthatóan ráadásul az áldozatok sem játszák jól az áldozat szerepét
  • bcrics
    Hello,A Sadisticum filmet látta már vki?...a Grotesque-el Összehasonlítva meik a brutálisabb,?
  • Lipi1980
    Én is ugyanígy vagyok ezzel a filmmel.
    Plusz nekem még az is motosztkál a fejemben, hogy Will Smith manapság elég jó drámákat fog ki magának, és jól is hozza azokat.
    Gondoljunk csak a Oscar jelölésig jutó Boldogság nyomában c. filmjére. Nekem az is legalább akkora KO volt, mint ez a Hét élet.
    Még az Ali-ért is jelölték, arról viszont nem tudok nyilatkozni...
    Egyszer majdcsak eljut a csúcsra. Én szurkolok neki :D
  • sandor8206
    12 menet

Tényleg nem rossz akciófilm, legalább nem tökéletesen megkoreografált bunyók és pisztolypárbajok vannak benne és totál idiótaságok, mint Diesel vagy Statham papa filmjeiben. Hanem tényleg olyan régi vágású 90-es éveket idéző eksön. Persze nem egy szuper-film, sőt egyszer nézhető. DE aki már unja újra és újra nézni a régi old-school eksön filmeket, megejtheti ezt is. Die Hard 3 koppintás, meg egy kis Speed is van benne, de ez nem baj. Amúgy a Speed producereitől és a Die Hard 2 rendezőjétől nem meglepő :-D

Vége tényleg elég gáz lett valami mást kitalálhattak volna, valami más megmenekülést, de egynek elmegy ezekben az ínséges időkben, nem baj majd Sly papa virít majd az The Expendablessel és a Rambo 5-tel :-)

6/10
  • green6k
    12 menet:
    Hát nekem eléggé uncsinak tűnt.Teljessen Die Hard mintájára készült.Én nem nagyon élveztem.Nálam olyan 10/5 csak mert bejött a csaj.
  • Csak77
    Management

Én eléggé utálom az olyan filmeket, ahol egy fogyatékos a főszereplő, de ez egy jó kis film volt. Jennifer Aniston pedig 40 éves korára meg megtanult színészkedni is, jó volt nézni.
  • Montanosz
    lassan jön a [REC] 2..)))
    csak jöjjön már.....
    Rec 2 trailer Difinitivo
  • Montanosz
    Gigantic

A különleges hangulatú filmekek sorába illek, kicsit különc karakterekkel.
    Ja és hát Paul Dano (Little Miss Sunshine) Zooey Deschanel (Yes man, the happening) viszik a prímet))))
    Jó film.
  • CSOCSO
    12 menet egesz jo film. kicsit die hard koppintas, de azert utol nem eri azt.

a vege szvsz kisse gyenge lett.
    en olyan 6/10 esre osztalyoznam
  • karajjj
    Hét élet (Seven Pounds)

megnéztem, lelkileg földhözvágott, nem is nagyon akarok írni róla, számomra majdnem tökéletes film
    10/9
  • karajjj
    az ilyenre van külök topik
  • setuh
    hello!
    keresek egy filmet horror/thriller iszonyat regi lehet aszem fekete feher nagyon reg lattam a tv-ben,vmi Az orveny cim ugrik be de nem tuti.vmi olyasmirol szol h egy lanynak az anyja meghal de tovabb kiserti ot es a baratjat...ha vkinek beugrana megirhatna a cimet mert ezzel a cimmel nem talalom:P.
  • Montanosz
    torrenten mindenfele fent van a vágatlan verzió is!
    http://www.nowtorrents.com/torrents/broken.html
    angol feliratot szedj le, aztán rakd fel egy blogodra vagy valahova weboldalra és a webfordítás.hu weboldal fordítójával magyarítsd.
    nem lesz tökéletes de én is így szoktam)) a semminél jobb.
    úgysem hiszem hogy sok szöveg van benne...
  • barnie1990
    Én is vadászom egy ideje.
  • kaposi1
    Broken / A megtört / 2006 Betiltott film!!!
    Mivel a horror szóba került keresnék egy filmet ami ezen leírás alapján nagyon felkeltette a figyelmemet.
    Meg szeretném nézni de tényleg nem találni sehol.
    Trailer
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna hozzá elérhetőséget.
  • Montanosz
    nézd meg nagy film!!!!
    Die welle
    A film központi kérdése: lehetséges lenne ma diktatúrát létrehozni?
    ha bejött akkor léphetsz tovább a Napola--ra)))
  • PetruZ
    Rendező/író ugyanaz, szereplők ugyanazok, sztori hasonló, 10 évvel a kultikus első után itt a... Boondock Saints II - All Saints Day (trailer)
  • Sephi
    Akkor ezt neked.
  • karajjj
    a rocksulit én moziban néztem, csak úgy spontán beültünk, mert pont akkor kezdődött... ketten voltunka terembe :D de nagyon komoly volt :DDDDD