106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    megérkezett az első magyar felirat a D9-hez akit érdekel :)
  • Sir Quno Jedi
    Én már a trailer kapcsán is kifejtettem, hogy annyi léggömb nem elég egy ekkora ház reptetéséhez. :DDD
  • ProGabe #48707
    november 10-én DVD és Blu-ray megjelenés usa-ban...

• Blasta
    Abból legalább még nincs dvdrip, se R5 (tudtommal).
    Bár decemberig tuti lesz.
  • Tyler1
    decemberben jön :S
  • Sephi
    En meg mindig nem fogom fel, hogy a UP hogy a francba nem jott el meg hozzank vazz...
  • Sir Quno Jedi
    Áhh jó sf-et csakis moziban (utána is 720p-1080p minima).
  • Tyler1
    az a vicces h itt még elsem kezdték játszani, közben a neten meg már r5 verzió van fennt :) 24.-ig meg már bőven kijön pár r5 dvd 5.1-es hanggal!
  • Sir Quno Jedi
    Ugye. :D És van pofájuk nem játszani kalózba!
  • Tyler1
    főleg mert 24.-én lesz az itthoni premier!
  • Rundstedt17
    szokásos szemét a mozikban
  • Sir Quno Jedi
    D9 itt sem megy, a multiplexekben sem.
  • SötétBarom
    Ja, hogy rohadan el az egész kib**zott bagázs aki az itteni mozit futtatja. Hugyoznám tele a száját. Gyökér. -.-

Kis ízelítő, hogy miket lehet megtekinteni:

19:30 Nász-ajánlat (szín. mb. am. rom. vígj., 2009) (12)
    19:45 Harry Potter és a félvér herceg (szín. mb. angol-am. fantasy, 2008) (12)
    Másnaposok (szín. mb. am. vígj., 2009) (16)

20:00 Bunyó (szín. fel. am. akcióf., 2009) (16)
    G-Force - Rágcsávók (szín. mb. am. film, 2009) (12)
    20:15 Hajsza a föld alatt (szín. fel. am.-angol krimi, 2009) (16)
    20:30 Szerelem olasz módra

Inglorious Basterds??? Public Enemies?? Drag me to Hell?? District 9??

• Seth
    Igen, már ki lett tárgyalva az a film korábban
  • Blasta
    Jaja, ez a film nekem is első körben moziban nézős.
  • Sephi
    Hat a D9-et tuti moziba nezem meg. Ez tipikusan az a film amit csak ott szabad.

Amugy e a heten ketszer is voltam BP-n moziba, es leganygobb meglepetesemre mindaketszer eredeti nyelven volt a film!!!
  • Lipi1980
    Az elmúlt napokban valaki nagyon keresett egy agyatlan trancsír szadista elmebeteg filmet...

Jelenetem megtaláltam: Grotesque - Unrated Version egy elmebeteg japán horror.

Az első 20 perc után ki akartak kapcsolni, de erőt vettem magamon, és végigküzdöttem...
  • Dynamic
    Istenem ez az állandó, ámde totál értelmetlen "nulla színészi" alakítás duma, az örök Jolly Joker. Az egy dolog, hogy ez amúgy is szubjektív megítélés alá esik, így cáfolni vagy bizonyítani többnyire nem lehet(pont ezért Jolly Joker) de ezen túlmenően kérdem én: olyan rohadt nagy szükség lenne az ilyen típusú filmeknél, a drámai tekintetekre, a szívbemarkoló monológokra, és a könnyfakasztó végjátékokra?
  • Dynamic
    A Districtre 9 gondolt...
  • Dynamic
    A District 9 nekem is nagyon bejött. Az év egyik legjobbja. Szerintem moziban is megnézem.
  • CSOCSO
    aham... es milyen filmrol is van szo???
  • ProGabe #48688
    5 perc után eldöntötted, hogy szar a forgatókönyv és rosszak a színészek? :D

ez szerintem új rekord, gratulálok hozzá
  • Tyler1
    én még nem találtam
  • Bulykin
    angol:D
  • karajjj
    van felirat?
  • stonesour
    hát megvolt a film, gyerekek ez 5/10 től nem ér többet....
    csalódás, pedig azt hittem jó.. az első 5 percig... hányinger forgatókönyv, unalmas sztori, nulla alakítások..

részemről ennyi
  • Bulykin
    District 9
    röviden: kúrvajó
    must see! nagyon bejön
  • Sephi
    Gyenge felfogasu kollegaink kedveert :

http://www.imdb.com/title/tt0405094/
  • Tyler1
    ???
  • Sephi
    Das Leben der Anderen MA TV2 !!!
  • Tyler1
    thx :D
  • Montanosz
    hát ha nowttorrents-en meg a torrenz-en nem találsz egy élő linket sem akkor nem is létezik az a film)))
    de néztem emule-n is fenn van meg rapidon is, tölsd le onnan...
    na jó van jösz egy sörrel))) íme

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://rapidshare.com/files/6314726/Broken.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6318109/Broken.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6321804/Broken.part3.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6325514/Broken.part4.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6329223/Broken.part5.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6333007/Broken.part6.rar.html
    http://rapidshare.com/files/6336096/Broken.part7.rar.html
    Password : contempt
  • Csacsi
    Nekem ezt nem tölti. Kéne valami más hely, ahol fent van. :)
  • Bulykin
  • Sir Quno Jedi
    Harry Potter + félvéresherceg

Nem is volt olyan szörnyű. Tán még többször is meg lehetne nézni. 1xmajd. :D
    Mondjuk ez már így súlyosan nem gyerkőcöknek való (se).
  • mflex #48674
    12 menet

Nekem bejött, és pankrátor csávónak még színészi képességei is voltak néhol, bár az is igaz, hogy Harlin sem tartozik az átlag rendezőkhöz, a folyamatos akció most kimondottan tetszett.
  • Tyler1
    spoilerbe ird már le pls a releas nevét :)
  • ProGabe #48672
    teljesen rendben van a hang. minden szempontból a devise release a legjobb!
  • ProGabe #48671
    D9

fasza. nagyon fasza

"Ma már nagyon kevés film van amin izgultam, ez azok közé tartozik."

sőt! nem csak izgultam rajta, de még az az érzés is bennem volt párszor, pontosabban kimondtam magamban olyanokat, hogy "csináld már bazzeg!", vagy "na neee, ezt most miért csinálta?", amiket kb. gyerekkoromban gondoltam film nézése közben :) félreértés ne essék, nem negatív felhangon gondoltam ezeket, mint sok szar film esetében

a folyamatos feszültség, az az érzés, hogy ilyet még nem láttam, valamint az, hogy igen, ezt így képzelem el én is, már ha ilyen megtörténne

sokan utálni fogják ezt a filmet, főleg az elejét, meg páran elmondják majd "undorító szarnak" is, tehát nem fog nekik tetszeni, az az ő nyomoruk lesz :D

egy másodpercre sem áll meg, mindig van új a nap alatt. igaz, kiszámítható, helyenként klisés, de ezt nem lehetett volna megcsinálni pár jól bejáratott dolog nélkül

kicsit a CGI-ről: volt pár vélemény comic-conról, miszerint ez lealázza az Avatart ezen a téren. badarság. két (igazság szerint 3, a harmadik a 3D, de most nem ez a lényeg) dolog miatt. egy: teljesen más megközelítést alkalmaz a kettő. amíg az Avatar arra megy rá, hogy mindenféle zaj, lencsekorrekció, kosz, stbstb alkalmazása nélkül prezentálja a dolgokat (na jó, itt most megint meg kell jegyezni, hogy a 3D miatt, mert ezek hiányában lesz majd a moziban teljesen fotoreál a cucc), addig a D9 a jól megszokott elemeket használja kitűnően. mára már tényleg beért ez a fajta a CGI (Transformers és ez a legjobb példa), itt az ideje mutatni valami újat...

kettő: bizony-bizony párszor kilóg a lóláb, főleg nagytotáloknál. közeliken az élienek egészen egyszerűen hihetetlen jól meg vannak csinálva. viszont - főleg a film elején észrevehető, amikor nincs akció - a mozgások, az, ahogy beleolvadnak a környezetbe nem tökéletes, mint aminek sokan mondták. ha már Transformers: a gép néhol súlytalan, amit az ILM művelt ezen a téren bizony etalon

DE! el kell hogy mondjam, szarok a CGI-re, legyen elfogadható, azt' cső, minden egyes plusz dolog, amitől jobb, szebb, "fotoreálabb", csak hab a tortán. ha papírlapokból vágták volna ki az élieneket, és azokat hordozta volna pár statiszta, ez a film akkor is kurva jó lenne
  • Bulykin
    egy kicsit még hallani h mozis, de nem zavaró, szedem is