106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sokaknak van azért már nagyobb TV-jük, sokcsatornás hangrendszerük, amire gond nélkül kiküldik a filmet (vagy kiírják dvd-re akár).
Persze a mozi a beszt, az ilyen filmeket én is ott nézem először, de akik nem kíváncsiak annyira egy adott filmre, azoknak jó szórakozás lehet az otthoni mozizás is.
-
Én 300 wattos hangcuccon meg TV-n nézem, nem érzem elbaszottnak.. :DDD -
En ezt latod nem ertem. Hogy kepes valaki egy latvanyfilmet otthoni moncsin nezni? Szerintem ezzel az elmeny 60% elbaxxa. -
" sokszor nem úgy cselekedtek az emberek, ahogy igazából tették volna"
ezt fejtsd ki spoilerben pls!
"amúgy itt mindenki ennyire szereti a screener minőséget?:D"
nem, ellenben a 2cd-s dvdrip-el felérő r5-öt igen -
xxxpaulxxx #48865 amúgy itt mindenki ennyire szereti a screener minőséget?:D -
District 9
Hát én 7-8 közötti pontszámon gondolkozok, annyira azért nem jött be, mint itt a legtöbbeknek. Izgi volt, tényleg látványos, de zavart, hogy sokszor nem úgy cselekedtek az emberek, ahogy igazából tették volna, néha logikátlan volt, ráadásul a földönkivűliek se tudtak annyira a szivemhez nőni.
De kellemes néznivaló volt, ezt elismerem. -
Baromi látványos, végig izgalmas, és nem annyira bugyuta, mint azt várná az ember. Én nagyon rég néztem ennyire mereven egy filmet :DD (Általában babrálok mindig, hozok sört, popcornt, tapogatom az asszonyt, ilyesmi.) De ez rászögezett a TV-re. -
Ha számíthatsz a helyi mozira, akkor okés. Nálunk ez a fos még mindig nem nyomja az IG-t se. :| -
karajjj #48861 ha megnézted, eldöntöd, hogy neked tetszik-e :D -
En bizony megvarom a Mozit. -
xxxpaulxxx #48859 Oo
Amúgy a District 9 tényleg ennyire jó film? Láttam moziban traileren, hogy jó lesz, de hogy 9nél rosszabb szavazatot még nem kapott:O És nem is oszlanak meg róla a vélemények:D
Hát nem hiába... Peter Jackson keze is benne van:D -
District 9
Elb*szott jó. Nagyon rég szórakoztam ilyen jól. Legszívesebben megnéztem volna mégegyszer ahogy vége lett :) Azt sajnálom, hogy nem moziban néztem. Ha (esetleg, talán, csoda folytán, stb.) eljut ide is, tuti megnézem moziban is.
10/10
State of Play
Egyszerű szarkeverős thriller, kicsit kiszámítható, de egy uncsi kedd estére ideális.
6,5/10 -
Holy shit :DDD
Relatedben volt :DDDD -
Escape from Hell
"...eljönnek az angyalok, és kiválogatják a gonoszokat az igazak közül,
és a tüzes kemencébe dobják őket, ott lesz majd sírás és fogcsikorgatás..."
Egy horror film amin a haverokkal jól összevitáztunk.)))
Vagy elfogadjuk valóságnak vagy nem, és csak fantázia terméke a film...
Na mindegy, itt a hivatalos reklám szöveg, egy horror ami gondolkodásra is késztett)))
"Ha a szomszédaidra vagy barátaidra a frászt akarod ráhozni, ez a te filmed!" -
lool de hülyén hangzik...:D -
sry negyed órája keltem :D
District 9 2????? -
[urlhttp://www.sg.hu/cikkek/69671/eselyes_a_district_9_2]District 9 2?????[/url] -
Me And You And Everyone We Know
Te meg én és minden ismerősünk)
Ez a film nálam 10/10 amióta láttam.
Azóta is vadászom az ilyen különleges hangúlatú filmekre.
Méltatásúl hagy idézzem a kritikustömegfilm oldalról némi összegzést, ami teljesen megegyezik a véleményemmel)))
"...A rendezőnő - Miranda July - maga alakítja Christine Jespersont, a feltörekvő művészt, aki akadozó karrierje ápolása mellett öregeket szállít taxijával. Fennmaradó idejében kétségbeesetten próbálja felhívni magára a művészvilág és Richard Swersey (John Hawkes) figyelmét, akiben a nagy remények kis önbecsüléssel párosulnak. A nemrég facérrá vált cipőbolti eladó két fia is váratlan kapcsolatokba gabalyodik: a hétéves Robby női szíveket ápol az interneten, míg a tizennégy éves Peter közömbösen szemléli a szomszéd lányok szexuális játékait.
Miranda July, multimédia-performer és zenész éleslátó és rendkívül szórakoztató filmet készített olyan magányos emberekről, akik megpróbálnak kapcsolatot teremteni környezetükkel. Azokat a külső és belső gátakat mutatja meg, amik magányos, modern világunkban gyakran meghiúsítják az egymással való kapcsolatteremtést. July szerint "a történet elérhetetlen vágyakat tápláló gyerekekről és felnőttekről szól, akik olyan korban élnek, mikor a felnőtté válás digitális folyamat és a valóság esztétikai döntésünk függvénye". A Miranda July korábbi műveiben felvetett témák folytatásának tekinthető Te meg én és minden ismerősünk leleplezi az emberek titkolt érzéseit, vágyait és motivációit. Az eredmény egy gyönyörű, egyedi film, amely észrevétlenül ejti rabul az ember szívét...." -
-
karajjj #48850 District 9
háth, idén talán a legjobb! mindenképpen érdemes megnézni
10/9 -
The Hobbit
1987 óta töretlen rajongója vagyok Tolkien mesternek.
1999-ben ahogy bekötettem az internetet az első dolgom volt a The hobbit
rajzfilm leszedése (33kb-os modemmel). Most előkotortam megint, és jó volt a kalandokat átélni ismét....
OFF
- volt egy magyar fejlesztésű játék ahol egyszerre akár négy kalandor bőrébe is belebújhattunk, és hála a jól megírt proginak, ez volt az első játék ahol érezhető volt hogy a karakterek önálló életet élnek a játékban.
Felmászhattál Gandalf nyakába. utasíthattad hogy menjen valahova és mit csináljon, és csak szemlélőként láthattad az eseményeket. Vagy elmentél messzebre, játékbeli pár napot vártál, visszamentél, és lőn! a törpök maguk elintézték a trollokat valamilyen módon, és mindenki fel volt pakolva kincsekkel. De megtörténhetett hogy mire vissza értél valaki bezárta a barlangba gandalfot és meg kellett keresned a kulcsot hozzá)))
Windóz alatt is ment, teljesen magyar a könyv eseményeit követi. Biztos fellelhető a neten, dc-n vagy valahol. De ha valakki nem találja előkeresem és emilben elküldöm , nagyon jó szórakozás!-
ON -
:P -
Pfffffffff :DDDDDDD
LOL
Hát igen, a "túlfizetett sztárfocista" fogalom Ronaldinho-ra pont nem érvényes :DDDDD -
Még ha igaz is, sajnálod tőle? megdolgozik érte keményen. -
makker25 #48845 Ez csak egy videó: de azért látványosan jól élnek a futballisták: Ronaldinho 18 szobás luxusvillája -
xxxpaulxxx #48844 Én igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a srác még fog valamit csinálni a stukival és hogy az nem csak gázpisztoly
De a végén a tanár terve jó volt... csak hát... már kialakult a káosz -
A vége komoly volt
nem gondoltam volna... -
xxxpaulxxx #48842 A hullám
Hát ez durva film volt... a németek is tudnak jót alkotni:D
Ha már német filmek akkor ezt a Kisérlet-hez hasonlítanám.. ugye ott is egy kudarcba fulladt kisérletnek a történetét látjuk... ok... nem szabad azért összehasonlítani:)
Szóval ez a film nagyon jól leírta mi is az a diktatúra... és hogy az embereknek mennyire számít tartozni valamihez... hinni egy ideológiában.
Egy egyszerű kis játéknak indult és egy tragédiába torkollott... és ez tényleg megtörténhet... mert hát ugye megtörént cselekmény alapján játszódott a film
8/10 -
Ha már választani lehet, akkor gondolom inkább K.O. voltál. Vagy az is lehet, hogy mást láttál. Merthogy - bár nem tudom nálad az ellaposodás úgy általában mit takar - az utolsó fél óra egyre pörgősebb akció. -
Hát én tegnap belealudtam a District 9 végébe:), lehet csak ko voltam, vagy csak azért mert a végjáték előtt ellaposodott, vagy csak a sok kamerarángatástól elkábúltam:DDD ki tudja, de addig tetszett:D -
District 9
8/10
idén nálam eddig ez a legjobb film
-
na D9-et most már megkell néznem de hétköznap túl fáradt vagyok és úgy csak az élményt rontanám, de szombat este végre rá szentelem az időm, ha már mindenki favolja :) -
xxxpaulxxx #48837
-
Pedig a sztorija alapján azt hittem gagyi, na mindegy majd megnézem online.
-
szintén, délután néztem, nagyon nagy :)
(mi a fene, egy Milanossal egyetértünk :D) -
Rundstedt17 #48834
-
Rundstedt17 #48833 Szevasz nacionalista mélymagyar
-
ba32107 #48832 Hát ebbe véletlenül beleolvastam :( -
baszki nélküle nincs Morgan Freeman szinkron többé 
r.i.p. -
xxxpaulxxx #48830 Teljes mértékben egyet értek!
Rundstedt17 meg egy nagy kretén, ezt már többször is bebizonyította