1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    The Hobbit

1987 óta töretlen rajongója vagyok Tolkien mesternek.
    1999-ben ahogy bekötettem az internetet az első dolgom volt a The hobbit
    rajzfilm leszedése (33kb-os modemmel). Most előkotortam megint, és jó volt a kalandokat átélni ismét....

OFF
    - volt egy magyar fejlesztésű játék ahol egyszerre akár négy kalandor bőrébe is belebújhattunk, és hála a jól megírt proginak, ez volt az első játék ahol érezhető volt hogy a karakterek önálló életet élnek a játékban.
    Felmászhattál Gandalf nyakába. utasíthattad hogy menjen valahova és mit csináljon, és csak szemlélőként láthattad az eseményeket. Vagy elmentél messzebre, játékbeli pár napot vártál, visszamentél, és lőn! a törpök maguk elintézték a trollokat valamilyen módon, és mindenki fel volt pakolva kincsekkel. De megtörténhetett hogy mire vissza értél valaki bezárta a barlangba gandalfot és meg kellett keresned a kulcsot hozzá)))
    Windóz alatt is ment, teljesen magyar a könyv eseményeit követi. Biztos fellelhető a neten, dc-n vagy valahol. De ha valakki nem találja előkeresem és emilben elküldöm , nagyon jó szórakozás!-
    ON