106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
D9
eddig nálam az év filmje 10/10 -
nos ezzel én is így lennék, ha nem lenne a legközelebbi mozi 50 km-re, szóval egy filmért, azért nekem az pénzben sem lenne jó kör. -
nekem 80 km-re van a legközelebbi mozi, szegeden))) -
Original ánglius nyelvű filmhez nem kell felirat. De a minőség nekem azért fontos. No meg én azért azon filmeket, amiket az előzetes várakozás alapján megtekintésre érdemesnek találok, moziban szoktam megtekinteni - már ha van rá lehetőségem. Torrentezni azokat szoktam, amik sokat csúsznak, vagy vmi miatt korábban kihagytam. -
és te láttad a smileyt az én hsz-em végén? :D poénra poént!
amúgy a pokolba taszítva is van már fasza minőségben, és normális felirattal(eddig vmi idióta fordítás volt csak), nekem ez lesz az esti programom, persze a D9 után :D:D -
Kösz, majd megkukkantom. -
Remélem láttad a smiley-t a végén...
Egyszerűen csak nem hittem, hogy van már nézhető verzió a torrent oldalakon belőle. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!District.9.REPACK.R5.LiNE.XviD-KAMERA - kiváló kép/hang minőség, és van hozzá felirat is. -
"Őőő hol láttátok ti ennyien a D9-et (mert Magyarországon még premierben sem nyomják)? :)"
hát tudod van egy új dolog, az a neve h internet :D itt lelehet szedni filmeket, zenéket, játékokat! én nem láttam még, csak úgy mesélték :D -
Őőő hol láttátok ti ennyien a D9-et (mert Magyarországon még premierben sem nyomják)? :)
Megnéztem egyébként én is Brigantyúkat (jobb híján, mivel a Pokolba Taszítva már sajna elég késői időpontba csúszott).
Háát, mit is mondjak, tényleg azzal lehet a legjobban jellemezni, hogy "olyan tarantinós". A fejezetekre bontás, a vadnyugati beütéssel rendelkező zenék és jelenetek, extrém karakterek mind-mind a megszokott vonalat erősíti (bár az autó csomagtartójából felvett rész most kimaradt).
Szinte teljesen ilyesmire számítottam (lehet, hogy Tarantino tudja már mit várnak tőle, vagy én vagyok már túl profi :)), bár azért kicsit meglepő volt a karakterek ilyen mértékben történő kiiktatása. A főszereplő lányé, az előtte 20 percen át bemutatott angol kémé, illetve a német színésznőcske halála azért (legalábbis általam) eléggé nem várt fordulat volt. Meglepő volt a történelmi tényektől való ilyen kemény elrugaszkodás is (én azért ennyire nem vetettem volna el a sulykot - Hitler aki a háború alatt jórészt alig mozdult ki a bunkeréből, '45-ben elmegy egy noname párizsi moziba).
A németekre nézve tényleg elég provokatív a film, megértem egyes német filmkritikusok, újságírók felháborodását a filmmel kapcsolatban (persze ha belegondolok, hogy néhányuk mennyire próbálja épp Magyarországot befeketíteni a rasszizmus vádjával manapság, akkor azért furának tűnik ugyanezen médiumok felháborodása egy részben fiktív történet alapján). Az egyetlen pozitív német szereplő a hős mesterlövész (persze a végén belőle is előtör a "náci", amikor rátör a lányra - megjegyzem ez eléggé életszerűtlen volt addigi szereplése után) és még talán a fiatal német közlegény, a kocsmai lövöldözés túlélője (akit érthetetlen módon pont a színésznő lő agyon).
Amit nagyon keveselltem az az akció volt. A legtöbb esetben már holtan fekvő német katonákat látunk, a 2 igazi akció tulajdonképpen csak a dezertőr német katona kiszabadításából, illetve a kocsmabeli adok-kapokból áll. Ennél én azért többet vártam.
A színészek közül szinte mindenki remek, az abszolút győztes persze az ezredest játszó Christoph Waltz. Eli Roth-nak meg tényleg maradnia kéne a rendezésnél, akármekkora spanja is Tarantinonak, a következő filmekből hanyagolni kéne (az is igaz mondjuk, hogy a szerepe nem sok teret adott a kibontakozásra) :)
Szóval a film egynek elmegy, főleg a mostani pangás idején, de mindenképpen megjegyzendő, hogy ez bizony mérföldekkel le van maradva a Ponyvaregénytől és a Kill Bill 1-2-től. -
bcrics #48941 Újra ingyenes filmek a moovie.hu oldalon -
District 9
Doku stílus és a cselekmény újító jellegű, valamint kifejezetten jó érzés volt, hogy nem egy Ind.Day-szerű robbantgatós kliséparádét kaptam, hanem egy valóságtól kevésbé elrugaszkodó ötletesebb filmet. Ha jellemezni kéne egy szóval, talán azt mondanám: Friss.
Külön érdekesség, hogy 30 millió dollárból tákolták össze, ami _NAGYON_ szép teljesítmény, annak ellenére, hogy nem volt ismert színész benne. (Viszonyításképp: egy Adam Sandleres "Zohan" 90 millió -.-)
A CG ismét pozitív csalódás volt, egészen meglepődtem, hogy milyen élethűre sikerült megcsinálniuk a dögöket, főleg így "éhbérből".
8/10. -
IMDB -
jól írtad a címet? sehol nem találom((( -
Én a Rec végét sajnos véletlenül megnéztem a jutyúbon (valami scariest horror movie scene of all time, vagy valami hasonló volt a vidi cime, nem tudtam h a Rec az), de azért utána lecsekkoltam a teljes filmet, ütött. Utánanézek ennek is. -
Csak77 #48936 Paranormal Activity
Megnéztem, nem kellett volna... minden lámpa ég, hogy fogok aludni?
Legjobb horror Rec óta, kötelező!
-
Names in Marble
1918-1920-as észt függetlenségi háborúban játszódó film.
ezt azért is ajánlom mert szerintem sokan vannak akik nem is tudták hogy volt efféle))))
Malev (Men at Arms)
Ez pedig a Német lovagrend hódításának idején játszódik
-
köce))) -
karajjj #48933 azért elég fura lista, vannak kurtajó filmek, amiket tök hátra soroltak... -
Nekem is feltunt hogy mas mufaj:) de a zodiac mufajan belul sem tudott lekotni annyira hogy mondjuk 10et adjak... -
Nekem tetszett a doku. stílus, a film pedig nagyon jó, számomra a Sevennől is jobb. -
itt is egy lista -
Rundstedt17 #48929 Köszi az első világháborút is szeressük
-
van egy kedvencem, bár ez WWI, de nagyon jó, látványos és élethű!
The lost battalion
van még egy listám a WWII filmekről, itt is tudsz szemezgetni
WWII movies -
hát amiket nemrég láttam a kémnők meg a max manus, ezek inkább kémsztorik.
de a the young lions-t most szedem, azt mondják nem rosz bár régi. -
Rundstedt17 #48926 Miracle At St. Anna.
Nagyon jó,igazán felüdítően hatott,tetszett hogy nem voltak szívbajosak a készítők,még ha nem is megtörtént eseményt dolgoztak fel mégis egész hihetően tették.
Tudsz ajánlani hasonló 2.világháborús filmet? -
lol na jó, megyek aludni. -
*van akik ezt nem csipik. -
Kindred Blades #48923 War of the worlds 2.
Az a film maga a tragédia és katasztrófa egyben :D -
Más műfaj egy Seven, és egy Zodiac, bár tény, hogy a Seven szórakoztatóbb volt. Szerintem ez csak annak köszönhető, hogy a Zodiac-ban Fincher nagyon ráfeküdt a dokumentarista-tipusú tálalásra, aztán van, aki ezt sokan nem csipik. A Seven viszont inkább akció-thriller. -
azért a Zodiac-ot nem vinném magammal egy lakatlan szigetre, Fincher-nek vannak jobb alkotásai is, amiket mindenképp vinnék, ez a film nem ér fel egy seven-nel vagy fight club-bal :) -
scifi,űrlényes,madmaxos,lostos,fantasy,efféle:
Riverworld -
Zodiac - 10/10 - végre sikerült ezt is megnézni
District 9 - 6/10 - vágom, hogy kevés pénzből készült dél-afrikai filmről van szó, meg h elsőfilmes rendező, elsőfilmes főszereplővel (aki egyébként kurvajól hozza a szerencsétlen geek figuráját), de az alapötlet, hogy új szemszögből mutatnak be egy interplanetáris kapcsolatfelvételt, nem elég a tizes értékeléshez, de nálam még a heteshez sem
Know1ng - 3/10 - A Holló, és a Dark City után legalább egy 12/10-es filmet vártam Alex Proyastól...de ő is elfáradt sajnos. -
Ghost Rider
3/10 lenne ha Cage parókája nem lenne ennyire idegesítő
2/10 -
Szasztok!
VAlaki tudna mondani pár jó kis film címet, kicsit unatkozok és rég néztem már filmet, ilyen sci-fi-s, akciós, katasztrófás, űrlényes, jövőben játszódós, megtörtént eseményes érdekelne :D Ha vki tud ehez hasonlót akkor írjon már le pár címet :D -
ba32107 #48916 Szóljatok Abilty-nek, ha szeretnétek szavazómotort a topikba! -
" jó film Dzsenifer Enisztonnal meg azzal a szőke zsidóval (nem fog eszembejutni a neve)"
ez most olvastam csak, majdnem beszartam xDDDD
Owen Wilson bazmeg :D -
Persze én is úgy gondoltam, hogy véleményt is ír valaki. A pontozás és a kritika nem zárja ki egymást. De ha már amúgy is pontozza a végén, akkor miért ne így... -
jó ötlet 
CSOCSO mondjon le xD -
ez tetszik.
bár én a pontozás mellett jobban szeretem ha valaki szán rá pár mondatot miért nem vagy miért igen jön be neki egy film)))