106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Transformers 1-2
Gyerekes és gagyi és látványos.
Tehát az egyszeri látvány miatt
10/5 blasta. -
na akkor én is: Transformers 2
az első részhez képest kevesebbszer okozott fizikai fájdalmat, mert már tudtam, mire számítsak. egy pont az ILM-nek, meg még1, meg még1, hisz' kegyetlen, hogy mit műveltek, a CGI tökéletes, így jön ki a
3/10 -
Transformers 2
Nagyon látványos, folyamatosan pörgős, humorizálni próbáló, de üres, ráadásul önmagát ismétlő.
6/10 -
Transformers 2
7 pont
Hi-tech trükkök, látványorgia, tipikus michaelbay-megoldások halmaza rajzfilmsziruppal nyakonöntve, kár is fennakadni az ilyesmiken... -
D9-ben annyira elvezetes volt, hogy az alap cliche-ken meg csak fel sem emeltem a szemoldokom. En nem talalok benne hibat, hisz minden cselekedet megmagyarazhato ha mar sci-fi-rol van szo. -
Egymás után néztük a moziban ma:
G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
EZ igen kellemes meglepi volt. Mi ezeken rajzfilmeken nőttünk fel, szal. azoknak a hangulatát simán hozta. Kurva látványos, iszonyat sok akció, pörgős, kevés üresjárattal, aránylag jó trükkök, jó karakterek és baromira szórakoztató az egész a maga könnyed módján! Ha lesz folytatás én arra is benevezek! Vége lett, mielőtt elkezdték volna, úgy elszállt az a közel 2 óra (sőt a vége elkapkodott kissé, én még adtam volna időt a szálak rendezéséhez)! Várjuk a folytatást!
7/10
District 9 (2009)
No ez a másik típus, a dokumentumfilm szerű, "realista" sci-fi dráma. Ez már nehezebben emészthető, kőkemény film. Persze ebben is vannak erős logikátlanságok, hibák és "ahogy a józsika eképzeli" történések, de ettől függetlenül a lényeget jól hozza. Idei évben tényleg messze magasan tarol a kategóriában. Nagyon jó, hogy az emberi szereplők kivétel nélkül baromi unszimpatikusak, a főszereplő gyáva, önző, kicsinyes, csak magára gondol és egy morális csőd, node a hősöket az alkalom szüli. A végét picit elkapkodták, de nem is ez benne a lényeg amúgy sem. 2009 új "Enemy Mine"-ja a "The Fly"-ba oltva ím elibénk tárult. Leborulunk (úgy maradunk).
9/10 -
Igy van! -
luckyboi #49502 Tuskó: Cso-ko-lá-dééé... ( gyerekként nagyon izgalmas volt! ) -
amikor Russel Crowe még igazi szerepeket kapott...
utoljára a 3:10 to Yuma-ban láttam faszát alakítni tőle, azóta ilyen Hazugságok hálója, meg A dolgok állása csak a lejtő felé sodorja. -
hat a gladiator az meg blasta szamozas szerint is valoban 10/10! -
ebben a filmben van az a gnom nagydarab buta csako a film vegen? valami kaloz hajon vannak ha jol emlekszem. -
Ajanlom mindenkinek EZT a filmet. Nagyon regi de ez nekem gyerekorri BEST. -
hopp, tényleg -
az már múlt évszázad -
Dehogy lejobb ufós film a Támad a Mars 
-
District 9 -
Legjobb ufos film ebben az evszazadban. Zsenialis! -
thx -
Surrogates -
sracok ennek az uj bruce willises filmnek amit most reklamoznak tv-ben mi a cime? -
hapi #49490 Gladiátor
10/10 sokadszorra is -
Lipi1980 #49489 Nézem a moziműsort, és ahhoz képest, hogy a Derült égből fasírt 3D-nek kéne lenni, Kecskeméten nem az :(
Hogy is van ez? -
Azt nem mondtam, hogy szarul keresek :D
Csak, hogy havonta egynél többször nem megyek. -
xxxpaulxxx #49487 The Descent - A barlang
Hát nem ez volt életem legjobb horrorfilmje, de azért eléggé jól megteremtette a maga kis hangulatát:)
Igazából annak jobban örültem volna, haSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezekkel a szörnyekkel nem kerültek volna a szereplők ilyen testközelbe, főleg a végén, amikor nyomják a szemüket meg szétverik a fejüket... nah ez nem tetszett benne...
Nem izgultam magam halálra és kiszámítható, hogy ki fogja túlélni vagy épp nem a végén, de azért fasza kis horror volt:)
7/10 -
Hmm, lekaptam én is a "polcról", gyorsan meg is néztem (mármint a FAQ About Time Travel-t), és tényleg jó volt. Ezek az angolok minimál költségvetésből is képesek kellemes, jól megírt cuccokat csinálni ilyen hard-SF témából, mint az időutazás. Erős 7 blasta, elsősorban O'Dowd miatt. :)
(Érdekes, hogy az IT Crowd-ban Roy, itt Ray, mégis szinte ugyanaz a nerd, bocsánat, "imagineer" figura, láthatóan rá írták a szerepet, de a többieknek is bőven jut annyi, hogy ne legyen lázongás elnyomás miatt. Mondjuk vártam, hogy Moss is felbukkan valahol, de mégsem. :) )
-
I Love You, Man
jó kis szombat esti vígjáték
7/10 -
Jennifer's Body
hogy ez mekkora igénytelen sz@r film volt
2\10 a két csaj miatt, a szőke ráadásul jobb is mint a róka -
Egy minimálbért is el lehet mozira költeni. :P -
LOL kurva álszent duma -
Nem vagyok milliomos, szal egyszer is elég lesz moziban.:D -
mit is mondhatnék))))
Chris O'Dowd a szintén alapmű "The IT Crowd"-ból
10/7 -
Azok a köpések.. :) -
Ha beszélsz magyarul, várnak ezen a filmes fórumon)))
Filmes fórum -
ja tényleg basszuskulcs))
nem vettem észre, ezért nem vagyok jó pókerben sem((( -
tízszer? hogy ti mennyire ráértek 
egyébként én is megnéztem még csütörtökön, nálam 9/10
tetszett az a rávilágítás, hogy lehet egy faj akármilyen überintelligens, a zord körülmények elállatiasodáshoz is vezethetnek(Igaz a rákok zöme munkás volt), de a káosz érződött.
A főszereplő hapi pedig külön meglepetés volt. Nekem tetszett a karakterfejődése -
duplázni kellett volna...kiestél! :D:D:D -
c-c-c-combo breaker! -
nyolcszor? tízszer...))) -
négyszer? nyolcszor
-
kétszer? négyszer -