[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egymás után néztük a moziban ma:
G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
EZ igen kellemes meglepi volt. Mi ezeken rajzfilmeken nőttünk fel, szal. azoknak a hangulatát simán hozta. Kurva látványos, iszonyat sok akció, pörgős, kevés üresjárattal, aránylag jó trükkök, jó karakterek és baromira szórakoztató az egész a maga könnyed módján! Ha lesz folytatás én arra is benevezek! Vége lett, mielőtt elkezdték volna, úgy elszállt az a közel 2 óra (sőt a vége elkapkodott kissé, én még adtam volna időt a szálak rendezéséhez)! Várjuk a folytatást!
7/10
District 9 (2009)
No ez a másik típus, a dokumentumfilm szerű, "realista" sci-fi dráma. Ez már nehezebben emészthető, kőkemény film. Persze ebben is vannak erős logikátlanságok, hibák és "ahogy a józsika eképzeli" történések, de ettől függetlenül a lényeget jól hozza. Idei évben tényleg messze magasan tarol a kategóriában. Nagyon jó, hogy az emberi szereplők kivétel nélkül baromi unszimpatikusak, a főszereplő gyáva, önző, kicsinyes, csak magára gondol és egy morális csőd, node a hősöket az alkalom szüli. A végét picit elkapkodták, de nem is ez benne a lényeg amúgy sem. 2009 új "Enemy Mine"-ja a "The Fly"-ba oltva ím elibénk tárult. Leborulunk (úgy maradunk).
9/10