106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A lovasság mindig(!) a végén érkezik, amikor más késő, ez filmes alapkő. -
Nana, piramisok, sarki jég stb.-stb. ez mindig favorit hely! James Bond-okban is! :DDD -
És képesek voltak itt is ellőni ugyanazt, mint a transformersben, mert ugye mégis milyen világ az, hogy a piramisoknál egy árva lélek nincs?! -
hapi #49626 Jaja megmutatják hogy milyen 100%-osan lőnek a joe-k, és rögtön utánna 1 csaj magassarkúban bőröndel a kezében átszalad a joe-k szupertitkos bázisán de senki nem találja el...
Na ezek engem kiakasztanak. Taken-be ilyen nem volt :) -
Na pont ezekről beszélek én is.
Ha több figyelmet fordítanak ezekre, akkor is lehetett volna ugyanilyen izgalmasra csinálni a filmet. -
áá nincs, azert lett pg13... ha a robotokat kiveszed kapsz délutáni családi vigjátékot abbol is a rosszabbat, nagyon gyenge movie.. és most abba ne menjunk bele hogy de mégis mennyit hozott, ezt szerintem te is tudod hogy nem jelent semmit, erre a filmre nem fog emlékezni senki se néhány év mulva, én már most se... -
hapi #49623 G.J.Joe
4/10
A logikátlanságok miatt. Pl: A gyorsító ruhával nem érik utol a sima dzsippet, aztán a gyalogosan tovább menekülőket sem...
Felrobbant, megpördült kiégett dzsipből gond nélkül tovább futnak, de a vonatot átugró gyorsítóruhás joe alig tér magához.(előtte kocsival elütötték házfalon átszaladt az nem volt gond) És még sorolhatnám.
Nem a nemlétező technikákkal van bajom hanem a létrehozott új világ logikátlanságain. -
jefferson83 #49622 Ellenben látványorgia volt. Nekem ott egyedül egy-két piszok gagyi torkolattűz bökte csak ki a szemem. ennél a filmnél a többi nem szempont. Valósággal meg mindig csínján kell bánni, mert akkor nem tudnánk végignézni egy filmet sem, ugyanis a főszereplők az első tíz percben kinyiffannának :) -
Trickr Treat
Hát ez valóbban jó horror/komédia, és szórakoztató az elsőtöl az utolsó percig)))
10/7
-
Párizsban azok a valótlan autórepkedések meg a sértetlen hummer idegesített fel, pedig kapott az autó hideget-meleget.
Legalább az ablak tört volna be.
És ráadásul rendőrök csak az elfogásnál jelentek meg, addig hol voltak?
-
ba32107 #49619 G.I. Joe
Hát én semmit nem tudtam a filmről, de kellemesen csalódtam. A látvány nagyon jó, a sztori egyszerű, de kellemes, volt néhány gagyi poén és klisé, de nem volt vészes. A csajok pedig húúúúúúúúúha! Jól szórakoztam.
7/10 -
azért nincs annyi 12 éves amiből összejött volna egy 3. rész is. És azért valljuk be h a moziteremben nem sok 14 év alatti üldögélt. -
és ez már azt jelenti hogy minőségi? :) sok a 12 éves, csak ennyit jelent.... -
jefferson83 #49616 Hatták = hagyhatták LOL :DD -
jefferson83 #49615 GI Joe
Most néztem. Engem tökéletesen lekötött és semmi extrát nem is vártam. Látványban túlteljesített számomra. Valóban volt 1-2 gagyi effekt, de eltörpült a többi mellett (mondjuk fel nem foghatom, hogy hatták benne). Várom a második részt.
Kiemelném: Kezdő résznek megfelelt. Volt története, megismerhettük a szereplőket (kutyafuttában igaz). Párizsi üldözés zseniális volt és a film számomra legnagyobb poénja is ide köthető (felröhögtem, pedig klisé de eltalálták). Még egy csavarra is futotta a történetben.
7/10 -
GI Joe
6 pont
Elég gyakran gagyi effektek, sablonok hegye.
Párizsi rész a hibáktól eltekintve eléggé bejött. :) -
Huha az nekem kimaradt! De azt majd jovo heten! Majd ird le milyen! -
Annak már a trailere elintézte, hogy a közelébe ne menjek.
Én személy szerint kifeszültem a Wolverine-től is, épphogy csak végignéztem, 2/10-et ér(vagy inkább 3 a fenti szempontok alapján), akkora baromság. Akkor már inkább G.I.Joe, attól legalább nem várok többet.
Most nézek vmi lightosabbat: State of Play, azt mondják, ez jó. -
hohha! -
Tudod mi a borzalom? The Spirit... en nem tudom mikor untatott halara igy egy film... harmadjara alszom bele... -
Kép
Utóbbi idők kritikailag is elismert filmjeinek (jobbról balra Másnaposok, District 9 és Taken) főszereplői:)
//szupercsapat -
és mennyi pénzt hozott nekik az a szar. -
jöjjön, ha hozza ezt a szintet akkor részemről nincs semmi gond:)
az meg hogy mennyi pénzt basztak rá az nem igazán érdekel, de elhiszem h kúrvasokat -
az attól függ... mert én is ezt mondtam, de utána odaszurtam hogy wow, mennyi pénzt elbasztak erre a szarra...
amit viszont sokkot kapsz majd biztos az az hogy 2011ben jön a csalládi vigjáték harmadik része amit már hat éves kortol meg lehet nézni.... -
Transformers 2 - Revenge of fallen
wáó
asszem ezzel mindent elmondtam
-
pandorum camx már van, de ez a film tényleg jó, érdemes jobb verziót megvárni. -
Jóaz. Mások pont a párizsi szervóruhás baromkodást emelték ki negatívumként (fanboyság rulez). Szal. mindenkinek MÁS nem tetszik a filmben főleg, így akár tetszhet is az embereknek, ha azok a MÁSok mindig mások is maradnak. Így jártam én, mer nekem tetszett... :DDD -
egyetértek, nálam 3/10 -
Itt szokott szempont lenni, szóval kiemelem: a csaj nagyon jó benne :D -
Na jo most mar megnezem en is :) -
G.I. Joe - The Rise of Cobra
Hát izé
Akkor úgy kezdem én is, ahogy itt többen már: gyerekként imádtam a G.I.Joe-t, de az már rég volt. Nem is igazán emlékszem sok mindenre, talán csak arra, hogy a Knight Rider előtt nyomták egy darabig az MTV2-n (vagy akkor már volt tv2, és azon? tök mindegy).
Szóval ez nem sokat nyomott a latba, így maradt a reményem a szereplőgárdában: Sienna Miller jól fog kinézni, ez nyilvánvaló volt, de bíztam benne, hogy Channing Tatum és Dennis Quaid sem hagynak cserben, hát utóbbi nem jött be. De mit is várhatnánk egy filmtől, ami Hasbro logóval indul?
Az a baj, hogy közben elkezdtem agyalni: vajon mit lehetne kihozni egy G.I.Joe filmből ezen kívül? És bizony támadt egy jó ötletem: miért nem a kezdetekkel indulunk? Miért nem lehet az egység megalakulását megismerni, mondjuk egy felnőtteknek szóló akciófilm formájában? Akár teljesen áthangszerelve, hagyni a fenébe az eredetit és újragondolni?
Hiszen a G.I.Joe rajongói mára felnőttek, aligha fognak örömet lelni ebben a zagyvaságban.
De hogy legyen szó a filmről is: 2 órás, ami bő 30 perccel több a kelleténél. Pont az utolsó fél óra az, ami teljesen felesleges, annyi ordító baromság történik alatta, és annyira kusza az egész, hogy belefájdult a fejem. A látvány rendben van, de mondom, nekem túl sok és túl színes. Ami nagyon oké, az a párizsi hajsza, az a film legjobb pontja, de az is pengeélen táncol a "még éppen belefér" és a "baszottul sok" között.
Nem tudom, kinek ajánlhatnék egy ilyen filmet: gyerekeknek semmiképpen sem, mert ez feldolgozhatatlan, felnőtteknek meg túl gyerekes. A rajongók sem hiszem, hogy elégedetten állnának fel, de javítsatok ki, ha tévedek.
Azért végigültem és végülis láttam már rosszabbat, úgyhogy legyen ez most olyan 4|10 -
viizo #49598 khm, gondoltam hogy egy Péntek 13 film nem mondjuk a Viasztestekből és hasonlóakból van összelopkodva :)
viszont a mondandóm arra vonatkozott, hogy a sztori fővonalán kívül semmilyen egyedi nincs benne, ergo a kamerakezelés, a hentelés, stb. nem fog úgy tünni, mintha sosem láttál volna ilyet. ;) -
Jaja, egyáltalán nem rossz. Mondjuk 6-nál én sem nagyon adnék rá többet. A vége elég kegyetlen, aki megkönnyebbülést vár egy film végétől az ne nézze meg. -
Csatlakozom, abszolút jogos. Jegyezzük már meg, hogy elöl áll az általunk adott pont és hátul a maximális.
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára. -
Elárulom: a Péntek 13 az eredeti 1980-as Péntek 13 feldolgozása (ki hitte volna, mi) ;)
Tehát nem más filmekből van összeollózva. Egyébként a 80-as évek elején rengeteg ilyesforma táboros-tini-horror készült, a legtöbbje nézhetetlen.
Általában van bennük egy tó közelében lévő tábor, jópár kretén (nyomi szemüveges, kigyúrt amerikai focis, stb.), pár leány feszülős alsóneműben, egy többnyire vágó szerszámmal operáló pszicho.
Sajnos a Péntek 13 is ilyen és bár a legfelkapottabb (valószínűleg a nyomasztó hangulat és a "szinte mindenki meghal" effekt miatt), nekem baromira nem tetszett.
Az egyetlen ezek közül a filmek közül ami viszonylag jó volt, az a The Burning (1981). Természetesen ugyanezeken a kritériumokon alapuló kliséhalmaz ez is, de mégis: van benne ok-okozat, olykor humoros, életszerű (nem jön vissza a gyilkos a végén - bár egy szúrás azért kevés neki :)) és még a csajok is jól néznek ki benne (már a főbb szereplők közül). -
My little eye - Én pici szemem
Dead set vagy a Rec kedvelőinek.
10/6 blasta. -
Nana! Az a barmak faluja, ez komoly! -
ba32107 #49592 Ja.... amikor a vén szenilis tata robot bejött a képbe, azt hittem sírva rohanok ki a moziból :D -
...vagy óriás inszájderlufi. -
Jo nem azt mondtam. Hanem azt, hogy tetszettek. Nekem amugy altalaban tetsznek az olyan CGI muvik, ahol valami bazi nagy tamad es a kamera human szempotnbol mutatja. Legyen az szorny vagy ufo :)