106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
h, vt, naon, 1et, vtak, téll, ugyh, etc...
Inkább tanulj meg normálisan írni, nincs időd leütni rendesen a karaktereket? Elfoglalt madár lehetsz! -
Year One
Tegnap sikerult megnezni.Hat..azert ennel joval tobbet vartam.Kurvajol indul,es szepen laposodik el.Parades szereposztas,szep nenik de vhogy megsem az igazi.Ha noname szineszek lettek volna,valszeg vegig sem nezem.
4.5/10 -
Szörnyek az űrlények ellen. 6,5/10 elég jó volt.
itt bővebben -
xxxpaulxxx #50147 Szerintem a verdák minden idők legjobb animációs filmje:)
Aranyos, kedves, humoros... nah meg olyan dumák vannak benne hogy beszarsz:D -
Fejleszd a lebeszélő skilled :)
Ha most engedsz neki, akkor ugyanez lesz a 3. 4. és az x. résznél is. -
Lipi1980 #50145 Én még arra is tippelek, hogy az eredeti szinkronnal drágább megvenni, mintha újra szinkronizálják... Tipikus példa erre a Beverly Hills-i zsaru sorozat. Ott a helyenként trágár szövegeléseit finomtyották, és így már 12-es karikával is le tudták vetíteni főműsoridőben... -
Nem fogják vetiteni itthon... talán szeptemberben volt valami fiatal filmesek nemzetközi fesztiválja miskolcon, ott vetítették csak le a filmet... -
reklámoknál OK az nemgáz,még azt is aláírom,hogy az eredeti szinész "magára mondja egy stúdióban a saját hangját" az általad említett körülmények miatt,DE az nekem elfogadhatatlan,hogy egy másik ember "helyettem" mondja el a szöveget! Laikus vaygok,de a színészi játéknak nem az egyik alapkövetelménye lenne,hogy a hangunkkal is jól bánjunk?
Mondjuk mit várjak egy tucat pláza picsától akik azt játszák,hogy a Gucci meg Louis Vouton cuccok a legfontosabbak az életükben közben meg tényleg:) -
viizo #50142 a legtipikusabb magyar hiba az utószinkron - az Apám beájulna c. magyar limonádéban pl. a szőke csajt, Csősz Boglárkát végig szinkronizálták, nem az eredeti hangját hallod el a filmben. (és ő az egyik főszereplő!)
ráadásul a magyar gyártású reklámok 90%-a utószinkronos. broáf.
a hollywoodi filmekben is egyébként sokszor alkalmazzák, csak a színészek és hangkeverők sokkal profibbak, ott sokszor egyáltalán nem észrevehető.
és hogy elvileg miért alkalmazzák? zajos környezetben, nem megfelelő hangkörülmények között.
a másik, ami főleg reklámoknál fordul elő, hogy az egyébként magyar szereplő hangját teljesen lekeverik, és híresebb, ismert szinkronhanggal mondatják fel ugyanazt a szöveget.
az egyik régebben játszott magyar, pénzügyi jellegű reklámsorozatnál a slusszkulcs csörgésétől a papír hangján keresztül a víz csobogásáig mindent alákevertek, na az valami ritka undorító volt.

-
én nemtudok leszakadni erről az utószinkronról....ez miért van?
szar a hangja a "képi szinésznek" és egy "profi" majd "átérezhetően adja elő"??
nem kurvára ciki és szánalmas mind az utószinkronos számára és mind a filmben szereplő számára ez a megoldás??
2009-ben nincs tehetséges szinészünk,hogy jólkinéző hülye picsákat kell szerepeltetni azért,mert le***tak 1-2 producert?
nagyon felbosszantott az álom.net:) -
karajjj #50140 ha lenne valahol angol felirat, lefordítanám -
Hát itt se fog. Tényleg, Magyarországon fog menni valahol? -
Jaja, Moon odabasz, már a trailere is, én is nagyon vártam, de sajna nem valószínű, hogy errefelé moziba kerül... -
havrom írt már róla szerinte überjó lett. -
én is vártam már nagyon, de most meg a feliratot, angolul nem értenék mindent -
karajjj #50135 hónapok óta várom már, köszi szépen! -
fent jó minőségben (R5), csak felirat nincs sajna.
[spoiler]mininován fent van, vagy rlslog.net, ha direkt letöltést akarsz[spoiler] -
karajjj #50133 mész mingyá nyaralni szerintem... -
karajjj #50131 fentvan valahol? :O -
Moon -
Nagyon jo es izgalmas film. Mindenkinek ajanlom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont en a vegen siman beraktam volna, hogy a klon haza megy a lanyahoz es ott latja az igazi Sam-et akirol oket klonoztak. Ez tokeletes ending lett volna szerintem, a ketto egymas szemebe nez es PAKK The End. -
Lipi1980 #50129 Tekerd vissza haver!
Jack Blacket mindig is szerettem. Jópofa kis film, bár második megnézésre kissé uncsi volt. Lehet, hogy a szar szinkron miatt?
7/10 -
karajjj #50128 te aztán értessz a trekhez
-
ha 1et se láttál akk honnan tudod h nincs köze hozzá és h kaksi volt?? :D -
"1et se láttam+sztem kaksi"
aha -
star trek(2009)
örültem h nem vt olyan sok köze az eredetihez mert abból 1et se láttam+sztem kaksi:D zene naon jóvolt,színészek telitalálat,látvány is remek.azért kicsit jobbra számítottam de így is eléggé bejött
7.5/10
álom.net
hát igen...borzalmasan rossz film az tény de 1-2 poénon kicsit nevettem.viszont gecijó csajok vtak benne úgyh ezér muszáj adnom +pontot ja és az utószinkron téll naon szégyen
2/10 -
karajjj #50124 megnézem :D -
ha jo magyar filmet akarsz akkor nézd meg A Nyomozót :) -
Matrix 1-2-3
Kis nosztalgia volt hetvegen,es gondoltam ujra nekifutok ennek a trilogianak.Az elso reszt mindig imadtam,a folytatasok nagyszerusegere csak most jottem ra.Igaz nem uberelik az 1-et,de szorakoztato mozi mind.
1.resz : 9/10
2-3.resz : 7.5/10
-
karajjj #50121 sok szart végignéztem már, de eddig ez a negatív csúcs :D
a multkor néztem a Kaméleont, azt speciel nemtudtam, hogy magyar film, csak a főcímben a magyar nevekből jöttem rá, de az pl kifejezetten jó volt, asztem ez nem lesz ilyen fos... amúgy kétségtelen, hogy a lófejű beszophatta magát a filmbe, mert máshogy nem igazán oszthatták rá a főszerepet -
hát a wall-e 100x jobb! bár ezaz én véleményem, írhattak róla jót, meg tetszhetett másoknak, nekem ilyen hasra ütött az egész. Napig nem tart megírni egy ilyet. -
Nem tud valaki feliratot a "Szörnycápához" vagy az "X-látogatókhoz"?Én sajnos nem találtam. -
Hm akkor nincs olyan mint a wall-e? Mashol jokat irtak rola... -
Fel
Elkezdtem írni egy hosszabb véleményt a filmről, de a Chrome ok nélküli bezáródásai ezt így félbeszakították, szóval most már nem kezdem elölről hanem rövidre fogom.
A sztori lyukas, értelmetlen, nagyon amatőrnek tűnik. A film végig olyan érzelemsíkon fut amit a gyerekek nem értenek, aki érti annak meg tök más hatás kelt onnan az egész. 1-2 jó poén megvan, de igazából ismétlődnek újra és újra. A témája összetett, ami viszont nincs kidolgozva. Az animáció hát Pixar úgyhogy ahhoz értenek. Összefoglalva én nem ezt vártam egy ilyen rajzfilmtől, de főleg inkább a szerkezete volt botrányos. -
The last house on the left
nem volt rossz, de hiányzott belőle a "plusz" sztem, 6/10 blasta -
Megint sikerült megnézni egy régi klasszikus filmet !
D.A.R.Y.L részemről 10/8 Blasta lista szerint 10/7
Gyerekfejjel már 100x-szo végignéztem VHS kazin !
-
most jutott eszembe a tavalyi Immigrants c. film, ami úgy eltűnt a süllyesztőbe mintha nem is lett volna. Pedig akkor nagy hype-ot kapott. Ezt innen látta vki? -
szerencsés
-
akkor a hypeja volt? :D
Azért ennyire neked sem kéne ragaszkodnod az elveidhez, ha már elkezdem végig is nézem, pláne egy ilyen filmnél :D Már a tény hogy az a lófejű szerepel benne már annak el kellett volna riasztania :) -
ez nem ér
-
Azért mert jó film, én is megyek szerintem premierre