106869

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #50194 Rémségek Cirkusza
Egyszernézős, de annak viszont kellemes tinifilm.
Remélem elkészítik a többi részt is, mert kíváncsi vagyok a sztori végkifejletére.
10/6 -
Requiem for a dream
10/10
Keith
7/10
A kabala pasi
9/10 -
karajjj #50192 megnéztem...
hát nem egy egyszerű film, de minden elismerésem a készítőknek
azt kell, hogy mondjam, magyar film létére: 10/7 blasta -
Csak77 #50191 Entity (1981)
Megnéztem tegnap éjjel, és bár nem láttam vagy 15 éve, hatalmas élmény ez a film. Erre a filmre épít Paranormal Activity is. Jó lenne ha csinálnának valami új verziót ebből, mondjuk Megan Fox csajszival és super effektekkel. :) Remek parázós horror film. Nekem 9 pontot simán megér. -
Unbreakable - Sebezhetetlen
Nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó film. Kisebbet üt a csavar, mint Shyamalan többi filmjében, viszont emiatt az egész jobban működik. Zseniális ötlet, hogy a képregények köré fűzik a történetet, Willis nagyon jól játszik (mondjuk nem szokott rosszul), Jackson szintén, és az egész -a nyilvánvaló misztikumon túl- kellően realisztikus ahhoz, hogy totál egyedivé váljon. Műfaj a műfajon belül, zseniális munka...
Hibátlan film, tökéletesen működik a maga lassú tempójával, ötletes operatőri munkával (vonatos jelenet az elején, fejtetőre állított képek, kétségbeesettség "átadása" a medencés jelenetnél), nagyon jó zenével.
10|10
Amúgy szerintem ez - és a Jelek - Shyamalan legjobb filmje, mert ezek működnek legjobban a csavarok nélkül is. Persze nagyot nézel mindkettő végén, de nélkülük is tökéletesen működik az egész, ellentétben a 6. érzékkel, ahol másodjára már elvonja a figyelmünket a csattanó. -
Orphan - 5b
Nos... nem is tudom. Siman vegig nezhetos es a vegen egy kicsit meg is lepodtem pedig kisamithato volt mi lesz. Jo volt a szineszi jatek es a hangulata. Egyszer nezos. -
Deep Impact:
most néztem meg másodszorra, 10/9, de sztem simán megvan az 10 is.
Rengeteg fos klisé katasztrófafilm van, de ezen úgy lehet kb végig izgulni, és annyi mellékszálat tudnak elvinni a fő katasztrófán kívül h vmi kurvanagy.
Most hogy tegnap néhány dokumentumfilmet megnéztem 2012-ről és egész este ilyen világvége téma ment a fejemben, elég durván hatott, katasztrófafilmek között nagyon csúcs. -
Up/Fel
hát, má' megin' megkönnyeztetett a Pixar :)
sokan leírták (már ami a külföldi kritikusokat illeti), hogy ez egy tökéletes film. egyáltalában nem értek egyet. volt egy nagyon jó ötletük, ami sajnos nem tudott kitartani 1.5 órán át, ezért meghozták a döntést: ha már az alapötlet totál abszurd, akkor tömjük tele ilyenekkel a filmet. ami nem baj, csak sokszor azt éreztem, hogy kicsit nyögvenyelősen jöttek ezek az ötletek
a film eleje, meg azok a pillanatok (tartson akár csak 2 másodpercig), amikor a pár örök szerelméről van szó, na azok tényleg TÖKÉLETESEK
viszont most éreztem először Pixar-alkotásnál, hogy nem sikerült jól lezárniuk, ill. azt is, hogy kiszámítható, és klisés. ez az utóbbi kettő persze megvan szinte minden filmjükben, csak annyira elvész a rengeteg jó dolog között, hogy miközben őket az ember, nem veszi észre
verdikt: 7/10, ha a Pixar-listán nézzük, 9/10, ha a jelenlegi filmtermést nézzük, 1000000000000000000000/10, ha a többi animációs foshoz hasonlítjuk, ami mostanában készül, és az alkotók félig hátradőlnek, mondván a 3D (mármint a szemüveges cucc) úgyis félig eladja majd a mozijukat. erre pont jó példák azok, amiket mostanában (voltam kénytelen, mert itt voltak rokonok a kölkeikkel pár napra a városban) pótolni:
Shrek 3: szar, 4/10
Ice Age 3: szar, kivéve az utolsó 15-20 percet, 5/10 -
Nem volt rossz. -
Csak77 #50185 Annyira azért nem jó film, hogy álmodni kelljen róla. -
Moon 9/10
De azért most nem nézném meg újra, mert elég kemény, fogós darab, emészteni kell, végiggondolni, aludni rá, álmodni róla, átbeszélni más hozzáértőkkel, majd mikor már más szemszögből látunk mindet, újra megnézni és goto 10. -
Hasonmás
Hát nem tudom de egyre szarabb robotos filmeket csinálnak már. Értelmetlen a sztori, vontatott az egész, és kiszámítható minden perce. Sztem még Bruce is unta magát a forgatások alatt. Aztán voltak olyan részek benne, hogy külömbet adnak le a tv2 matinéban. Szóval legközelebb inkább megnézem a Dred bírót vagy a T1-2-t, mert több évtizedes létükre, technika ide v oda, nem nagyon csinálnak jobbat.
5/10 -
Moon 10/7
-
The Dealer #50181 ...
Lehetett tudni nagyon jól a szinte amatőr előzetesek láttán, pláne lehetett tudni a zéró kreativitással összeizzadt plakátsorozatokból, de mégis fáj – ahogy fáj minden rossz film. Bruce Willisnek talán ideje volna példát venni izompacsirta harcostársáról, és inkább a Die Hard sorozat esetleges ötödik részén ügyködni, mintsem ilyen ostobaságokhoz adni a nevét. Abban pedig csak bízhatunk, hogy legalább hat esztendőnek újra el kell telnie ahhoz, hogy Mostow nevét a vásznakon lássuk.
5 / 10
Hasománs (Surrogates) @ Factory -
" úgy tom, h többek között a történet is neki köszönhető, nem csak a rendezés"
Christopher és Joseph Nolan átautózta az országot, Chicagótol LA-ig. ekkor mesélte el a sztori alapjait Joseph a bátyjának, aki megírta a forgatókönyvet. nem semmi történet, nem semmi film :) -

Igazából a mosogatós rész volt :) -
karajjj #50178 megtaláltam -
karajjj #50177 link? -
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant -
Ahhoz kepest, hogy az elso harom konnyvet suritettek be egy filmben, az egesz vontatott volt. A karakterek viszont nagyon jol ki lettek valasztva, es sok helyen nagyon huen igazodik a konnyvekhez.
Kellemes, egyszer enzhetos film. Nagyon kivancsi vagyok, hogy folytatjak e. -
tomi319 #50175 Scooby Doo - Az első rejtély ajánlom minden ki figyelmébe aki szereti
-
amúgy van magyar felirat a R5öhöz is, azzal néztem tegnap, csak a hang minőséggel volt itt ott egy kis gond -
kijött a dvdrip
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Moon 2009 DVDRip XviD-LAP -
Babel (2006)
hát, ez igen hatásos film.
tényleg hihetetlen hogy az emberek nemképesek felfogni a másik problémáját és elfogadni, és képtelenek megérteni egymást ha különböző nyelvi jelekkel kommunikálnak.
elgondolkodtató és tanulságos.
9/10
-
Különvélemény (Minority Report, 2002):
Na végre hosszú idő után volt egy jó film a Tel Aviv 2-ben is.
Nekem nagyon tetszett. 9/10 -
Fogadnék rá hogy akkor nem néztél oda mikor a mellkasüregi nyomást csökkentette a doktorbácsi egy konyhakéssel,egy gumicsővel és egy pohár vízzel.Azt én is csak félig elfordulva bírtam nézni:) -
Még se Unborn lett, azt elraktam egy megbeszélt parázós estére :)
Helyette:
Az utolsó ház balra
Nekem tetszett a film, kicsit azért ijesztöbbre számítottam. Úgy a film háromnegyedéig nem túl komoly, de legalább halad a történet.
Aztán utána már beindul kicsit.
Mondjuk csak egyszer volt olyan hogy takartam a kezemmel a képernyöt, mert nem bírtam nézni. És ez ritka nálam, hogy csak egyszer takarom ha horrorfilmet nézek :D
Összességében 8/10 -
Moon
Kellemes volt, de az egész lényegét hama le lehetett vágni már az elején, és hogy mi fog történni detto, de a zene, látvány és a történések nagyon rendben voltak. -
xxxpaulxxx #50167 igen... picit összevissza írtam de hát a film is ilyen:D -
IMDB All Time #27 (8.6/10), 240k+ szavazat.
+ ez tette híressé Christopher Nolan-t, és úgy tom, h többek között a történet is neki köszönhető, nem csak a rendezés:)
Szerintem is érdemes megnézni, izgalmas is, meg lehet rajta agyalni is. -
Régen láttam, a spoiler tag alatti rész követhetetlen aktuális filmélmény nélkül
-
xxxpaulxxx #50164 Memento
Jahj...
10/10
Jahj...
Elég nagy vagyok én ehhez, hogy ezt feldolgozzam? Ezt az iszonyatosan egyszerű mégis rohadtul összetett storyt...
Most leírom a kis összefoglalómat a filmről spoilerben és az lenne a kérdésem, hogy jól értelmeztem-e???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézzük fordított sorrendben az egészet... azaz a filmnek fordítva... szóval nekünk normális sorrendben:D
Van egy faszika, akinek van egy felesége, egy nap fickó felkel felesége nyög a fürdőben, éppen kúrja valaki, miközben épp folytogatja... Leny lelövi az erőszakolóst és valaki falhozvágja... nah és akkor a falhozveréstől és szerintem a gondolattól, hogy a felesége meghalt kialakul ez a betegsége, ami szerintem inkább pszichikai (Sammynél ugye ezt nem akarta kimondani) szóval csak a felesége halálának tudatától történt... felesége nem tudta feldolgozni a történéseket, inzulinnal túladagoltatta magát-> meghótt (ezt ugye Sammy történetéből tudjuk meg) nah és ekkor szerintem egyfajta tudathasadás történt Lenynél... és ezért találta ki a Sammy történetet... meg gondolom az idő hatásának is köszönhető, hogy eldeformálódott a valóság. Szóval ő abban a tudatban él, hogy valaki megölte a feleségét és ezt már régen meg is ölte... ugye ezt bizonyítja a véres, meztelen, örömmelteli kép önmagáról, amit még Teddy készített... csak hát ő ezt elfelejtette és megint bosszút akart állni... újra és újra... és ezt végülis kihasználta Teddy és gondolt egyet, hogy akkor már kiiktat egy drogdealert... jó pénzért. És végülis innen indul a film (ez a vége) Csak hát ő hülye döntéseket hoz... felírja, hogy Teddy hazudik, ne higyjen egy szavának se... beül a jaguarba, ami miatt megismerkedik a csajjal meg Doddal... és elfelejt mindent.
Viszont egyvalamit itt nem értek... Teddy mi a francnak marad mellette a továbbiakban??? Ő már így másodszori segítésre (először akkor segített, amikor megölte Leny az igazi John G-t) csak Jimmyt akarta kiiktatni és bezsebelni a lóvét.... harmadszorra minek volt mellette? Miért nem szarta már le és lépett le a francba. Szóval megismerkedik a csajjal, aki egy cipőben jár vele= elvesztett valakit=elvesztette Jimmy-t... azt hiszi Dodd az, ezért vereti meg magát Lenyvel hogy segítsen neki megölni Dodd-ot... csak hát ugye nem megöli csak megkötözi... mert aztán nem tudja miért is kéne őt megölnie:D Aztán végülis egyre inkább csak félre és félre vezeti Leny önmagát és így gondolja azt harmadszorra, hogy Teddy AZ a John G, akit ő keres... és megöli... a film elején ugye.
De lényegében ez a film A kultusz... nem is értem eddig miért nem hallottam róla, hatalmas, ez A tökéletes film... egy hibája sincs... hihetetlen... az egész zavaros, csak úgy, mint a főszereplő betegsége és ez adja meg az egésznek az ízét.
Azért a story kitalálójánál kíváncsi lennék minden rendben van-e:D -
Tipikus holywoodi gyenge horror,de legalább a csaj jól néz ki benne. -
az egy fos film . :D inkább vicces -
Na most fél órán belül elkezdem megnézni az Unborn-t.
De amennyire félös vagyok nem hiszem hogy nagyon fogok aludni utána :/
Majd írok véleményt.. -
moziba még adják :D:D:D -
karajjj #50159 istenkirály film, de szvsz hülyeség tv-ben nézni, televan reklámmal -
Lipi1980 #50158 Most kezdődik a Különvélemény!
Még nem láttam! Remélem jó lesz... -
karajjj #50157 kinek a pap, kinek a paplan... :D -
JN őrültet játszott ebben a filmben? Nem is tudtam :o
Épp az, hogy ő volt az egyetlen épelméjű a sárgaházban.
Amúgy nagyon alap film, imádom. -
V for Vendetta az vmi hatalmas film :) képes vagyok pár jelenetet tátott szájjal is nézni pedig nem egyszer láttam. A szövegek pedig hatalmasak benne.