1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #50187
    Up/Fel

hát, má' megin' megkönnyeztetett a Pixar :)

sokan leírták (már ami a külföldi kritikusokat illeti), hogy ez egy tökéletes film. egyáltalában nem értek egyet. volt egy nagyon jó ötletük, ami sajnos nem tudott kitartani 1.5 órán át, ezért meghozták a döntést: ha már az alapötlet totál abszurd, akkor tömjük tele ilyenekkel a filmet. ami nem baj, csak sokszor azt éreztem, hogy kicsit nyögvenyelősen jöttek ezek az ötletek

a film eleje, meg azok a pillanatok (tartson akár csak 2 másodpercig), amikor a pár örök szerelméről van szó, na azok tényleg TÖKÉLETESEK

viszont most éreztem először Pixar-alkotásnál, hogy nem sikerült jól lezárniuk, ill. azt is, hogy kiszámítható, és klisés. ez az utóbbi kettő persze megvan szinte minden filmjükben, csak annyira elvész a rengeteg jó dolog között, hogy miközben őket az ember, nem veszi észre

verdikt: 7/10, ha a Pixar-listán nézzük, 9/10, ha a jelenlegi filmtermést nézzük, 1000000000000000000000/10, ha a többi animációs foshoz hasonlítjuk, ami mostanában készül, és az alkotók félig hátradőlnek, mondván a 3D (mármint a szemüveges cucc) úgyis félig eladja majd a mozijukat. erre pont jó példák azok, amiket mostanában (voltam kénytelen, mert itt voltak rokonok a kölkeikkel pár napra a városban) pótolni:

Shrek 3: szar, 4/10
    Ice Age 3: szar, kivéve az utolsó 15-20 percet, 5/10