106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #101279
    Nem volt vészes, ja, bár nekem furák voltak ezek az állatok ,néha olyan torz fejük volt... meg azt se értettem, hogy némely állatok miért nem beszéltek? :)
  • mégvadabbdisznó
    Mógli

Hát... a cselekmény nagyjából oké, meg a táj is szép munka, de az állatok cgi-je egy fostos förmedvény lett. 5/10
  • Kmarha
    Én pont ma csodálkoztam rá, hogy ez így bárkit is érdekel? :D de akkor látom nem küldik hiába a mozikban, van rá érdeklődő
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.12.11. 08:52:13
  • RatBaG #101276
    https://i.redd.it/xw8l4ev2xd321.jpg
  • DantszEE
    Godzilla 2: King of the Monsters NEW trailer

Én nálam továbbra is ez a 2019-es év legjobban várt filmje. :DDD
  • BaliBoy
    Mowgli - The legend of the jungle

Teljesen korrekt film volt. Nem világ megváltó, de azért jó volt. Simán el tudom képzelni, hogy valamikor újra fogom nézni.

7/10

The guardians

Áhhh... inkább hagyják meg a ruszkik az amcsiknak a szuperhősös filmek készítését! A film több helyen úgy állt össze, hogy kapcsolódás nélküli jeleneteket dobáltak egymásután.
    Persze a történet sem valami nagy szám. (TV toronnyal űrtávközlést végezni... LOOOOL)

Mivel végig ültem (szerencsére nem túl hosszú):
    5/10
    Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.12.10. 08:30:41
  • Bokafix2
    Utoya, july 22 (2018)

A 2011-es norvégiai terrortámadások áldozatainak állít emléket a film azáltal hogy feldolgozza a merénylet napját. Szerintem elég jól megcsinálta a Netflix.

7/10
  • TBTPumpa
    Ilyen szempontból számomra jobb volt ez az év. Tavaly 2 film is jelentősen felcseszte az agyam (Alien: Covenant és Star Wars: The Last Jedi), idén csak a The Predator volt ilyen. A kissrác fétist én sem értem, de talán még őt volt nézni a "legjobb" az egész filmben, illetve az anyukáját (Yvonne Strahovski). De itt is egy rakás kérdés vetődik fel (az anyuka, a gyerkőc és a katona apuka kapcsolata miatt), amivel senki, soha nem is foglalkozik... És igen, ennyi pozitívum volt számomra egy Predator filmben. Végül is azért néz az ember Predator filmet, hogy egy szarul megírt és előadott "családi drámát" nézzen, nem?
    A karakterek semmilyenek, egyik sincs kidolgozva, sem elmélyítve, hogy bárkiért is esetleg aggódni kelljen. A katonák igazi parasztok, főleg a puncinyalós vicceikkel. A dialógusok szarok (kellemetlenül sok a bazdmegozás), a látvány szintén hulladék, a filmnek hangulata nincs, komolyan úgy éreztem magam, mintha valami Sharknado vs Predator filmet néztem volna. Meg a kicsi Predator és a nagy Predator a semmirevaló dögjeivel. Mi a fészkes fene volt ez a film? Minőségben ez koppra egy Sharknado/Birdemic filmmel egyenértékű és a vége, az a befejezés, az a Predator killer outfit... Az mindennek a legalja. Áldom a szerencsémet, hogy nem mentem el moziba megnézni ezt a förmedvényt. Komolyan ennek a filmnek volt forgatókönyve? Kötve hiszem! Szerintem beszórtak néhány B kategóriás színészt aztán érezzétek jól magatokat tajparaszt szinten és majd lesz valami...
    Ez a sz@r kezet foghat a tavalyi Alien filmmel és a The Last Jedi-vel. Kapásból 3 nagy költségvetésű amerikai film, aminek a létezését sem értem, de ezeket a "remekműveket" ebben az életben már nem akarom többet látni. Épp elég pusztító és alpári élmény volt ez számomra egyszer is. Pedig lenne potenciál a Predatorban és az univerzumában, mert születtek jó könyvek is belőle, de úgy látszik Hollywood-ban már nem foglalkoznak ilyen bagatell dolgokkal.

Kerüld el messzire! Ne pazarod rá az idődet, sem a sávszélt! / 10
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.09. 17:31:25
  • nordan
    talán mert egész hollywood pedo.......és ez nem vicc sajnos
  • LasDen #101270
    The Meg

Azt hittem szar lesz, de ez egy korrekt B filmes cucc. Vannak szemforgatóan béna dialógusok, de vannak fasza jelenetek is. Mint amikor először látjuk a cápát.

6.5/10

The Predator

Egy közepesen szar akció film és egy közepesen jó vígjáték ötvözete. Már csak azt kéne tudni, hogy Shane Black miért van ennyire rágyógyulva a gyerekekre, hogy minden filmjébe kellenek...

5.5/10
  • Zephyr Retiring
    Én meg közben újranéztem a Ready Player One-t...
    Csáki babás jelenetre nem is emlékeztem...
    Hát gyerekek, ez még így másodjára is nálam etalon.

Szintén előkerült a 3 Metros Sobre El Ciero mindkét része.
    Szinkronosan persze. Spanyolból kicsit még gyenge vagyok..

Baszki ez már megint könnyeket csalt a szemembe. Illetve csak valami belerepült..
    Asszony is megkönnyezte, de az más. Neki lehet...
  • SzinesGeza
    Ezen az idősíkon nem is akarják.
    Szerintem Steve Rogers-t dobják vissza Peggy Carter-hez. Ők megérdemlik egymást. :)
  • Synchronous
    Egyszóval unalmas volt. Gondolom nem akarnak ellőni minden puskaport már az elején. Maradjon a többi trailerre is valami.

Thanos kertészkedik?
  • LasDen #101266
    hát ez nem vót nagy valami... emberek különböző helyeken nagyon szomorúak...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.12.07. 22:02:45
  • repvez
    KURKS 2018

Hát a valós történetbe nem lehet tul sok variációt hozzátenni. Bár nem tudom, hogy mennyire volt egy két rész kitalálva és mi volt tényleg igy, de a megvalósitás jó lett..
    Bár én inkább a technikai hátteret kicsit jobban kifejtettem volna az emberi sorsok helyett, de igy is müködött.

7/10
  • darkSectorxxx #101264
    Az Apáca

Nem egészen mondanám, hogy izgalmas lett, de egyszer jóvolt. 6/10
  • dzsagon
    Ezen az idősíkon Thanos nyert, ezt már nem tudják elvenni tőle.
  • Jim Morrison
    ide is :)
  • Bokafix2
    BlacKkKlansman (2018)
    (Csuklyások)

KKKurva jó. Ajánlom mindenkinek.

9/10
  • Zephyr Retiring
    8 éve jóban rosszban...
  • Nyiri
    Mission Impossible: Fallout - Már sok volt. Oké az összes film túlzó, de ez már tényleg. A végén már vártuk hogy mi jöhet még. Lehet még lehetetlenebb? És lehet. Kicsit csalódás
  • Sequoyah
    Daddy's Home 2 (2017)

Eloszor is kezeljuk a helyen a filmet, es legyunk tisztaba azzal, miert is akarjuk megnezni. Aki kulturalis megvilagosodast var tole, annak nyilvan szornyu elmeny lesz, es inkabb kikapcsolja.
    Ez a film is azon filmek soraba tartozik amiknek nincsen kulonosebb tortenete, csak egy csomo kulonbozo ember verodik ossze, es az ezen alapulo helyzetkomikum adja a filmet. Aki mar latott ilyen filmet (pl Griswoldek Karacsonyi Vakacioja), az nagyjabol tudja mire kell, hogy szamitson.

Szoval tortenet hijan ezt a filmet a karakterek es a poenok adjak el. Mark Walhberg lathatoan unta a szerepet, de a tobbiek kifejezetten jok voltak.
    A poenok kifejezetten tetszettek. Volt par persze par faraszto pofaraeses es testi humor is (szerencsere nem mentek nagyon melyre...), de voltak kifejezetten okos poenok is, amikre egy apa valoban magara ismerhet.

Szoval szamomra abszolut hozta az elvartat, a masfel ora jokedvet, sot meg pozitivan csalodtam is, mert manapsag a hasonlo filmek lenyegesen primitivebb humorral bombaztak minket mint ez.

7/10
  • nordan
    én is beauldtam a barátnőmmel közös Fifty Shades Grey nézése közben :D másnap teljes mosolyszünet lett a jutalmam :d
  • Kongy
    Én a 3 film egymás utáni megnézése után - vagy lehet már közben - készítettem volna magamnak a kötelet. Nagyon szeretheted a hölgyet
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.12.03. 10:17:51
  • Zephyr Retiring
    Fifty Shades of Grey / Darker / Freed. (2015 - 2018) *125+118+105 perc*

Egyben lement még az éjjel a trilógia. Nagyon röviden..

Szürke: olyan hirtelen lett vége, hogy csak pislogtam. Zseniális.
    Sötét: feltűnik benne a bosszúszomjas ex főnök jelezve, még nem végeztünk...
    Szabadság: na igen. Pont ez az a befejezés, amit az ember végképp nem vár a kezdetek után. Erre tessék...

Asszonnyal kettesben néztük /10.
    A triológia utáni eseményeket már inkább csak spoiler alatt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...ugyanis nem vagyok rá büszke: bealudtunk mindketten mint a szél, úgy fél perccel utána...

• AnuluWork #101254
    Bohemian Rhapsody

10/10

Nem érdekelt mit és hogyan írtak át, ill. hogyan volt a valóságban.

Kb. ismertem a zenekar és FM történetet, le voltam döbbenve anno, amikor meghalt, és pont azt hozta vissza a film, amit vártam ÉS amit akkor éreztem amikor FM meghalt.

A film maga remek alakítások, remek zene egyvelege. Érdekes volt pár dalnál megnézni, hogy vajon hogyan is keletkezett. A Live Aid rész szinte tökéletes volt. Sőt, utólag a neten lévő részt megnézve teljesen kimagaslóan lett megcsinálva. Ritka olyan filmet nézni, ahol az átlagéletkor erősen 40+ felett van egy moziban. Itt ez megvalósult.

Rengeteg poén és rejtett utalás volt benne. Ezek nagyon tetszettek. A legjobban Mike Myers-es Bohemian Rhapsody-s részen röhögtem fel, miután belegondoltam, hogy a nagy filmben látható fika szöveg mennyire humoros, hiszen Myers pont ezzel és az autós jelenettel futott be. Remek ötlet volt. :)

Nem egyszer nézős film. Már a zene miatt sem.

Hogy Rami Malek kap-e Oscart? Az alakítása egyszerűen pazar, ráadásul az általa megformált személyiség élete miatt ez pont az a hollywoodi kategória, amiért kapásból Oscart szoktak adni ...

• LasDen #101253
    Mission Impossible: Fallout

Nem volt rossz, de az előző vagy a Fantom jobbak voltak. Mindensetere Cavill vagy az hogy az előző részt folytatták jó ötlet volt. Lehetett volna egy kicsit rövidebb.

6/10
  • kutyakiki81
    Creed 2.

Igaz újat ebben a témában már nem igazán tud mutatni, mégis remek, élvezetes film!
    Nekem anno a Rocky IV. volt a nagy kedvenc, így ezt a Creed-Drago összecsapást nagyon vártam, és szerencsére csalódnom sem kellett.
    Lundgren és Stallone, basszus, igazi nosztalgiabomba!
    Az hogy Brigitte Nielsen-t is sikerült megszerezni, az nagyon komoly! Igaz szegénynek az arca olyan mint egy múmiának, de arra a pár perce nagyon hozta a karakterét. És Milo Ventimiglia is beugrott egy percre.

Egy percig nem unatkoztam a 2 óra alatt!

8/10
  • CSOCSO
    Jigsaw

legyen 4/10

Nagyon idegesitett, hogy mindig eltunnek a testek de senki nem latja, hogy ki es mikent szedi ossze oket. Egyszeruen csak eltunnek a testek mint a regi videojatekokban. Ezenkivul, hol lett volna a jigsawnak ennyi ideje? Hulyeseg az egesz.

• Zephyr Retiring
    Holnap lesz épp 2 hónapja hogy először láttam 3D-ben.
    Akkor a max pontot adtam rá. Talán újra kéne néznem....

...de ha te meg a maxot adtad a számomra nézhetetlen La La Land-nek, akkor már mindent értek...
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.28. 16:03:33
  • Tikal #101249
    The Predator 2018

jaj de jó, hogy nem moziban néztem. Elképesztő hogy mekkora fos forgatókönyvet hozott össze Shane Black, és mindenki azt remélte, hogy na majd neki sikerül.

4/10
  • darkSectorxxx #101248
    Ready to Player One

Nézhetetlen szerintem. jóindulattal 3/10
  • darkSectorxxx #101247
    Kung Fu Yoga - Chackie Chan-nek pihenni kell 4/10
    inkább egy promóciós kínai-indiai barátság dokumentumfilm...mintsem szórakoztató média.

Pirates of Somelia - Iszonyatjó kis film 7/10
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.27. 18:57:30
  • Zephyr Retiring
    Értettem. A fazon szerint megy az off nagyban, s mikor megkérdeztem a téma szerint mit nézett, ő is tovább tolta az offot.
    Nem inkább te nem értetted?
  • SzinesGeza
    Még csak nem is értette. :)
  • Zephyr Retiring
    Kösz, de már láttam a dvd verziót...
    Nekem úgy is megfelelt.
  • LasDen #101243
    ahogy gondolod...
  • Kandurex
    Egy gramm értelme nincs a 4k-nak. De tényleg. Ha csak nem 1-2m re ülsz egy 70-78" TV-től....minden más esetben 1080p.
  • ManoNegra
    Beszéljünk mondjuk a ...hüvelygombáról?
  • vérpocok
    A tökös, a török, a 4K meg az 1080p... kurva jó vígjáték, ajánlom neked is.