[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ilyen szempontból számomra jobb volt ez az év. Tavaly 2 film is jelentősen felcseszte az agyam (Alien: Covenant és Star Wars: The Last Jedi), idén csak a The Predator volt ilyen. A kissrác fétist én sem értem, de talán még őt volt nézni a "legjobb" az egész filmben, illetve az anyukáját (Yvonne Strahovski). De itt is egy rakás kérdés vetődik fel (az anyuka, a gyerkőc és a katona apuka kapcsolata miatt), amivel senki, soha nem is foglalkozik... És igen, ennyi pozitívum volt számomra egy Predator filmben. Végül is azért néz az ember Predator filmet, hogy egy szarul megírt és előadott "családi drámát" nézzen, nem?
A karakterek semmilyenek, egyik sincs kidolgozva, sem elmélyítve, hogy bárkiért is esetleg aggódni kelljen. A katonák igazi parasztok, főleg a puncinyalós vicceikkel. A dialógusok szarok (kellemetlenül sok a bazdmegozás), a látvány szintén hulladék, a filmnek hangulata nincs, komolyan úgy éreztem magam, mintha valami Sharknado vs Predator filmet néztem volna. Meg a kicsi Predator és a nagy Predator a semmirevaló dögjeivel. Mi a fészkes fene volt ez a film? Minőségben ez koppra egy Sharknado/Birdemic filmmel egyenértékű és a vége, az a befejezés, az a Predator killer outfit... Az mindennek a legalja. Áldom a szerencsémet, hogy nem mentem el moziba megnézni ezt a förmedvényt. Komolyan ennek a filmnek volt forgatókönyve? Kötve hiszem! Szerintem beszórtak néhány B kategóriás színészt aztán érezzétek jól magatokat tajparaszt szinten és majd lesz valami...
Ez a sz@r kezet foghat a tavalyi Alien filmmel és a The Last Jedi-vel. Kapásból 3 nagy költségvetésű amerikai film, aminek a létezését sem értem, de ezeket a "remekműveket" ebben az életben már nem akarom többet látni. Épp elég pusztító és alpári élmény volt ez számomra egyszer is. Pedig lenne potenciál a Predatorban és az univerzumában, mert születtek jó könyvek is belőle, de úgy látszik Hollywood-ban már nem foglalkoznak ilyen bagatell dolgokkal.
Kerüld el messzire! Ne pazarod rá az idődet, sem a sávszélt! / 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.09. 17:31:25