1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • AnuluWork #101254
    Bohemian Rhapsody

10/10

Nem érdekelt mit és hogyan írtak át, ill. hogyan volt a valóságban.

Kb. ismertem a zenekar és FM történetet, le voltam döbbenve anno, amikor meghalt, és pont azt hozta vissza a film, amit vártam ÉS amit akkor éreztem amikor FM meghalt.

A film maga remek alakítások, remek zene egyvelege. Érdekes volt pár dalnál megnézni, hogy vajon hogyan is keletkezett. A Live Aid rész szinte tökéletes volt. Sőt, utólag a neten lévő részt megnézve teljesen kimagaslóan lett megcsinálva. Ritka olyan filmet nézni, ahol az átlagéletkor erősen 40+ felett van egy moziban. Itt ez megvalósult.

Rengeteg poén és rejtett utalás volt benne. Ezek nagyon tetszettek. A legjobban Mike Myers-es Bohemian Rhapsody-s részen röhögtem fel, miután belegondoltam, hogy a nagy filmben látható fika szöveg mennyire humoros, hiszen Myers pont ezzel és az autós jelenettel futott be. Remek ötlet volt. :)

Nem egyszer nézős film. Már a zene miatt sem.

Hogy Rami Malek kap-e Oscart? Az alakítása egyszerűen pazar, ráadásul az általa megformált személyiség élete miatt ez pont az a hollywoodi kategória, amiért kapásból Oscart szoktak adni ...