106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem egészen ide tartozik, de most kicsit ledöbbentett és nemtok más topicot neki....télleg igaz a hír, hogy Brittany Murphy meghalt?? -
Inkább 5/10 -
Push 6/10.Különleges képességű emberek kormányzati kihasználásáról szól.Kicsit gagyi szerintem,de a sikítók elég viccesek:) -
jon az uj Shrek film is....
de legalabb a macska pont ugy nez ki mint a mi voros dagi macskank :D
-
Amugy most lattam a bemutatojat a The Imaginarium of Doctor Parnassus -nak es egesz jo lesz szerintem :D
Egyik foszereplo Heath Ledger - mikor kezdtek el ezt forgatni? -
-
egyetértek, és lassan már fárasztó, hogy mindenki "sablon, sablon, teáht rossz"-t kiált. akkor a tf2 mi? mert az is sablon, csak a rossz elemeket, alapokat használja, ráadásul mellette egy blőd szar is. igen, sablon, de úgy össze van rakva, ahogy ilyen "látványfilm" az elmúlt 15 évben soha nem volt. jó rendezés, jó dramaturg, amikből sokminden más pozitív dolog ered.
ui: a D9 effektjeiért nem a WETA a felelős -
De ki vitázott veled? Azt mondtam egy film nem csak látványból áll, ami amúgy tényleg 10-es az Avatarnál. Te képzeled, hogy itt vita van :) -
csak egy film nem csak a latvanybol all de az avatar egyik legfontosabb eleme a latvany. ezen nincs mit vitatkozni. no country for old men-t meg lehetn nezni akarhogy.... egy lord of the rings-et, district 9-t es az avatart is HD ban kene nezni.
gyk: egy ceg csinalta mind a 3 film animaciojat -
Azért bízok benne a legtöbb ember azért sajnálja az életét mert nem ért el eleget az életben. Mindenki szertne legalább annyit elérni, hogy hazája, családja, barátai büszkék lehessenek rá, valamint valamilyen szinten megérteni létezésünk célját, és néhány ember figyelmét kiérdemelni. -
Mert egy techdemo, és a látvánnyal nincs is gond az tökéletes, de egy film nem csak látványból áll, legalábbis szerintem nagyon nem. -
Hát, de ez az itt nem kell még gondolkodni sem rajta, annyira nyilvánvaló, hogy csak azoknak nem lehet egyértelmű akik nem sok filmet láttak és még kevesebb regényt olvastak. -
Nem akarok belemenni de ebben a filmben a latvany az egyik legfontosabb elem. -
tul sokat gondolkozol. Anyam is ilyen, az is hangosan mondja mindig, hogy mi fog tortenni. En meg ezt nem birom. Kiborulok teljesen tole. En is vagom, hogy mi fog tortenni de akkor is tarts mar meg maganak az ember. kurvara nem akarok senki korulottem dumalgatni hogy jaj most meg fog halni jaj most ez jaj most az.
ulj le kapcsold ki az agyad es elvezd a filmet. Ne probald meg ujrairni a filmet meg okosabb lenni mint a rendezo. Ha neked valami nagy sikerelmeny kitalalni hogy mi lesz a film kov. jeleneteben akkor veled van a baj nem a filmmel. -
Real13 #51913 Nem vártam hűdenagy sztorit, de annyira kiszámítható volt, hogy nem csak a következő jelenetet tudtam, hogy mi lesz, de még a párbeszédeket is összeraktam fejben, mielőtt azok elhangzottak volna. Kb. nem volt benne eredeti motívum. Másfél óra után én unatkoztam, pedig a látvány a legszebb, amit valaha láttam.. de ezt a sablonsztorit nem tudtam megemészteni.. -
ismét új filmje jön a tavasszal: The Bounty Hunter(trailer)
én bírom Butlert Leonidas óta, és mivel a 300-al adta el magát, kurvára nem illik hozzá a romantikus karakter, nem tudom mért erőlteti...
hamár a csapból is ő folyik legalább jó szerepeket vállaljon már!
azért a filmet megnézem, mert jónak tűnik, és Anistont is szeretném egy éjszakán át :) -
Coco #51911 hát én végig szakadtam a vadbarmokat, meg az elveszett földjént is . hatalmas mind2 :D -
Akkor nézd meg az Elveszettek Földjént. Ezerszer jobb :D Will Ferrell játszik benne, aki szerintem a retard vígjátékok királya :) -
A látvány még nem minden :) -
-
cameras verziot neztel? -
The Blind Side
Félelmetesen jó ez a film, nem akarok sokat írni egyszerűen mindenkinek látni kell. Profi alakítások, nagyszerű jellemrajzok megható és drámai jelenetek és agyon botoxozod Sandra Bullock :)
9/10 -
SzinesGeza #51905
Sons of Anarchy
Tudom nem mozifilm viszont óriási egy sorozat. (topikot nem találtam róla)
A pilot megnézése után nem tudtam megállni vele a második évad végéig. (következő évad sajnos csak 2010 szeptemberében)
Egy amerikai motorosklub "kalandjairól" szól. A színészgárdában több ismerős arc is szerepel, pl az egyik fsz nem más mint "Peggy Bundy". :)
(egyébként nagyon jól játszik)
Egy elég komoly hangvételű a sztori de rengeteg a poén is.
-
ba32107 #51904 A Vadbarmok egy olyan film, hogy vagy bután nézel, hogy mit lehet ezen röhögni, vagy szakadsz végig rajta. Én az utóbbi kategóriába tartozok, nekem ez a fajta humor a mindenem, szerintem hatalmas film :D -
A falu(The village)
Bejott a film,misztikus a vegen le is dobbentem kicsit,nalam ez
7/10 -
hát ez az új Robin Hood trailer alapján botrányosan sz*r lesz :S azért a Costneres verzió elég alapmű, nem tudom most ez egyátalán minek kellett...
arra legalább adhattak volna h hosszú legyen Crowe haja, mert így elég gáz az egész karakter. -
Layer Cake
Köszi hogy valaki ajánlotta itt.
Valamiért eddig kimaradt)))
Rég élveztem egy film minden percét...
10/7 -
Butler jó tag. -
Law Abiding Citizen:
Csalódtam benne. Mindenki mondta, hogy húú de jó film, stb. Szerintem nem volt több, egy átlagon éppen csak felüli, akció thrillertől. Semmi extra nem volt benne. Néha kissé már zavaróan túlzó is volt a film. Vége egyáltalán nem tetszett, szerintem el is baszták, de mindegy, ez egyéni vélemény. Gerald Butler nem egy nagy szám színész, de ebben a filmben kifejezetten tetszett.
6,5/10
Vadbarmok:
Szeretem a retard vígjátékokat, de ez egy kritikán aluli szar volt. Alig volt benne vicces jelenet, tök erőltetett volt.
3/10 -
A látvány elvitte a hátán a filmet. A sztori nem túl bonyolult, a zene nem jött be. -
Lipi1980 #51897 AVATAR - IMAX
Azt hiszem nem árulok el vele nagy titok, ha azt mondom, hogy Cameron bácsi kúúúvára odatette magát!
Egyszerűen nem tudom kifejezni, hogy mennyire magával ragadó Pandora szépsége.
Neytiri pedig a második cyber szerelem. Az első Lara Croft volt :D
9/10 - Azért nem 10/10, mert én egy picit többet vártam az IMAX-től, de lehet hogy bennem van a hiba :S -
hoppá:
mindenekelőtt spoiler, pont mikó nem gondoltad vóna
szal, nah hát had szögezzem le, hogy a film teljesen magával ragadott. megfogom mégegyszer nézni, annyira jó az egész.
a látványról nem akarok sokat beszélni, a tények magukért beszélnek.
inkább egy-két szót a történetről:
sztori szerintem korrekt, egy puskaporos hordón egy felfegyverzett agresszorral mi másra lehet számítani, ha nem csatára??? nemtudom mit vártak egyesek....
nemtudom mibe vannak sokan, volt elég csavar a filmben, bár szerintem a karakterek jellemfejlődését jobban is lehetett volna ábrázolni (pl. Jake egyre jobban elidegenedik az emberi világtól, a Na'vik lassan megkedvelik őt stb.), de a játékidő hosszából fakadóan megértem, hogy ennyi minden azért már nem fért bele. Tetszett az is, hogy Quaritchon kívül mindenki szimpatikus lesz a filmben, pár apróság miatt...
A történetre visszatérve, szerintem teljesen rendben van. Arra nem gondoltak azok akik lepontozták a történetet, hogy valójában egy korrekt filmet pontoztak le? Bár a végén nincs akkora csavar, mint mondjuk egy Watchmenben, de itt nincs is szó semmilyen összeesküvésről az elején. New Frontier, hódítók vs. benszülöttek. Ahhoz képest elég jól kihozták a maximumot a filmből, technikai háttér felvonultatása az emberek felől, sőt, az embereknél is két részre oszlik erkölcsileg a tábor, annak a rosszfiú "metszettfaszúak" és a békés megoldásért küzdő tudósok... megismertük a helyi navikok életét, életmódját, kultúráját, és a tetőpont (első és második támadás) közötti résznek is van értelme végre, ahol a demoralizált törzsről hű képet kap a néző...
Szóval a történettel szerintem nincs baj, nem mondanám hogy egyszerű, de már sok filmben volt ehhez hasonló (ilyen "speckó" köntösben még nem, tehát ez jó.) Gondolkozhatnék hogy mitől/milyen fordulatoktól lett volna jobb a történet, de az az igazság hogy a filmben egyáltalán nincsenek felesleges üresjáratok. Pont így jó szerintem.
Számomra 9/10, az év filmje bla bla bla...
(Watchmen az ezüstérmes, ez jó év volt... 2 all time bestof kedvencem is termett, mert ezek bizony megérdemlik)
Akik pedig faszább történetet akartak, pontosan miféle dolgokkal töltötték volna fel a sztorit? Csak úgy kíváncsiságból, biztos van elképzelésetek.. (jöhet pár theorycraft) -
upsz, a címből kimaradt egy 's', Rounders, sorry. -
Rounder - Pókerarcok
Állítólag póker-alapfilm, engem meg most ért utol a kártyaláz, ill. most már nehezen tudnám magam kivonni belőle, úgyhogy ütöm a lapokat én is. Ahogy Matt Damon és - egy kicsit - Ed Norton is ebben a korai Good Will Hunting utánérzésben. Persze ők azért kicsit jobbak :)
Mike (Damon) minden pénzét eljátszotta egy pókermeccsen egy orosz maffiózóval szemben, így otthagyta a játékot, normális munka után nézett, stb. Persze élete a játék, de barátnőjének megígérte, hogy leáll. Ekkor szabadul a sittről haverja, Féreg, aki viszont ezt nem nézi jó szemmel... A többit nagyjából ki lehet találni, de aztán mégsem.
Nem igazán a meglepetések filmje, de olyan ügyesen tálalja a feelgood feelinget, hogy nem lehet nem szeretni. És az előadásmódja sem megvetendő: Damon és Norton mellett feltűnik még John Malkovich, Famke Janssen és John "újabban a Transformersben égetem magam" Turturro is, mindenki emlékezetes karakterrel. Szóval nagyon rendben van az egész, mondhatom, hogy a téma kedvelőinek alapfilm is, de szerintem vonatkozzon ez most mindenkire!
8|10 -
Real13 #51893 AVATAR
IMAX 3D-ben, szerény szombathelyi mozi után hatalmas váltás egy ilyen filmet megnézni. A látvány csodás, maga a film nem annyira.
5/10
-
Na végre, már engem is idegesített a dolog. Itt gondolkodtam egy fél óráig, hogy Killer Mind, Criminal Mind... az istennek sem ugrott be, csak arra emlékeztem, hogy valami "Mind":DDD -
solikka11 #51891 Igen ez az. Köszönöm szépen! -
szerintem ez lesz az -
Szerintem itt vidéken, legalábbis a környéken nem lesz manapság ájmeksz, se 3d, mert bár nem elmaradott térség, a legközelebbi ilyen hely fehérváron van, olyan filmet pedig az elkövetkezendő 100 évben nem fognak csinálni, ami miatt odáig elmegyek. Amíg pedig a sima cinema city is döglődik - egy egy ilyen film pár napra megtölti a termeket, amúgy ketten-hárman ülünk benn néha - addig nem lesz semmi, érthető okokból. Érdekes pedig, mert szerintem diákjeggyel 840ért megéri elég sok film a hangulatot, aki meg nem iskolás, jórészt van keresete, abból havi egy két ezres elmehet mozira, ha tényleg filmrajongó. Márpedig ha valaki ugrik rá a cames és hasonló verziókra, az az :) Meg hát egy közösségi program haverokkal, bnővel elmenni, f*sz se döglik mindig gép/tv előtt egyedül, elég munkaidőben is, nemde?:) -
Raging Phoenix (2009)
A Chocolate-ből ismerős Yanin JeeJa második filmje, és itt is főleg ő püföli az ellenfeleket (bár most lesznek társai is), de a film maga borzalmas lassú, unalmas, és művészieskedő. A harcjelenetek egy része jó, egy része rossz. Most nem muay thai megy, hanem valami drunken/thai zagyvalék, ami távolról kicsit emlékeztet a capporeirára (meg a breakdance-ra...) is, emiatt ugyanazon jeleneten belül is vannak csúcsjó, meg csúcssz*r részek (nem szeretem a "drunken-style" filmeket). A thai akciófilmekben szokásos "két marék rizsért beleugrom egy rúgásba és leesek hat emelet magasból, közben ide-oda pattogva kiálló szilárd tárgyak között" stunt-ok sem igazán jók a filmben, pár jelenetet kivéve. Mondjuk a végén a boss-fight már egész jó, főleg amit a kötélhidakon leművelnek. És a végén most nem volt összesítés az elrontott jelenetekből, meg balesetekből sem. :tunkol: Összességében 5/10, de csak az arany szívem miatt.