[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Rounder - Pókerarcok
Állítólag póker-alapfilm, engem meg most ért utol a kártyaláz, ill. most már nehezen tudnám magam kivonni belőle, úgyhogy ütöm a lapokat én is. Ahogy Matt Damon és - egy kicsit - Ed Norton is ebben a korai Good Will Hunting utánérzésben. Persze ők azért kicsit jobbak :)
Mike (Damon) minden pénzét eljátszotta egy pókermeccsen egy orosz maffiózóval szemben, így otthagyta a játékot, normális munka után nézett, stb. Persze élete a játék, de barátnőjének megígérte, hogy leáll. Ekkor szabadul a sittről haverja, Féreg, aki viszont ezt nem nézi jó szemmel... A többit nagyjából ki lehet találni, de aztán mégsem.
Nem igazán a meglepetések filmje, de olyan ügyesen tálalja a feelgood feelinget, hogy nem lehet nem szeretni. És az előadásmódja sem megvetendő: Damon és Norton mellett feltűnik még John Malkovich, Famke Janssen és John "újabban a Transformersben égetem magam" Turturro is, mindenki emlékezetes karakterrel. Szóval nagyon rendben van az egész, mondhatom, hogy a téma kedvelőinek alapfilm is, de szerintem vonatkozzon ez most mindenkire!
8|10