106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
XXX
átlagos akciófilm, vicces kaszkadőrmutatványokkal, megmosolyogtató dolgokkal és jelenetekkelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, szódával elmegy kategória, tölthettem volna jóval jobb filmekre is azt a majd 2 órát, de egynek elment, 2. részből köszönöm nem kérek. bár ahogy látom lesz 3. rész, amiben VD visszatér, hurrá.falon átlátó röntgenes távcső lol, hőkövetős rakétával kilövi a cigiző sniperest, na ez volt a csúcs :D és utána a beszólás: én megmondtam neki hogy még egyszer megöli a cigaretta xd, meg a lavinás jelenet is eléggé sántított)
5/10
Túl mindenen
Vin Diesel bosszúfilmje, csúnya dél-amerikai drogbárók kinyírják a feleségét, ő meg bosszútáll. hát kapásból kb 10 filmet fel tudnék sorolni, ami a témában sokkal jobb, de annyira ez sem volt rossz.
5.5/10
Terminátor
Qrva nagy klasszikus, HDben jó volt újranézni, régen VHS kazin rongysra néztem a 2. résszel együtt. persze kilógtak a korai effektek néhol, de ezt elnézzük. Feliratosan először láttam, Svarcinak volt 15 mondata a filmben, német akcentus odab@szott :D
8.5/10 (sztem a második rész még mindig a világ egyik legjobb akciófilmje, na az abszolút 10/10-es) -
na, már jan 6-ig lehet jegyet foglalni az avatar imax 3dre, végre tudtam középre 2 helyet választani hátra. már alig várom január 3.-át :) -
lattam az avatart es a film gyonyoru volt es nem a 3d miatt. Ma megnezem ujra Real3D ben es alig varom, hogy itthon is megnezhessem 2D HD ban
Ha tudjatok nezzetek 3d ben de szvsz a film ugyan olyan jo lehet 2d ben is -
az viszont már nem az ő hibája :) -
nemnem, úgyértem hogy túl kevés akciójelenet van ahoz képest, amit DiBiase tudott volna mutatni -
sokat nem is lehet várni egy pankrátor-színésztől. inkább a népszerűségükkel adják el magukat mint a színészi tudásukkal. -
hát ebben most nem igazán használták ki a színész adottságait -
oh jee trailer tetszett, B filmnek az első is fasza volt, bár nem járatták csúcsra a sztorit, de a 2. jobbnak néz ki, viszont Cena-t vártam volna ebbe is de mind1 :)
amúgy ma szedtem le, már csak feliratra várok :D -
Layer Cake
Köszi, tényleg jó film, szerintem is a legjobb a felsoroltak közül.
8/10 -
The Marine 2
A helyszín nagyon sokat tesz a hangulatra, úgyhogy 7/10 -
Legközelebb nekem is Debrecenbe kell felutaznom, de ott csak Real-D van, és az út vonattal minimum másfél óra.
BP-re minimum 3 óra a vonatozás, pedig nagyon szívesen megnézném IMAX-ben. -
jefferson83 #51954 Ebben a formában el is fogadnám :) Nem nagyon ástam bele magam, de egy triológiát simán bevenne a gyomrom. Viszont minden részhez fel kellene utaznom Pestre :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem vissza fognak jönni egy nagyobb sereggel, immár azért, hogy bekolonizálják Pandorát, és még jobban szarni fognak a Na'vi-kba.
Sam Worthington egy trilógiára írta alá a szerződést, és simán elbírok képzelni egy ilyen fojtatást. -
jefferson83 #51952 AVATAR-IMAX
Le lehet szólni, de nem ájultam el tőle. Először jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra :)
Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézős és meglátjuk átértékelem-e.
7/10 B
Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberek a végén visszamennek ugye az elpusztított Földre (vagy valami ilyesmit mondanak). Na ott mi a fütyit fognak csinálni? Végünk van? :(
UI: A reszkessetek betörők meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek :P -
Eleg szomoru ha valaki az alapjan valaszt maganak filmet hogy az milyen nezettseget vagy bevetelt ert el.
Ja es RIP Brittany Murphy :| -
Fogalmam sincs, de én is imax ban, mert szerintem 2Dben ez a film nem lehet annyira jó... -
Kíváncsi lennék meddig tudják műsoron tartani?
Én is ott szeretném megnézni! -
Akkor nagy IQ-ja lehet vagy rendezői vénája van:D -
Idén ahogy láttam. Megnéztem pár napot (23,30,stb), de mindegyik tele volt :/ -
Meddig?
-
Már minden jegy elkelt
-
Sztem legkellemesebb mozis élményem volt eddig életemben. Nem is akarok spoilerezni, elég annyi, h attól féltem üres öldöklés lesz az egész, ehelyett inkább amolyan kalandfilmnek tekinthető egy nagy csatával. Nyilván már láthattunk ehhez hasonló történetet, de mégis olyan a tálalás, hogy újnak hat. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet: friss. (és persze nagyon látványos)
9/10 -
Zombieland
7/10 -
Nekem a 2. rész a kedvencem. A cég csak hülye és pénzéhes ezért mindig kicsúszik a kezeik közül a dolog illetve mindig próbálkoznak és a vége az hogy Ripleynek kell rendet tenni:) -
Coco #51941 All about Steve
Ha vki azt az érzést akarja átélni 90percig, hogy szétbaszná legszivesebben sandra bullock fejét, akkor ajánlom.
1/10... még mellei sincsenek
-
Real13 #51940 Esküszöm úgy érzem magam, mint az egyetlen kis ewok, aki szembeáll a gonosz birodalmiak egy egész hadseregével...:D
Nem az volt a lényeg, hogy szeretem-e (amúgy nem) előre kitalálni a történetet: soha nem is szoktam, vagy ha igen, akkor spontán módon, mert annyira kiszámítható valami. Itt is ez történt. Erről nem tehetek... De a vita már csak azért is felesleges, mert attól még, hogy nem tetszett a film, semmi bajom azokkal, akiknek tetszett és más véleményemén válnak. Tehát a film nyilván nem egy TF2/Múmia 3 színvonal, azoknál messze minőségibb, mindössze nem tudtam összeegyeztetni a zseniális látványt ezzel a sztorival, túl nagy volt az ellentét a kettő kezőtt. És mindez persze szerintem! -
az első portál, ami közölte a hírt itt..
jó színésznő volt, és hiteles..
.. érdekes hogy alig 3 éve alakította a "halott lány"-t
..véletlen csupán
-
meg kell néznem újra ezt a filmet, mert nekem se ez jött le :) -
viizo #51937 kedveltem Brittany Murphy-t :(
RIP -
kedvenc filmem az alien de valahogy a mondanivalonal nekem sosem az jott le hogy " jujjdegonosz a ceg"
a ceg valoban gonosz.... de nekem nem ez a mondanivaloja a filmeknek -
RIP Brittany Murphy
nemsok filmjet lattam de a Dont Say a Word ben nagyon tetszett a csaj - a film is eleg jo volt anno! -
tudta az egeszet. mintha o irta volna. az anomalias szoveget is elore tudta...
-
Alien 1-2-3-4
1. Első film, itt találták ki az egészet, elég alap. Feszkós nagyon, szinte sose mutatnak semmit, így talán a legfélelmetesebb is. Mondanivaló: gonosz cég.
2. Új helyszín, több akció, Cameron féle járműfetisizmus. Korrekt film, bár túl sok újítás nem volt elsőhöz képest szvsz. Mondanivaló: jujjdegonosz cég.
3. Az egészet új megvilágításba teszi a helyszínnel és a szereplőkkel, és újra az egyes filmben látott feszkós hangulat uralkodik. Mondanivaló: ajjaj-jajjajdegonosz cég + moralizálás. Itt azt éreztem, h vmi "értéket" tényleg akarnak közvetíteni.
4. Eksön, piff-puff + "omg hogy nézezmárki". Mondanivaló: -. -
Anyád mondta a Mátrix alatt is hangosan, hogy mi fog történni? -
Prof William #51931 Szegény. Én is pont az előbb olvastam... -
Ebben a percben olvastam a hírt az index-en.
-
ja, jo film lesz..hárman ugrottak be ledger szerepére, érdekes lesz... dehát terry gilliam... -
igaz sajnos :S -
nem egészen ide tartozik, de most kicsit ledöbbentett és nemtok más topicot neki....télleg igaz a hír, hogy Brittany Murphy meghalt?? -
Inkább 5/10