[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #51952 AVATAR-IMAX
Le lehet szólni, de nem ájultam el tőle. Először jártam IMAX moziban, tehát a film eleje többnyire azzal telt, hogy szoktattam magamat hozzá és kapkodtam a fejemet jobbra-balra :)
Nem szaporítom a szót zanzásítva:
Egy szépen kialakított, egyedi világra ráhúzott tucattörténet,még akkor is, ha azt egy picit megcsavargatták. Aki forgatott könyveket az már találkozhatott hasonlóan egyedi világgal, jelen esetben Cameron meg is tudta valósítani a sajátját. Sztori megállja a helyét, de cseppet sem forradalmi (számomra). Mindenesetre 2D-ben újranézős és meglátjuk átértékelem-e.
7/10 B
Egy kérdés merült fel bennem a végén, amit nyitva hagytak vagy nem figyeltem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberek a végén visszamennek ugye az elpusztított Földre (vagy valami ilyesmit mondanak). Na ott mi a fütyit fognak csinálni? Végünk van? :(
UI: A reszkessetek betörők meg igen is jó film, annak aki legalább egyszer már volt gyerek :P