1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    XXX

átlagos akciófilm, vicces kaszkadőrmutatványokkal, megmosolyogtató dolgokkal és jelenetekkel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    falon átlátó röntgenes távcső lol, hőkövetős rakétával kilövi a cigiző sniperest, na ez volt a csúcs :D és utána a beszólás: én megmondtam neki hogy még egyszer megöli a cigaretta xd, meg a lavinás jelenet is eléggé sántított)
    , szódával elmegy kategória, tölthettem volna jóval jobb filmekre is azt a majd 2 órát, de egynek elment, 2. részből köszönöm nem kérek. bár ahogy látom lesz 3. rész, amiben VD visszatér, hurrá.

5/10

Túl mindenen

Vin Diesel bosszúfilmje, csúnya dél-amerikai drogbárók kinyírják a feleségét, ő meg bosszútáll. hát kapásból kb 10 filmet fel tudnék sorolni, ami a témában sokkal jobb, de annyira ez sem volt rossz.

5.5/10

Terminátor

Qrva nagy klasszikus, HDben jó volt újranézni, régen VHS kazin rongysra néztem a 2. résszel együtt. persze kilógtak a korai effektek néhol, de ezt elnézzük. Feliratosan először láttam, Svarcinak volt 15 mondata a filmben, német akcentus odab@szott :D

8.5/10 (sztem a második rész még mindig a világ egyik legjobb akciófilmje, na az abszolút 10/10-es)