106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
biztos fog! egyrészt mert most azok nézték meg akik, hónapok óta megakarták, tehát ők azok akik felpontozták, másrészt az első pár hétben teljesen felesleges a pontozást nézni mert nem nagyon tükrözi a valóságot.
Majd ha kijön dvd-n, meg nézhető verziókba a neten, és szélesebb körben elfog terjedni akk majd az is megnézi aki egyébként nem fan, és képes lesz esetleg csak egy 6ossal pontozni.
Csak h értsd, pl. a Farc Cry film 9egészvalamennyin állt, amig nem jött ki a hivatalos verziója xD -
IMDBn majd fognak helyezést frissíteni és akkor előbbre fog ugrani.
TDK hetekig első volt majd idővel lejjebb csúszott.
Kíváncsi vagyok,hogy hónapok múlva hátrébb megy-e az Avatar. -
Nem akarom rad beszelni de most 10/8 nal ugy erzed hogy lehet jobb akkor nyugodtan ird ra hogy 9/10 :D
amugy IMDB-n is 8.9 en all
Mondanam hogy a 21. a top 250 ben de valami nem stimmel. mivel a top250 ben 8.7 ponttal all a 21. helyen.. ha a 8.9 et nezzuk akkor viszont 4. lesz!!!!!!!!! :D
amugy a filxsteren is 92% on allt tegnap -
elsővel egyetértek -
látod, ilyenek az emberek. -
1982, az első teljes estés számítógépes grafikás film a Tron óta igencsak fejlődött a látvány)))
Annak idején nagyon vártam a Tront-t, Top 10 ugye azóta is))), nem csalódtam benne, de az Avatarban sem...
Simán 10/8 vagy jobb, nagy élmény, magával ragadó világ, nekem a sztori is bőven megfelelelt, akinek nem az nézzen brazíl szappanoperákat.
Amúgy kapásból az indiánok jutottak eszembe, meg nyilván a zöld kis ufókat is kiirtanánk ha lenne rá lehetőség, ilyenek vagyunk mi emberek((
amcsik az indiánokat, japánok az őslakosokat, az oroszok egy rakat szibériai törzset, meg aztán mi magyarok se kíméltük a boszniai bogumilokat(((
Na mindegy, de aki 5 pontot adott rá azt nem értem tényleg...
-
eredeti nyelven 8/10
magyar szinkronnal még a 4-et se biztos hogy megadnám -
Lehet vitatkozni a helyezéseken, de lista nem rossz!
-
viizo #51997 az év legjobb animja egyértelmű, hogy a 9, a többi meg sem közelíti 
apropó, aki tudja, hol lehet 9 figurát venni Magyarországon, ne fukarkodjon az infóval :) -
Az UP! is Disney (Igaz, Disney/Pixar) -
3. rész tényleg nagyon jó volt, bár nekem a maga idejében a 2. volt a legmeghatározóbb, az 1. rész meg soha nem is tetszett,..a 4. nc -
kovi04 #51994 The Hurt Locker 10/7
Végre egy emészthető háborús film a sok szenzációhajhász között. Voltak benne unalmasabb részek, kicsit talán túl hosszúra vették, ezért 8 helyett 7 jár nálam. -
nem azt írtam h a Pixartól, hanem úgy általában! -
Nekem a Szemtelennek Áll Világ /Opportunity Knocks/ című film, a vígjátékok között 10/10-es, csak egy baj van, sehol nem tudom megszerezni, aki esetleg tud valamit, PM-ben jöhet. :)
Thanks. -
Amúgy tényleg úgy tűnik mintha havonta egy animációs film jönne..:D
-
Milyen futószalagos ? 
évente egy darab filmet készít a Pixar
-
én meg remélem h a Walt Disney viszi el a díjakat, kicsit unalmas már az idétlen animációs futószalagos mesék tömkelege, amik jobbára azért kapnak díjat, mert vmit választani kell. -
kovi04 #51988 A 9-et még nem láttam, de a napokban biztos meg fogom nézni. -
Mi volt az Up-ban olyan jó? a 9 pl. nekem sokkal jobban tetszett. Az Up egészen addig volt jó, míg el nem indultak az utazásra. -
Nekem meg a Freddy Halála volt az első,de abban csak kb 20 perc volt 3d-s.13 éves koromban láttam de a 3d hatás miatti meglepetésre máig emlékszem. -
kovi04 #51985 Up 10/7,5
Az év animációs filmje, ez nem érdéses. Oscar-t és Golden Globe-t megint simán zsebre vágja a Pixar.
-
Terminator Salvation
Nem tudom, kinek mennyire jott be a film de nekem ez nem nagyon tetszett.
Valahogy egyaltalan nem tetszett pedig jo hangosan neztem 5.1 en nagy tv-n.
4.5/10 -
úgy látom már csak egy kis tudattágító kell az Avatar előtt és tényleg olyan mintha ott lenne az ember))) -

-
új legenda -
na ezt mondom én is :D -
Ez komoly. Fülke szerűen egyszerű ötlet, ha jól megcsinálják, még lehet fasza is :) -
két film amit messziről kerüljetek (nem bírtam végig nézni őket)
Stiletto
Unalmas és zavaros..
10/1
Zabagép
Címe ellenére kizárólag bulémiásoknak és depressziósoknak, valamint öngyilkos jelölteknek.
10/4 -
Az. -
Elég szar, ha egy kalandfilmen unatkozom :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De. Jake ezzel győzi meg részben a fát. Látni engedi neki a saját emlékeit a végső csata előtt (rácsatlakozik), hogy lássa a világfa, hogy odahaza már megölték Földanyát ezek a kedves emberek, akik most éppen őt is készülnek megölni ugyanúgy. Ez azé elég meggyőző tud lenni. Bár szvsz. még így sem segített volna nekik a fa, ha tudósnőnk nem lett volna addigra az entitás része. Az ő befolyását sem szabad figyelmen kívül hagyni. Vágülis az élőlények, ideértve az értelmeseket is, azok mind-mind a fa/bolygó immunrendszere voltak. Csak éppen a fa kíváncsi volt a jövevényekre és hogy veszélyesek-e, avagy sem, ezért választotta Jake-et. Jake nyitott volt és sültbolond, így alkalmas a tesztre. Miközben Jake infókért kémkedett a fa ellen, addig egyben a fa is tanult tőle az emberekről oda-vissza. Így tudta mire kell felkészüljön.
-
ba32107 #51974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem, én egyáltalán nem emlékszem, hogy szó lett volna arról, hogy a Föld ki van égve, vagy hasonló. A bolygón csak bányászat miatt voltak, nem? -
Most, hogy aludtam rá egyet kénytelen vagyok felülbírálni a saját pontszámomat. Nem egy John Williams a zene, a történet nagyjából olyan bonyolult, hogy egy 10 éves is minden különösebb gond nélkül megérti, de ennek ellenére nekem ez bizony 10/10:) -
1 Szerintem is alap, inkább az egyének hatalomhoz való ragaszkodásáról van szó benne, amikor fegyverként szeretnék felhasználni a lényeket, valamint a bajtásiaságról, emberi kapcsolatokról.
2 Jó kategória, sok akcióval, tüzijátékkal, viszont szerintem van feszülség is bőven főleg amikor a pittyegő rákezd... :D Bajtársiasságről ez is, kapcsolatokról.
3 Megnézhető, ez is elég izgalmas szerintem, itt megint a hatalom amikor a végén Repley hadnagyot el akarják vinni, hogy kioprálhasák belőle a lényt amit fegyvernek használnának. -
luckyboi #51971 Iron Man
A közelgő - na jó, még sajnos távolabbi(2010.május) - második rész trailer megnézése váltotta ki azt az érzést, hogy most azonnal meg kell néznem megint, persze azért 1080p-ben, csak a régi-új élmény kedvéért. Nagyon adta ez , szerintem ezek a drogról,piáról lejött színészek jobbak , mint azelőtt. Lehet innom kéne, aztán leszokni? Mondjuk színész sem vagyok. Na jó a film szerintem erős 8,5-ös a 10-ből. Aki nem látta , pótolja és várjuk az IM2-t! -

Szerintem nagyon jó film volt, egyszerű a sztori, de a látvánnyal együtt abszolút leköti az embert, nincsenek benne üresjáratok. Nálam 9/10-es. -
Miért mindenki a szoritol várta a forradalmat? :) Bevallottan nem arra megy a játék... ez egy kalandfilm sci fi elemekkel, ennyi... -
Akkor hol ,melyik műsoron,filmen lehet tapasztalni az igazi Imax élményt?
Azért kérdezem mert sajnos még én sem voltam Imax előadáson.
-
Én már a Végső Állomás 3Dtől is odavoltam, mert az volt az első 3Ds moziélményem... -
Én azóta is azon bazsalygok, hogy mennyire bedőlt mindenki ennek a "csak 3D-ben" dumának(én is), és így az Avatar a legelső IMAX élményük... és teljesen el vannak ájulva a semmitől(továbbra sem a gyönyörű grafikáról beszélek, hanem a 3D-ről), mert hol van az Avatar 3D-je az igazi IMAX élményhez képest...