106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gibson9
    idei? akkor tévedtem, de én így találtam meg ezért is hittem..
    Battle.for.Terra.2007.Custom.Hunsub.NTSC.DVDR-Ysty01
  • Pipör
    Náci zombik a magyar címe :D
  • Tyler1
    ez a baj, nyilván eleve bukás egy olyan film aminek a megértését kontinentális eltérések gátolják. már a Borat is sok európainak vagy ázsiainak botrány volt, pont azért meg nem értették meg, de ez a Brüno már olyan dolgokat mozgat, ami talán az amcsi humorban siratós, de a Föld 3/4 részén szart se értenek belőle.
    én fél óra után kinyomtam a p*csába, mert még csak egy szelíd mosolyra sem késztetett.
  • Kandurex
    UnderWorld I. része nem volt rossz film, az UP -nak, meg az első húsz perce tetszett a többi..hm..
  • joebacsi
    Idei a film, 2009 tavaszi. Avatar kapcsán említette valaki, hogy hasonló, de normálisabb történettel rendelkezik, ezért néztem meg.
  • ba32107
    Szerintem is nagyon szar volt, én egy amerikaival néztem, aki sírva röhögött rajta végig, azt mondta hogy valószínűleg azért nem tetszett, mert sok poénhoz ismerni kell az amerikai közéletet, stb...
  • SASboy
    szerintem meg a dead snow.
  • gibson9
    tényleg érdekes, hogy 2007es film és én sem hallottam róla.. ráadásul azóta sincs szinkronizálva. De érdekesnek tűnik. El is kezdtem szedni felirattal.
  • joebacsi
    Az a nácis zombi az Outpost lesz szerintem és az tavalyi.
    Én is csak azért jegyeztem meg, mert Titus Pullo a főszereplő :)
  • desigo
    Azért egy UnderWorld nehogy már jobb legyen mint egy Up.
  • báttyó02
    The bad lieutenant

énmeg pont fordítva gondoltam..aszittem h fasza film,imdb szerint is,de valahogy rohadtul nem jött be nekem :|

4/10
  • Doddy a düdő
    erről miért nem hallottam eddig? nagyon jónak néz ki.
  • joebacsi
    Battle for Terra

Bugyuta rajzfilmnek tűnik, de jó témát dolgoz fel.
    Kicsit klisé, de attól még jó.
    8/10

• Montanosz
    The bad lieutenant
    Asz'tem hogy rosszabb lesz, de nem, egész élvezetes))
    10/7

The marine 2
    10/5

The box
    Én nem bírtam végig nézni, igaz a hideg is kiráz a '60-as évekre hasonlító filmektől. Meg unalmasnak is találtam.
    De elismerem ha valakinek ez jön be, nem is pontoznám mert nem lenne "igazságos"....
  • Riddick21
    The Box
    Őőő... Richard Kelly nem normális. Az előző agymenése kimaradt, viszont a Donnie Darkot mindig csodáltam a precizitásáért és a bevállalósságáért. De azt kell, hogy mondjam, egy kommersz film a Boxhoz képest. Nem nagyon lehet spoiler nélkül írni róla, nem is értettem mindent, mert kevésbé szájbarágósan használja a vallási motívumokat, mint pl. a Knowing, de azért ki lehet venni a lényeget.
    Többszöri megnézése javallott, amúgy az év meglepetésfilmje...

Hogy konkrét pozitívumokat is írjak, fantasztikusan eltalált atmoszférája, zenéje és fényképezése van, a színészi játék is elsőrangú, főleg a 3 főszereplőé, Cameron Diaz meglepően jól játszik és még meglepőbben gyönyörű!
    Szerintem egy próbát tegyen vele mindenki, bár az ilyen-olyan fórumos visszajelzések alapján keveseknek jött be. Nekem nagyon.
  • gibson9
    Nekem a Brüno kimondottan tetszett. Jó pár jelenetnél már sírva röhögtem.
  • zaki
    Brüno

Ilyen überfos, eröltetett szarfost rég láttam. Próbálja követni a Boratot, szinte ugyanaz a felállás, csak más a szereplő. SZánalmas volt. Életem egyik legszarabb filmélménye volt. Borat tetszett de ez szőrnyű volt.

Inkább nem is értékelem.
  • Kandurex
    Karácsonyi unalom:

Band Of Brother (10ep) (720p 5.1 :)
    7 pont

B13: Bűnös város
    5 pont

B13: II. Ultimate
    4 pont

Valami nácis zombis (tényleg nem emlékszem a címére, de idei film :)
    3 pont

Tökéletes Másolat (95. film)
    5 pont

Up (fel)
    5 pont

UnderWorld Trilogy
    I. / 6 pont
    II. / 5 pont
    III. / 5 pont

Az árva (Orphant?)
    5 pont
  • ForzaInter
    Hát én most néztem meg a Hangovert, ilyen jó vígjátékot nem láttam nagyon rég, végigröhögtem az egészet, annyi beteg poén van benne:D Sztem ez minden csak nem átlagos, simán 10/10 nálam vígjáték kategórián belül.
  • motyodlee
    The Fountain

7/10
  • viizo
    Hangover / Másnaposok

A kegyetlen hype ellenére nem vártam túl sokat, cserébe nem is kaptam. Bár akad néhány megmosolyogtató poén, de ennyiben ki is fullad, semmi extrát nem nyújt. Egy teljesen átlagos, egyszernézős film, az imdb-n az ilyenek tömegei állnak 6 körüli értékeléssel. Hogy ezt miért kapta fel a közönség ennyire, rejtély.

10/6

Where The Wild Things Are / Ahol a vadak várnak

2009 egyik legjobb trailere fűződik hozzá, rengetegszer megnéztem, képileg-zeneileg-hangulatilag is zseniális. Emiatt ezt a filmet viszont vártam rendesen, hogy aztán végül csalódnom kelljen. A trailer hangulata csupán alig néhány pillanatra fedezhető fel, a film maga összedobott fércműnek tünik.

Vannak jó pillanatai, de kultkönyvből készült gyerekfilm ide vagy oda, kihagyott ziccer lett.

10/5
  • BaliBoy
    Inglourious Basterds

6/10
  • digital
    12 rounds

Rég láttam ennyire fájdalmasan rossz filmet. Tipikus "zs2" kategória. Ezerszer látott, de rosszul megvalósított kiszámítható klisé hegyekkel megtűzdelt, gagyin és zavaróan kamerarángatós, logikai bukfencekkel is teli film.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ( Fájdalom hegyek pl. 2 perce aktívan lövöldöznek egymásra, egyszer csak megszólal a társa, vigyázat fegyver van nála, forgatáshoz helyi alakulattól pár kirendelt katona beleélése a forgatásba (hídon), helikopteren a kitépett rádió, egyszer csak jó lesz, jujj zuhanunk stb...)

Végig szenvedtem, de nekem még a 1080p HD sem adta el. Gyenge 10/1
  • BenedekFeco
    Nah egy pár film:

Dark Floors
    Ez valami ótvar sz@r,kb fél óráig bírtam.
    Nálam 0/10

Az ördög sírja
    Végigszenvedtem,mert hát Cuba Gooding Jr.De ezt ő sem menti meg.
    2/10

Walled In-Befalazva
    Semmi kiemelkedő,egyszer meg lehet nézni.
    5/10

Triangle
    Ez jó volt.Teljesen mást kaptam mint amire számítottam.
    Majdnem 1/1-ben "Időbűnök",de ez nekem sokkal jobban bejött.Alapból nálam +1pont az ilyen "kavarós" filmeknek.
    A végén azért beállt nálam a képzavar:A baleset után honnan került elő a csaj megint???
    8/10

Erős 7/10
  • Zephyr Retiring
    ..és még egy apróság:
    olvasgattam az avatar hsz-eiteket, és már-már meggyőztem magam, hogy talán érdemes lenne megnézni..
    ekkor rábukkantam erre..
    most akkor hányadán is állunk
  • Zephyr Retiring
    gyermekként nagy képregényfan voltam..bizonyára innen a marvel filmek xeretete
    megvolt a pókember, a transformers, az asterix, a bucó szetti tacsi, és a nagy kedvenc az idő urai is..(többek közt)
    ez utóbbit most érkeztem csak animációban (filmen) megnézni..(tény, nem siettem el)
    a kis pierre történetét kívülről fújtam ennyi év után is, és a rengeteg elolvasás után, szinte a szöveget is én mondtam helyettük..
    a hangok (szinkron és zene) miatt azonban újnak és másnak tűnt..
    röviden: pierre egyedül marad egy veszélyes bolygón, ahol nagy bogarak és húsevő növények lesnek rá. de úton már a segítség..ám az idő urai mindenkit meglepnek egy szokatlan tettel..
    régi klasszikus, ez a magyar-francia kooprodukció. ha 10-nél kevesebbet adnék, önmagam csapnám be..
  • BenedekFeco
    Hát nekem nem jött be.Olyan "egyszernézős".
    Viszont tetszett benne a képi világ.Olyan mintha tényleg 1960-70körül forgatták volna.
    The Box 5/10
  • Riddick21
    The Box c. filmet látta már valaki?
  • Bandee1987

9.9999/10

A látvány káprázatos volt, az állam a padlón volt. Gratula a készítőknek, gyönyörűen megcsinálták a filmet, emellé remekül passzolt a hang is. A 0.0001 levonás csakis amiatt van, mert kissé kiszámítható volt a film. De ez semmiség volt. Egyáltalán nem éreztem hosszúnak a majd 3 órás filmet. Bizonyos részek annyira valósághűek voltak, hogy ha nem tudnám, hogy animáció, tuti azt mondanám, hogy ez valódi. Az IMAX hatás pedig bejött, bár az elején kissé émelyegtem tőle, meg a mozgós jeleneteknél kicsit elmosódottnak érezetm a képet, de a szemem hozzászokott hamar.
  • motyodlee
    9

hát... jobbra számítottam de a 7/10et megéri
  • luckyboi
    Where the wild things are

Említette valaki, hogy a trailere nem jött át. Hát nekem az egyik legjobban bejövős trailert adták be valamelyik vetítés előtt és akkor nagyon megfogott, már vártuk az asszonnyal ( néztem a torrentoldalakon ) és végre meglestük karácsony este. Elég nagy csalódás maga a film, nem vártam volna ilyen depresszív és elvont fantáziájú filmet, és ha eszembe jut, hogy gyerekmeséről van szó, akkor meg abszolút negatív véleményem van róla, inkább Thomas a gőzmozdony mint ez a nyomasztó dráma. Pedig a Terabithia, vagy régebben a Végtelen történet negyon bejött, mint fantasy-gyerekmese.Csalódás
    10/4
  • joebacsi
    Jöjj és lásd

Kemény...bár néhol kicsit elvontabb a kelleténél.

7/10
  • desigo
    Sakáltanya

A főszereplő lánynak nagyon erőltetett volt mind a bénácska kislány szerep mind a szexi seggrázós sakál szerep.Egyik sem tűnt hihetőnek.
    A többi csaj jól rázta.A bár totál lepukkant a mosdó ahol a főszereplő csaj sírdogált is nagy lepusztult pedig minden este teltház sőt még az utcán is sorakoznak.Hova tette akkor a tulajcsaj a bevételt?
    Halpiacos rész volt a legjobb.

4/10
  • gibson9
    Ment a privi a leveledre.
    Erről a filmről nagyon nehéz spoiler nélkül írni bármit is, de megpróbálom pár mondatban összefoglalni. (Ráadásul nekem is meg kell néznem még1x, mert elég összetett film volt)

Szóval egy kislányról szól és az apjáról, de 2 "csoport" is főszereplő benne. Az egyik oldal felelős a szép álmokért, amik a reményt és megnyugvást hozzák az embernek, a másik oldal pedig akik a rémálmokat. A rémálmokért felelős oldalról elrabolja valaki a kislányt, amit ugyan megpróbálnak megakadályozni a jó álmokért felelősök, de sikertelenül. Aztán természetesen a kislány után mennek, amihez az apja a kulcs és a végén a kislány el rablójáról is érdekes dolgok derülnek ki. Aztán a film végén meg kiderül, hogy semmi sem az volt ami..

fúúú szerintem így is túl sokat mondtam, de aki megnézi ezt a filmet az tudhatja, hogy nehéz róla írni bármit is anélkül, hogy lelőjünk valamit
    és ne tűnjön érdektelennek :D
  • FlyHigh
    9
    8/10
    Remek, nagyon komoly kis animáció volt.
  • Inquisitor
    Nem írnál ide picit bővebben a filmről, már amennyiben lehet spoiler nélkül, és ha van kedved? :)
  • DeerHunter01
    énis láttam már ezerszer, de megnéztem tegnap énis :D
    nagyon jó film 10/10
  • kaposi1
    Nekem ebben a filmben Simbad a postás a legjobb.
    Óriási dumája van, a szinkron hang meg zseniális választás volt hozzá.
    8/10

Viszont volt tegnap, igaz kissé későn egy számomra 10-es film is.

Szenvedélyek viharában (Legends of the Fall)
    Nagyon nagy kedvencem ez a film.
    Julia Ormond pedig ebben a filmben lett számomra az egyik kedvenc szinésznő.

Ezek a filmek azok amit egyszerűen nem nagyon lehet besorolni egy kategóriába se.
    Egyszerűen "szép film"
  • gibson9
    na jah de hát ezért szeretjük/szerettük ezeket a filmeket
  • Tyler1
    Supermant se ismerték fel mikor nem volt rajta szemüveg, meg Zorrot se mikor álarc volt rajta