1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gibson9
    Ment a privi a leveledre.
    Erről a filmről nagyon nehéz spoiler nélkül írni bármit is, de megpróbálom pár mondatban összefoglalni. (Ráadásul nekem is meg kell néznem még1x, mert elég összetett film volt)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval egy kislányról szól és az apjáról, de 2 "csoport" is főszereplő benne. Az egyik oldal felelős a szép álmokért, amik a reményt és megnyugvást hozzák az embernek, a másik oldal pedig akik a rémálmokat. A rémálmokért felelős oldalról elrabolja valaki a kislányt, amit ugyan megpróbálnak megakadályozni a jó álmokért felelősök, de sikertelenül. Aztán természetesen a kislány után mennek, amihez az apja a kulcs és a végén a kislány el rablójáról is érdekes dolgok derülnek ki. Aztán a film végén meg kiderül, hogy semmi sem az volt ami..

fúúú szerintem így is túl sokat mondtam, de aki megnézi ezt a filmet az tudhatja, hogy nehéz róla írni bármit is anélkül, hogy lelőjünk valamit
    és ne tűnjön érdektelennek :D